İki oğlum var Canım çok şükür ilerde belki ama şuan çok zor olur benim için Tabi Rabbim ne yazdı bilemem Pko luyum yumurtlama günüm 30ocaktı akıntı dan anladım bugün olmam lazım ama olmadım henüz
Saol cnm Rabbim isteyen herkese tattırsınAllah bağışlasın, Hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah Rabbim o zaman.
Gebelik testi yap CNmBen yine yarın ve diğer günler tekrar edeceğim ama bu hamilelik mi yoksa yumurtlama mi? Eğer yumurtlama ise nasıl rahimde kalınlaşma oldu? 1 nisanda gebelik negatif idi kafam iyice bulandı ya çok istiyorum psikolojm bozuldu
Maalesef gebelik tek çizgiGebelik testi yap CNm
Yumurtladiguniz günden eminseniz eğer ve üstünden en az 12 gün gecmesi lazım gebelik testinde çıkması içinMaalesef gebelik tek çizgibüyük ihtimal pkodan dolayı fazla lh var vücutta gerçi yumurtlama üstünden daha 8 gün geçti ama olsa çıkardı
%100 emin olamam ama ovulasyon testinde 24 25 çok koyu olmasa da diğerlerine bakış daha koyuydu. Ayrıca akıntı takibinde o günler aynı yumurtlama dönemi akıntı gibiydi 22, 23,24, 25 ve 26 şeffaf uzayan bir akıntı sonra akıntı yavaş yavaş kayboldu şimdi tekrar başlıyor gibiYumurtladiguniz günden eminseniz eğer ve üstünden en az 12 gün gecmesi lazım gebelik testinde çıkması için
Aynen günden eminseniz 12 gün tekrarlayın eğer silikte cikarsa 2 günde bir koyulasatigini takip edin inşallah gönlünüzden geçen olur%100 emin olamam ama ovulasyon testinde 24 25 çok koyu olmasa da diğerlerine bakış daha koyuydu. Ayrıca akıntı takibinde o günler aynı yumurtlama dönemi akıntı gibiydi 22, 23,24, 25 ve 26 şeffaf uzayan bir akıntı sonra akıntı yavaş yavaş kayboldu şimdi tekrar başlıyor gibio zaman dediğiniz gibi ben 12.gunden sonra testi tekrarlayayim ovulasyona da devam edeyim belki geç yumurtlama oldu bu aralar yumurtlama olacaktır
Sekiz gün geçtiyse çıkmaz en erken 12. Gün de cıkar varsaMaalesef gebelik tek çizgibüyük ihtimal pkodan dolayı fazla lh var vücutta gerçi yumurtlama üstünden daha 8 gün geçti ama olsa çıkardı
8 gün çok erken bende ovulasyonla hamile kaldim ekim 22 23 ovulasyondu 31ekim yani 10.gün lh testi pozitifti hcg negatif 1 kasim sabah lh pozitif hcg çok silik 2 kasim hcg gözle görulur pozitifti 12.günu bekleyinMaalesef gebelik tek çizgibüyük ihtimal pkodan dolayı fazla lh var vücutta gerçi yumurtlama üstünden daha 8 gün geçti ama olsa çıkardı
6 veya 7 Nisan adet gününüz. Ama ovulasyon negatif gösteriyor şuan için. Bunun pozitif anlamına gelmesi için(hamilelik varsa) ikinci çizgi daha koyu oluyor. Tek işaret bu.regle 5 gun var 20 gunden berı bu sekıl koyu ovular sızce .
Ben haleavsar adına yorum yaptım ama sizin durumunuzu bilmiyorumÇok teşekkür ederim adetim aşırı düzensiz ama rahimde kalınlaşma var dedi büyük ihtimalle bu ay düzenli zamanında gelecek ve dediğiniz tarihler olabilir
Yumurtlamanız olmamış daha kaçırmayın sakın.Çok teşekkür ederim adetim aşırı düzensiz ama rahimde kalınlaşma var dedi büyük ihtimalle bu ay düzenli zamanında gelecek ve dediğiniz tarihler olabilir