- 7 Ocak 2017
- 253
- 231
Aaa evet şimdi fark ettim kusura bakmayın karışıklık olduBen haleavsar adına yorum yaptım ama sizin durumunuzu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa evet şimdi fark ettim kusura bakmayın karışıklık olduBen haleavsar adına yorum yaptım ama sizin durumunuzu bilmiyorum
Canim ya hamilelik oluşuyor ya da tekrar yumurtlama yaşıyorsun. Erken gebelik testleri palavra adetini bekle normal test yap.Kızlar ne olur cevap verin . Ovulasyon testi denemesi yaptım bu ay 1 senedir çocuk bekliyoruz . Ovulasyonda yumurtlamayida gördüm hatta yumurtlamadan sonraki 2 3 gün daha test yaptım ikinci çizgi hiç yok denecek kadar ipinceydi. Bugün sabah adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Öncesinde ovulasyon testlerinden birini denedim ve pik yapmaya yakın iki çizgi çıktı. Belimin sol tarafı ve sol kasığımda batma var göğüslerim aciyor uçlarına doğru. Acaba gebelik hala olabilirmi bu test sabah sabah çok moralimi bozdu
Vallahi bu 1 hafta nasıl geçecek inan bilmiyorum umudum var çünkü bu kadar çok belirgin çıkması garip iki kere yumurtladigimi sanmıyorum sol kasigimda ve belimde içinde doluluk hissediyorum böyle garip bisey normal değil ve ilk defa oldum böyle arkadaşım böyle hamile olduğunu öğrenmiştiCanim ya hamilelik oluşuyor ya da tekrar yumurtlama yaşıyorsun. Erken gebelik testleri palavra adetini bekle normal test yap.
Adet e 2 gün kala yap lh testi daha koyu olursa gebelik vardır. Koyu bu da bayaVallahi bu 1 hafta nasıl geçecek inan bilmiyorum umudum var çünkü bu kadar çok belirgin çıkması garip iki kere yumurtladigimi sanmıyorum sol kasigimda ve belimde içinde doluluk hissediyorum böyle garip bisey normal değil ve ilk defa oldum böyle arkadaşım böyle hamile olduğunu öğrenmişti
Benim belirtim olmadi umudum da yoktu çünkü sadece alt karnimda kazan kaynıyordu sanki fokur fokur üşüttüm sanıyordum meğer mucizem hazırlık yapıyormuş.Vallahi bu 1 hafta nasıl geçecek inan bilmiyorum umudum var çünkü bu kadar çok belirgin çıkması garip iki kere yumurtladigimi sanmıyorum sol kasigimda ve belimde içinde doluluk hissediyorum böyle garip bisey normal değil ve ilk defa oldum böyle arkadaşım böyle hamile olduğunu öğrenmişti
Inşallah canım inşallah çok istiyorumBenim belirtim olmadi umudum da yoktu çünkü sadece alt karnimda kazan kaynıyordu sanki fokur fokur üşüttüm sanıyordum meğer mucizem hazırlık yapıyormuş.
Umarim hissettikleriniz mucizenizin belirtileridir ki muhtemelen öyledir Allah'ın izni ile
1hafta sonra hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah
Adet e 2 gün kala koyulasıyor. Hep koyu olmaz. Zaten kanda bile cıkması uzun. Sürerken devamlı koyu olması beklenemez. Benim adet günü koyulasmıştıMerhaba ovulasyon testiyle değerlendirdik günleri sonra yok denecek kadar siliklesti tutmadı mi acaba tutsaydı hep koyu mu kalırdı yoksa sonradan tekrar mi koyulaşıyor bebek olursa yoksa hep belli bir çizgi çıkıyor mu bilen varsa yardımcı olsun
bende de aynı belirtiler var yanlız benim ovu testi silik 4 gün gecti yumurtlamadan seninki koyu benimkine göre senin ne kadar gecti yumurtlama üzerinden bu testi yaptığındaKızlar ne olur cevap verin . Ovulasyon testi denemesi yaptım bu ay 1 senedir çocuk bekliyoruz . Ovulasyonda yumurtlamayida gördüm hatta yumurtlamadan sonraki 2 3 gün daha test yaptım ikinci çizgi hiç yok denecek kadar ipinceydi. Bugün sabah adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Öncesinde ovulasyon testlerinden birini denedim ve pik yapmaya yakın iki çizgi çıktı. Belimin sol tarafı ve sol kasığımda batma var göğüslerim aciyor uçlarına doğru. Acaba gebelik hala olabilirmi bu test sabah sabah çok moralimi bozdu
Ya cok sagol bi umit daha olfu icimde sol kasigimda agri var arada giren oturma seklme gorede agriyo göğüs cok hafif amaAdet e 2 gün kala koyulasıyor. Hep koyu olmaz. Zaten kanda bile cıkması uzun. Sürerken devamlı koyu olması beklenemez. Benim adet günü koyulasmıştı
Bence böyle şeylere takılmak yerine rahat bir şekilde yumurtlama sonrası 14 gün beklemeniz daha uygun. Ben 3 kez bu şekilde hamile kaldım. Erken yaptıgım testler hep negatif olurdu. Ne zaman ilgilenmeyi adet günü yaptım o zaman pozitif sonuçlar gördüm. Sadece dua ve kafa dagıtmak la geçirmenizi öneririm bu süreyiYa cok sagol bi umit daha olfu icimde sol kasigimda agri var arada giren oturma seklme gorede agriyo göğüs cok hafif ama
Bence böyle şeylere takılmak yerine rahat bir şekilde yumurtlama sonrası 14 gün beklemeniz daha uygun. Ben 3 kez bu şekilde hamile kaldım. Erken yaptıgım testler hep negatif olurdu. Ne zaman ilgilenmeyi adet günü yaptım o zaman pozitif sonuçlar gördüm. Sadece dua ve kafa dagıtmak la geçirmenizi öneririm bu süreyi
[/QUOT
Bence böyle şeylere takılmak yerine rahat bir şekilde yumurtlama sonrası 14 gün beklemeniz daha uygun. Ben 3 kez bu şekilde hamile kaldım. Erken yaptıgım testler hep negatif olurdu. Ne zaman ilgilenmeyi adet günü yaptım o zaman pozitif sonuçlar gördüm. Sadece dua ve kafa dagıtmak la geçirmenizi öneririm bu süreyi
Merhaba ovulasyon testiyle değerlendirdik günleri sonra yok denecek kadar siliklesti tutmadı mi acaba tutsaydı hep koyu mu kalırdı yoksa sonradan tekrar mi koyulaşıyor bebek olursa yoksa hep belli bir çizgi çıkıyor mu bilen varsa yardımcı olsun
8. Gün bugün yumurtlamadan 6 gün var adetimebende de aynı belirtiler var yanlız benim ovu testi silik 4 gün gecti yumurtlamadan seninki koyu benimkine göre senin ne kadar gecti yumurtlama üzerinden bu testi yaptığında
Hem Canım daha o çatlayan yumurta rahme doğru yolculukta daha oluşmamıştır bile 4 gün çok erken bir süre en az 6 yada 7 gün geçmesi gerekiyor yumurtlamadanbende de aynı belirtiler var yanlız benim ovu testi silik 4 gün gecti yumurtlamadan seninki koyu benimkine göre senin ne kadar gecti yumurtlama üzerinden bu testi yaptığında
Anladım canım ne bilim heyecan yaptım olmadi diye birden inşallah olmuştur seninkideHem Canım daha o çatlayan yumurta rahme doğru yolculukta daha oluşmamıştır bile 4 gün çok erken bir süre en az 6 yada 7 gün geçmesi gerekiyor yumurtlamadan
Vallahi bende dayanamıyorum artık 1 senedir evliyim hiç korunmadik esimdede bendede bi sıkıntı yok gebelik olmadi hiç vakit kaybetmemek için ovulasyon testi aldım ve yaptım tam değerlendirdik gerisini Allahimin takdirine bıraktık dua etmekten başka birşey gelmiyor elden. Ovualsyon testinin bu şekilde belli olması beni umutlandırdı ama sabır diyorum 6 gün daha sabır et . Her ay belki diyorum bu ay olur belki diyorum hep ve 10 gün 5 gün 7 gün gecikmem oluyordu hep stresten . Artık stres yapmamaya ve takmamaya çalışıyorum çünkü her ay bir hayal kırıklığı ugruyordum . Bu ay 17sinde evlilik yıl dönümünüz ve eşime verebileceğim en güzel hediye bu olacak. Rabbim umarım bu sefer nasip etmiştir . Hiç böyle olmazdım ben bu ay sol belim tarafı ve kasığım da ağrı var ayaklarım hiç ısınmıyor. Ki ben kışın bile ayağıma çorap giymezdim . Inşallah rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasınAnladım canım ne bilim heyecan yaptım olmadi diye birden inşallah olmuştur seninkide
Amin canım inşallah bütün dileklerine ulaşırsın tam istediğin zamanda hayirlisiylaVallahi bende dayanamıyorum artık 1 senedir evliyim hiç korunmadik esimdede bendede bi sıkıntı yok gebelik olmadi hiç vakit kaybetmemek için ovulasyon testi aldım ve yaptım tam değerlendirdik gerisini Allahimin takdirine bıraktık dua etmekten başka birşey gelmiyor elden. Ovualsyon testinin bu şekilde belli olması beni umutlandırdı ama sabır diyorum 6 gün daha sabır et . Her ay belki diyorum bu ay olur belki diyorum hep ve 10 gün 5 gün 7 gün gecikmem oluyordu hep stresten . Artık stres yapmamaya ve takmamaya çalışıyorum çünkü her ay bir hayal kırıklığı ugruyordum . Bu ay 17sinde evlilik yıl dönümünüz ve eşime verebileceğim en güzel hediye bu olacak. Rabbim umarım bu sefer nasip etmiştir . Hiç böyle olmazdım ben bu ay sol belim tarafı ve kasığım da ağrı var ayaklarım hiç ısınmıyor. Ki ben kışın bile ayağıma çorap giymezdim . Inşallah rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın