Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Evde vardı 20 tane ovu testi şimdi gene 50 tane sipariş verdim..elimin altında olsun bol bol yaparım artık ..bide merak ettiğim sadece sıvı alımını mı bırakıyoruz.ben hiç bişey tüketmiyorum da..birde son bi soru günde iki kere yapayım diyorum hangi saatler uygun olur yada kaç saat arayla yapsam acaba
Sıvı canım su çay kahve sulu meyve salatalık domates gibi şeyler etkileyebiliyordu onlarıda yeme ama katı kuru yemekler yedim ben canım ben kaçırmamak için günde 3 kere yaptım bu sefer birini 11 birini 4 birini de akşam 9gibi yaptım testin kullanma kılavuzunda sabah sekiz öğle 3-5 arası akşam 10 uygun yazıyo sabah ilk idrar değil ikinci idrarla yapacaksın bide canım haberin olsun

Sıvı canım su çay kahve sulu meyve salatalık domates gibi şeyler etkileyebiliyordu onlarıda yeme ama katı kuru yemekler yedim ben canım ben kaçırmamak için günde 3 kere yaptım bu sefer birini 11 birini 4 birini de akşam 9gibi yaptım testin kullanma kılavuzunda sabah sekiz öğle 3-5 arası akşam 10 uygun yazıyo sabah ilk idrar değil ikinci idrarla yapacaksın bide canım haberin olsun
Bende öğlen saat 12/1 gibi yiyecek ve içecek herşeyi bırakıp saat öğlen 3 de yapıyordum..sadece idrarım çok uzun beklemiyordum 2 saat kadar..bu sefer bende hem gündüz hem akşam yapayım diyorum

Tşk ederim...bu sefer bende sıkı takibe giricem bakalım..senin ilk mi olacak yoksa varmı çocuğun..ne zamandır deniyordun
32aylık kızım var canım 2. İçin deniyoruz ilk ay kimyasal gebelik oldu 2.ay ovulasyonla takip yapıp hamile kaldım ama sağlıksız gebelik oldu 8 haftalık düşük yaptım sonra 1 ay korunmadan akışına bıraktık olmadı bu ay tekrar ovulasyonla takip yaptım pazar pazartesi piki gördüm şimdi beklemedeyiz 5.ay bu ayımız inşallah nasip olur hepimize

32aylık kızım var canım 2. İçin deniyoruz ilk ay kimyasal gebelik oldu 2.ay ovulasyonla takip yapıp hamile kaldım ama sağlıksız gebelik oldu 8 haftalık düşük yaptım sonra 1 ay korunmadan akışına bıraktık olmadı bu ay tekrar ovulasyonla takip yaptım pazar pazartesi piki gördüm şimdi beklemedeyiz 5.ay bu ayımız inşallah nasip olur hepimize
Kayıpların için üzüldüm ama herşey allahtan..Allah kızına sağlıklı uzun ömür versin inş..benim de ilk hamileliğimde 8 haftalıkken kalbi duruyor ben bunu tabi 3 aylık olduğunda Dr kontrolünde öğrenmiştim..sonra Allah bize bağışlasın şükürler olsun 3.5 yaşında bir oğlum var şuan..bizde ikincinin arayışındayız 2.5 ay önce bende kimyasal geçirdim..bakalım inş bu ay hayırlı haberleri alırız hepimiz

Kayıpların için üzüldüm ama herşey allahtan..Allah kızına sağlıklı uzun ömür versin inş..benim de ilk hamileliğimde 8 haftalıkken kalbi duruyor ben bunu tabi 3 aylık olduğunda Dr kontrolünde öğrenmiştim..sonra Allah bize bağışlasın şükürler olsun 3.5 yaşında bir oğlum var şuan..bizde ikincinin arayışındayız 2.5 ay önce bende kimyasal geçirdim..bakalım inş bu ay hayırlı haberleri alırız hepimiz
Rabbim evlatlarımıza sağlıklı ömür versin çok şükür ki onlara sahibiz Rabbim ikincileri de tez vakitte hayırlısıyla nasip eder inşallah

Kizlar mrb cok heyecanlandim adetim cumartesi olmam lazim bu testi simdi yaptim ama ovulasyon testi sizce ne olabilir adetime bir gun yumurtluyo olamam digimi

Eklentiler

• 20181116_011834.jpg
    20181116_011834.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 112
Kizlar mrb cok heyecanlandim adetim cumartesi olmam lazim bu testi simdi yaptim ama ovulasyon testi sizce ne olabilir adetime bir gun yumurtluyo olamam digimi
Selam cnm..ovu testinde ikinci çizgi silik bir şekilde zaten hep çıkıyor..adet zamanı eğer ikisi de çok koyu çıkarsa hamilelik olma olasılığı çok yüksek..

Umarım inş vardır..hepimizin beklentisi ve isteği o..ama dediğim gibi silik çizgi normalde hep çıkıyor zaten..o yüzden heyecanlandırmak istemem seni..ama tabi sonuçta bu testlerin yanılma payı vardır..umarım istediğin gibi olur herşey
Canım yazdıklarını okudum gerçi arkadaşlar yardımcı olmuşlar ben de sabah akşam test yapardım ve inan yumurtlama anını yakaladığında sıvı alımının da pek bi etkisi olmuyor ben yaptım silik çıkmıştı sonra bir buçuk saat sonra sıvı alımına da dikkat etmeden yaptım t c den koyuydu genelde 15_16 gibi en koyu çıktı gı saatlerdir.

En az 1 saat olarak biliyorum ben canım
Benim testin kullanma kılavuzunda 2 yazıyor ama pazartesi benim testim pikti 17:00gibi dolu bi bardak su içtim 19:00da yaptığım test silik çıktı ya testim bozuktu ya suyun etkisiydi 23:00da yaptığım test hala pikti

Canım yazdıklarını okudum gerçi arkadaşlar yardımcı olmuşlar ben de sabah akşam test yapardım ve inan yumurtlama anını yakaladığında sıvı alımının da pek bi etkisi olmuyor ben yaptım silik çıkmıştı sonra bir buçuk saat sonra sıvı alımına da dikkat etmeden yaptım t c den koyuydu genelde 15_16 gibi en koyu çıktı gı saatlerdir.
Hele o zaman bi gelsin canım şuan regl 2. Günündeyim..burdan resim atarım artık fikrinizi almak için..

kızlar bu ay klomen kullandım pazartesı gunu test yaptırdım kan negatıf cıktı bugun adet gunum ovu testı pozıtıf ıdrar testı negatıf ama sızce bu ne anlama gelıyo tekrar yumurtlama olabılırmı .

Eklentiler

• 928EBBF0-6C50-4A61-8F71-8A3E3D4F20CE.jpeg
    928EBBF0-6C50-4A61-8F71-8A3E3D4F20CE.jpeg
    153,8 KB · Görüntüleme: 129
kızlar bu ay klomen kullandım pazartesı gunu test yaptırdım kan negatıf cıktı bugun adet gunum ovu testı pozıtıf ıdrar testı negatıf ama sızce bu ne anlama gelıyo tekrar yumurtlama olabılırmı .
Olabilir canım ama biraz da belirgin olması gerekirdi hamilelik olsa diye düşünüyorum sabırlı ol inşallah vardır bişeyler

X