Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Hala adet olmadın demi canım kaç gün geçti bence bir kan ter tam emin ol insanın içini kemirir çünkü bu şüphe
Yok cnm henüz adet olmadım zaten normalde ben 30/37 arası olurum..bide şöyle bişey varki bu ay ovu testi yaptığımda 12. Gün başladım 27. Güne kadar yaptım ama hiç ikinci çizgi yi koyu göremedim hep silikti..pek umudum yok açıkcası ama allah tan tabi bilemiyorum

Aaa çok ilginç gerçkten kan verin bence
Aslında evet en doğru sonuç kan testi ama ne yalan söyleyim hiç cesaretim yok bi kaç gün daha beklemek istiyorum.2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim adetin ertesi günü test yapıp Dr gittim hemen sonra pişman oldum valla gün aşırı kan vermekten delik deşik oldum..o yüzden bu sefer beklemekten yanayım.varsa da yoksa da sonucu değiştiremeyiz sonuçta..hakkımız da hayırlısı.inş tez zaman da hepimiz alırız o güzel haberi..

Amiiiiin inşallaaahhh ❤

Güvenmiyorum zaten cnm nedense içimde öyle bi heyecan olmadı zaten insana malum oluyor böyle şeyler..öncekiler de hep hissetmiştim ama bunda böyle bir his olmadı nedense..sabah başka bir markayla tekrar denicem yinede

Selam kızlar..nasılsınızz..ben bugün regl oldum.daha öncede söylemiştim 30/37 arası regl oluyorum diye,.36. Cı gününde geldi bu sefer..dönüp geriye baktığımda 14 gün geri gittim ve ovu testlerine baktım dediğim gibi ikinci çizgi belirgin değildi..hep silik şekildeydi..bu ay sizce nasıl kullanayım bu ovu testini bi tane yeterlimi yoksa günde iki kere mi..birde sizin uyguladığınız başka birşeyler varmıdır yum çatlaması konusunda..mesela incir kürü yapmak yerine incirin direk kendisi ni yemek işe yararmı

Ovülasyon testine ne zaman başladın canım kaçırmış olabilirsin ben adetimin 5.günü incir yemeye başladım günde 3 tane sabah aç karnına 5 gün devam ettim sonra günde 1 tane havuç yedim bunu da 5 gün yaptım hamile kaldım ama onların faydası mı ovulasyonla takip yaptım diyemi bilmiyorum artık.testlere gelecek olursak set halinde al adet bitimi sabah akşam sıvı alımına dikkat ederek yap canım ki kaçırmayasın vücuduna göre pik yapıp bi kaç saatte çatlıyo olabilir benim 1 buçuk-2 gün sürüyo pikken 3-4 saatte bi test yapıyorum ondan biliyorum

Canım ben adetin 12. Günü başladım 27. Güne kadar da yaptım ovu testini.dediğim gibi hep silikti ama ben günde bir defa yaptım..öğlen saat 1 den itibaren sıvı almayıp iki saat sonra saat 15. De yaptım herseferin de..ancak idrarı kaç saat tutmam gerekiyor o gark ediyormu.(ben dediğim gibi 2 saatlik idrarla yaptım çünkü)

Merhaba canım bende ovü testi kullanıyorum 15.gündeyim piki görmedim daha 2 ay önce yine kullanmıstım 22.günde görmüştüm piki incir kürüde yapıyorum havuçla karıstırarak. 7 ay dır istiyoruz bebek Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

En az 3 saat idrarını tut canım sıvı alımınıda 3 saat önce kes çok etkiliyor testi adetin biter bitmez yapmaya başla canım kimi adet sonrası yumurtluyo

Amin canım benim inş..sen ayı yarılamış sayılırsın hadi hayırlısı inş olur bu ay

En az 3 saat idrarını tut canım sıvı alımınıda 3 saat önce kes çok etkiliyor testi adetin biter bitmez yapmaya başla canım kimi adet sonrası yumurtluyo
Evde vardı 20 tane ovu testi şimdi gene 50 tane sipariş verdim..elimin altında olsun bol bol yaparım artık ..bide merak ettiğim sadece sıvı alımını mı bırakıyoruz.ben hiç bişey tüketmiyorum da..birde son bi soru günde iki kere yapayım diyorum hangi saatler uygun olur yada kaç saat arayla yapsam acaba

Canım 1 le 4 arası yap 1 saar öncesinden sıvı alımını bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…