- 4 Temmuz 2012
- 3.599
- 9.617
2 ay önce kimyasal gebelik geçirdiğim de bende yapmıştım ovu testi gebelik vücutta varken ovu testi de gebelik testi gibi silik çıkmıştı koyu değildi yaniKizlar adetime 4 kala
Kan testi idarar ve lh testi yapdim
Ve sonuc
kan testim 0.10
Idrahla lh testimide atcam
Eki Görüntüle 2204462 Eki Görüntüle 2204461 yani gordugunoz gibi
gebelik testim negatif
Lh testim pozitif sanki pik olyormus gibi
Ama hamile deglm
Bata 3 kalana kadarda benim testlerin negatifti ovulasyon böyleydi 2 kala gördüm silik çizgiyi ovulasyonda koyulasmisti iyice daha erken benceKizlar adetime 4 kala
Kan testi idarar ve lh testi yapdim
Ve sonuc
kan testim 0.10
Idrahla lh testimide atcam
Eki Görüntüle 2204462 Eki Görüntüle 2204461 yani gordugunoz gibi
gebelik testim negatif
Lh testim pozitif sanki pik olyormus gibi
Ama hamile deglm
Ben negatif diye yazmıştım siz beni erken diye teselli etmistiniz 1015. Sayfaya bakarsaniz 1 kasım bata 5 Gün var negatif ben 4 kasımda silik çizgiyi gördüm nasip durum bakalım bence hamilesinizŞimdi yaptım negatif inşallah erken olduğu için negatif çıkmıştır
Burda ışte çok üzülmüştüm negatif diyeDaha var canim 8 gun gecmis 12 gin olunca bidaga yap
Canim benim kan testi yaniltmiyorya!!!Burda ışte çok üzülmüştüm negatif diye
Canim benim kan testi yaniltmiyorya!!!
Evet demisdim benim bu gun yumda 10-11 gunum yani adete 4 kala negatifse umut yok diyorum cnm
Bu gunki geb Testler hepsi negativ
Sen bana buyuk bir teselli oldun cnm ama umudum yok bitti
Dua et cnm[/Qhakkinda hayırlısı olsun insallah
Henüz değil cnm ama çok yakınKızlarr pik demi
sanki yarın tamamdır gibi geliyo..sende ovu ile mi hamile kaldın .Henüz değil cnm ama çok yakın
Evet cnm ben de öyle hamile kaldım ilk oğlumasanki yarın tamamdır gibi geliyo..sende ovu ile mi hamile kaldın .
Nasıl birliktelik oldu peki pik den önce pik günü ve bir sonraki gün mü?Evet cnm ben de öyle hamile kaldım ilk oğluma
Yok cnm o ay sadece iki ilişki oldu sabah piki gördüm bi o akşam bi De ertesi akşam olduNasıl birliktelik oldu peki pik den önce pik günü ve bir sonraki gün mü?
Yok cnm o ay sadece iki ilişki oldu sabah piki gördüm bi o akşam bi De ertesi akşam oldu
Hala değil mi ki ama t baya koyu nerdey se c den daha koyu canımPik değil sabah yada akşam pik olur t baya koyu oluyor canım pik olunca S selma rumuz
Bak canım adet bitiminden sonra 4.gündem düne kadar yaptım 5gün yani sonuç bu şekilde..bugün henüz yapmadım..Pik değil sabah yada akşam pik olur t baya koyu oluyor canım pik olunca S selma rumuz
Bugün ki testtep böyle çıktı canım demek ki çatladı canımPik değil sabah yada akşam pik olur t baya koyu oluyor canım pik olunca S selma rumuz