Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Arkadaşlar yumurtalama günlerim 3-4 Kasım,Çatlama da 5 Kasımda oldu.10 Kasımda yaptığım test çok çok silikti.Sonra birden yükselmeye başladı gibi geldi sizce de öyle mi ?

Eklentiler

• 1156C5D9-7733-42A5-BAE8-D78802AC22DB.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 112
Bence az daha bekle 15 16kasım gibi tekrar test yap şimdi boşver kafaya takma rahat ol...eğer koyu ise o zamanda daha koyu olur hamilelik varsa çıkar inşaallah..ne zamandır bebiş istiyorsun..

Sorma ya aklıma takılıyor sürekli acaba bu sefer oldu mu diye kendimi alamıyorum meraktan 6 aydır deniyoruz ilk kez ovülasyonu tutturabildik galiba bu ay

Sorma ya aklıma takılıyor sürekli acaba bu sefer oldu mu diye kendimi alamıyorum meraktan 6 aydır deniyoruz ilk kez ovülasyonu tutturabildik galiba bu ay
Hadi hayırlısı canım...inşallah bu ay ikimizde hamiş oluruz...benim de dün koyu gördük bugün silik di sanırım çatladı hayırlısı..

Bu testine göre çatlamış canım bu akşamıda es geçme derim ben testlerimi sabah akşam yaptığım için piki çatlamayı net biliyorum S selma rumuz
Dün koyu olan 4 gibi yaptım bugün ki ise silik olan yani saat 12 gibi yaptım çok silik çıktı çatlamış olmalı...bu akşam na eş geçmem ❤inşallah hamiş olurum ay sonuna.

Kızlar günüm geçeli bugün ikinci gün 3 ayrı gebelik testi yaptım ikisi negatif biri bariz bi şekilde pozitif..pozitif olanın markası miratech normal gebelik testi..miratech de yanlış sonuç veren oluyormuş kullananız varmı aranızda

Evet cnm benim başıma geldi aynı markada ve hamile değilmişim ama foto atsana

Pozitif olan miratech digeri laboquick marka...birde cizgi hemen belirdi saniyesinde zaman gecmedi yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…