Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Hayirli olsun darisi basimaaaa
Dolunay hamile canim
Teşekkürler amin inşallah Allah en kisa zamanda. Size de nasip etsin inşallah ovulasyon testi varsa yapım gebelik testinden önce gösteriyor gebelik varsa benim gebelik testi çok silikti ovulasyon kıpkırmızı pozitifti bi deneyin bakalim

Ovulasyon ayni anda yapdim silik dahil yok canm
Kac gun kala ovu geb testi yapdin

Ovulasyon ayni anda yapdim silik dahil yok canm
Kac gun kala ovu geb testi yapdin
24 ekimde yumurtam çatladın ogunden saydım 11.ovulasyon yaptım pozitifti hcg çok silikti gün icindede ovulasyon farklı saatlerde yaptım hep pozitifti 12.Gün yaptım hcg gözle görünür pozitifti ovulasyon t çizgisi dahada koyulasmisti

Tesekur ederim cnmm

Hayırlısı olsun boşver takma. Vakti ne zamansa o zmn gelir. Bu bizim elimizde olan bişy değil maalesef. İstersen tüp bebek yaptır olmayacagı varsa olmuyor. Vakti varsa gelir. :) İnşallah en kısa zamanda :)
Haklisin canm
Ama gercekden yoruldum her ay bekle pik olsun bekle silinsin bekle 10 gecsin budefa bekle regli regl olmayinca stres bu defa olmassa herseyi brakacam gercekden bunaldim

Biz bu kadar uğraşıyoruz günü gününe saati saatine...millet yanlışlıkla hamile kalıyor nasıl iş bu

Biz bu kadar uğraşıyoruz günü gününe saati saatine...millet yanlışlıkla hamile kalıyor nasıl iş bu
Yemin ederim ya
2 kizimda tesaduf sozde icine brakmadi supriz oldu ugrasmadim yani
Bu nedir bu ne adaletsizlik
Ben oyle bi eminim ki hamile deglm bu boş yalanci testlerin yuzunden hayal kirikligina ugricam

Yemin ederim ya
2 kizimda tesaduf sozde icine brakmadi supriz oldu ugrasmadim yani
Bu nedir bu ne adaletsizlik
Ben oyle bi eminim ki hamile deglm bu boş yalanci testlerin yuzunden hayal kirikligina ugricam
Sıkma kendini bu kadar cnm benim hakkında hayırlısıysa olsun..biliyorum anlıyorum seni belirsizlik insanı deli ediyor ama sabır işte

Haklisin canm
Ama gercekden yoruldum her ay bekle pik olsun bekle silinsin bekle 10 gecsin budefa bekle regli regl olmayinca stres bu defa olmassa herseyi brakacam gercekden bunaldim
Çok sıkıyorsn kendini bundan dolayıda olmaz. Biraz boşvermek lazım. Kaçan kovalanır mısali. Sen kaçıcaksn ki o gelsin. Sen üzerine gittikce o kaçar :) ben bu ay öyle yaptm. İlişki bile düşünmedim ama allahın işi işte eşim hep istedi bnde geri cevirmedim ve böyle böyle ben uygulamaya kaydettim çok takmadıgım içinde bu ay çok ilişki olmams sandm. Meger gun aşırı ilişkiye girmişiz ama sonuc ne olur bilmiyorum. Hatta ovu gununu bile degerlendirmişiz farkında olmadan

Insallah cnm amin
Erken olmaz sanirim 13 kasim adet
Senin baya varmış ama bata bazen kan testinde de çok erken çıkmayabiliyor diyenler var.gerçi daha geçenler de bi arkadaşım adetine 4.5 gün kala yaptırdı kan 88 çıktı.benim de 11 kasım pek umudum yok benimde ama bakalım bekleyip görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…