- 14 Mayıs 2018
- 1.094
- 699
Sende test yapsana canm bana bi umut olursunAa bnmde 13 kasım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende test yapsana canm bana bi umut olursunAa bnmde 13 kasım :)
Haklisin dunyani kurali bu kacmak ve kovalanmak neyse bu ay kovalicam yakalamadimmi ben kacicamÇok sıkıyorsn kendini bundan dolayıda olmaz. Biraz boşvermek lazım. Kaçan kovalanır mısali. Sen kaçıcaksn ki o gelsin. Sen üzerine gittikce o kaçar :) ben bu ay öyle yaptm. İlişki bile düşünmedim ama allahın işi işte eşim hep istedi bnde geri cevirmedim ve böyle böyle ben uygulamaya kaydettim çok takmadıgım içinde bu ay çok ilişki olmams sandm. Meger gun aşırı ilişkiye girmişiz ama sonuc ne olur bilmiyorum. Hatta ovu gununu bile degerlendirmişiz farkında olmadan
İnş..ama benim umudum yok bu ay 12. Günden itibaren hergün ovu testi yaptım aynı saatte taki 29. Güne kadar yanı bugün ama hiç koyu çizgiyi yakalayamadım anlamda veremedim..gerçi gene gün aşırı birliktelik oldu 25 güne kadar ama nasip artık..nasip ten öte Yol yok demişler..elbette bi zamanı vardır sadece biz bilmiyoruz o zamanı..Insallah hamilesindir cnm
Pkolumusun canmİnş..ama benim umudum yok bu ay 12. Günden itibaren hergün ovu testi yaptım aynı saatte taki 29. Güne kadar yanı bugün ama hiç koyu çizgiyi yakalayamadım anlamda veremedim..gerçi gene gün aşırı birliktelik oldu 25 güne kadar ama nasip artık..nasip ten öte Yol yok demişler..elbette bi zamanı vardır sadece biz bilmiyoruz o zamanı..
Tamam cnö bi de şimdi yap bakalım foto at biliosunb hala ihtimal var bat a kadarTest yapdim silik dahil yok cnm yani yalnis alarim !!!
Artik sabah idrariyla yapacam
Bakalım yapmayı düşünmüyordm ama demin eşimi gönderdin test almaya ilk idrarla yapayım dedim :) bakalım sonuc ne olcakSende test yapsana canm bana bi umut olursun
İnşallah canm allah razı olsun ❤Haklisin dunyani kurali bu kacmak ve kovalanmak neyse bu ay kovalicam yakalamadimmi ben kacicam
Insallah sende hamilesindir
Gunaydin cnmTamam cnö bi de şimdi yap bakalım foto at biliosunb hala ihtimal var bat a kadar
O kadar çok Dr gittim bu konu ile ilgili bekarken falan hormon tahlil falan hepsi yapıldı herseferin de hiç bişey çıkmıyor.30/37arası olur adetim hepPkolumusun canm
Sıkma kendi ni cnm stres baş düşmanı zaten bu işin..ayrıca çıkmayan candan ümit kesilmezmiş daha bata var sonuçtaGunaydin cnm
Sabh 4 test yapdim 2 ayni marka 2 farkli marka hepsi negatif
Ya resmen hayalllerim kirildi canm ya
Boyle olmamaliydi
Canm bnde test yaptm benmde negatif ikimizin batı aynıdı galiba 13 kasım. Ben umudumu kaybetmedim kaybetmekte istemiyorum inşallah 13 kasımda pozitifi görürüz ikimizde hayırlısıyla :)Gunaydin cnm
Boyle olmamaliydi
Tuf ya ben kan tahlili yapdirdimCanm bnde test yaptm benmde negatif ikimizin batı aynıdı galiba 13 kasım. Ben umudumu kaybetmedim kaybetmekte istemiyorum inşallah 13 kasımda pozitifi görürüz ikimizde hayırlısıyla :)
Hım yok canm ben adet gununu bekliycem. Bakalım nolcak :/Tuf ya ben kan tahlili yapdirdim
0,10 yani hamile deglm canm
Inan icim rahatladi en azidan stres yok beklenti yok ikide bir test yap heyecani yokHım yok canm ben adet gununu bekliycem. Bakalım nolcak :/
:) ben umudumu yitirmedim valla. :) belki henüz.idrara geçmemiştir yada deger düşüktür henüz.diye kendimi biraz umutkandırıyorm. Ama bakalım taktir Allah'ınInan icim rahatladi en azidan stres yok beklenti yok ikide bir test yap heyecani yok
Seni anlıyorum canım çünkü geçen ay aynı hüsranı be yaşadım ve sonra takipi biraz bırakınca oldu inşallah sana da tez vakitte enegüzel şekilde nasip olırGunaydin cnm
Boyle olmamaliydi
Insallah canim cok agladim uzuldumSeni anlıyorum canım çünkü geçen ay aynı hüsranı be yaşadım ve sonra takipi biraz bırakınca oldu inşallah sana da tez vakitte enegüzel şekilde nasip olır
Insallah hamilesindir:) ben umudumu yitirmedim valla. :) belki henüz.idrara geçmemiştir yada deger düşüktür henüz.diye kendimi biraz umutkandırıyorm. Ama bakalım taktir Allah'ın