Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Çok sıkıyorsn kendini bundan dolayıda olmaz. Biraz boşvermek lazım. Kaçan kovalanır mısali. Sen kaçıcaksn ki o gelsin. Sen üzerine gittikce o kaçar :) ben bu ay öyle yaptm. İlişki bile düşünmedim ama allahın işi işte eşim hep istedi bnde geri cevirmedim ve böyle böyle ben uygulamaya kaydettim çok takmadıgım içinde bu ay çok ilişki olmams sandm. Meger gun aşırı ilişkiye girmişiz :KK70: ama sonuc ne olur bilmiyorum. Hatta ovu gununu bile degerlendirmişiz farkında olmadan :KK70:
Haklisin dunyani kurali bu kacmak ve kovalanmak neyse bu ay kovalicam yakalamadimmi ben kacicam
Insallah sende hamilesindir

Insallah hamilesindir cnm
İnş..ama benim umudum yok bu ay 12. Günden itibaren hergün ovu testi yaptım aynı saatte taki 29. Güne kadar yanı bugün ama hiç koyu çizgiyi yakalayamadım anlamda veremedim..gerçi gene gün aşırı birliktelik oldu 25 güne kadar ama nasip artık..nasip ten öte Yol yok demişler..elbette bi zamanı vardır sadece biz bilmiyoruz o zamanı..

İnş..ama benim umudum yok bu ay 12. Günden itibaren hergün ovu testi yaptım aynı saatte taki 29. Güne kadar yanı bugün ama hiç koyu çizgiyi yakalayamadım anlamda veremedim..gerçi gene gün aşırı birliktelik oldu 25 güne kadar ama nasip artık..nasip ten öte Yol yok demişler..elbette bi zamanı vardır sadece biz bilmiyoruz o zamanı..
Pkolumusun canm

Gunaydin cnm
Sabh 4 test yapdim 2 ayni marka 2 farkli marka hepsi negatif
Ya resmen hayalllerim kirildi canm ya
Boyle olmamaliydi:KK42:
Canm bnde test yaptm benmde negatif ikimizin batı aynıdı galiba 13 kasım. Ben umudumu kaybetmedim kaybetmekte istemiyorum :KK43: inşallah 13 kasımda pozitifi görürüz ikimizde hayırlısıyla :)

Gunaydin cnm
Sabh 4 test yapdim 2 ayni marka 2 farkli marka hepsi negatif
Ya resmen hayalllerim kirildi canm ya
Boyle olmamaliydi:KK42:
Seni anlıyorum canım çünkü geçen ay aynı hüsranı be yaşadım ve sonra takipi biraz bırakınca oldu inşallah sana da tez vakitte enegüzel şekilde nasip olır

Kizlar adetime 4 kala
Kan testi idarar ve lh testi yapdim
Ve sonuc
kan testim 0.10
Idrahla lh testimide atcam
20181109_160608-1.jpg 20181109_160935-1.jpg yani gordugunoz gibi
gebelik testim negatif
Lh testim pozitif sanki pik olyormus gibi
Ama hamile deglm

X