Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Evet albi test cnm bak benimbgecen ay gönderdiğim testlere baksana bu topik te var aynı marka hatta sen bile pozitif gibi demiştin
Daha once soleseydin cnm bu gun miratech alfim 15 tane evim geb testinden doldu
Senin paylasimi bulamadim ya
Of canm nerden eczane gonderdim baska marka var al bi gebelik tet yok
Ya canim yarin kan verin ve son nokdayi koyum diyorum
Bide miratechle yanilma cok olyormus inamicam zaten

Gmz1292 Gmz1292
Screenshot_20181108-184054.png

Aynen canim ya hayallerim suya dusdu simdi senin daha net gozukyor olmasina ragmen sen hamile degldin of of cnm
Bu test bosmus be cnm
Bak sabah idrara 3 ayri cestle yapacam resim atacam
olmadi artik kan verecem yarin
Ozlede hemen cikyor sanirim
Bu arada canım senin testini aldım photos hop yaptım vevaslında çizginin t nin ortasında gölgesini gördüm o kırmızı olan şey çizgi değil yani ama malesef gölge de yeterli değil evet yarın sabah yap ve birkaç foto yükle lütfen bakalım evet özelde 1saate çıkar 50_705tl arası değişir

Bu arada canım senin testini aldım photos hop yaptım vevaslında çizginin t nin ortasında gölgesini gördüm o kırmızı olan şey çizgi değil yani ama malesef gölge de yeterli değil evet yarın sabah yap ve birkaç foto yükle lütfen bakalım evet özelde 1saate çıkar 50_705tl arası değişir
Nasil yapyosun photo shop hangi uygulama cnm

Sen plastigin diyorsun golgesi oylemi cnm
Ama ben cikartdim disini yine cikyordu
Herneyse sekerim ya buyuk bi hayal kirikli yasicam yasmak uzereyim sanirim
Bu yalanci testler yuzunden

Sen plastigin diyorsun golgesi oylemi cnm
Ama ben cikartdim disini yine cikyordu
Herneyse sekerim ya buyuk bi hayal kirikli yasicam yasmak uzereyim sanirim
Bu yalanci testler yuzunden
Snapssed de yaptım cnm ama inşallah ben yanlış yapmışımdır da burda seviniriz yarjnymutlaka yap hatta bu akşam yine yap

X