Daha once soleseydin cnm bu gun miratech alfim 15 tane evim geb testinden dolduEvet albi test cnm bak benimbgecen ay gönderdiğim testlere baksana bu topik te var aynı marka hatta sen bile pozitif gibi demiştin
Hayirli olsun darisi basimaaaaDolunaydan bizim batlar aynı 9 ekim kan testi yaptirdinmi ben dün yaptırdım hcg 238 çıktı
Tabi sonucu yazicamHakkında hayırlısı canım..Allah hayırlısını versin inş..mutlaka sonucu haber ver..
Ben senin lh testini gmremedim türlübir tane test yaptım üç tane ayrı foto çektim en belirgin bu. Ama çıplak gözle görülmedi hiç
Merhaba canım çok sevindim benim 1kasımda 36 idi 5kasımda 451idi bir daha bakmadım ama yüksek olmasının sebebini yumurtlama günümün erken olmasına bağlıyorum 21 Ekim yum. GünğmdüDolunaydan bizim batlar aynı 9 ekim kan testi yaptirdinmi ben dün yaptırdım hcg 238 çıktı
Aynen canim ya hayallerim suya dusdu simdi senin daha net gozukyor olmasina ragmen sen hamile degldin of of cnm
Bu arada canım senin testini aldım photos hop yaptım vevaslında çizginin t nin ortasında gölgesini gördüm o kırmızı olan şey çizgi değil yani ama malesef gölge de yeterli değil evet yarın sabah yap ve birkaç foto yükle lütfen bakalım evet özelde 1saate çıkar 50_705tl arası değişirAynen canim ya hayallerim suya dusdu simdi senin daha net gozukyor olmasina ragmen sen hamile degldin of of cnm
Bu test bosmus be cnm
Bak sabah idrara 3 ayri cestle yapacam resim atacam
olmadi artik kan verecem yarin
Ozlede hemen cikyor sanirim
Bence henüz olmamış cnm kaçoncı gününKızlar pik olmuş mu yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2204282
Nasil yapyosun photo shop hangi uygulama cnmBu arada canım senin testini aldım photos hop yaptım vevaslında çizginin t nin ortasında gölgesini gördüm o kırmızı olan şey çizgi değil yani ama malesef gölge de yeterli değil evet yarın sabah yap ve birkaç foto yükle lütfen bakalım evet özelde 1saate çıkar 50_705tl arası değişir
Sen plastigin diyorsun golgesi oylemi cnmBu arada canım senin testini aldım photos hop yaptım vevaslında çizginin t nin ortasında gölgesini gördüm o kırmızı olan şey çizgi değil yani ama malesef gölge de yeterli değil evet yarın sabah yap ve birkaç foto yükle lütfen bakalım evet özelde 1saate çıkar 50_705tl arası değişir
Bugün 10.günümBence henüz olmamış cnm kaçoncı günün
Aaaa ben çizgi gördüm :) eger sonradan çıkmadysa hamile olabilirsin sabah ilk idrarla denemelisin bence :)Eki Görüntüle 2204173
Sanirim gormek istedigim icin goryorum
Canım yapmaya devam et o zaman daha koyulaşır oBugün 10.günüm
Snapssed de yaptım cnm ama inşallah ben yanlış yapmışımdır da burda seviniriz yarjnymutlaka yap hatta bu akşam yine yapSen plastigin diyorsun golgesi oylemi cnm
Ama ben cikartdim disini yine cikyordu
Herneyse sekerim ya buyuk bi hayal kirikli yasicam yasmak uzereyim sanirim
Bu yalanci testler yuzunden
Hayal mayal sanyordum amaAaaa ben çizgi gördüm :) eger sonradan çıkmadysa hamile olabilirsin sabah ilk idrarla denemelisin bence :)
Bu agsam yapacam dedim sivi kullandim biraz daha beklim saat 2 gibi yapacamSnapssed de yaptım cnm ama inşallah ben yanlış yapmışımdır da burda seviniriz yarjnymutlaka yap hatta bu akşam yine yap
Saat iki de olsa sen yaz merak ederim ben.oğluma uyandıgımda bakarım mutlakaBu agsam yapacam dedim sivi kullandim biraz daha beklim saat 2 gibi yapacam