senın ovuların nasıl canım resmını yuklesene .
Mide bulantısı kusma halsizlik başımı kaldıramıyorum başladı bulantılar kusmalar 5+2oldukvar mı gelişme ?
Bence hamişsin bende ovü testinde 2 gün önce öğrendim adet günüm gebelik testi yaptım kesinleşti şimdi 5+2 hamişimMerjaba arkadaslar 1oglum var adet 5gun gecincr ovide ogrenmisdim simdi buay iliski olunca acabami diyerek takip ediyorum oviyi.
adet gunum 30eylul diye dusunuyorum 30 31 gunlukoluyorum 30 eylul dusunerek
Adete bugunle 3 gun var. Oviden bakip takip ediyorum sizlerde durum nasil ekteki foto boyle . Normalde benim hic cikmazdi hep tek cizgi olurdu
ben adet oldum canım hayırlısı .Canlar kuzenimde ovü testi vardı adetimede 2gün vardı yaptım kuzenimde ovü testi koyu çift çizgi çıktı 2snra adet günümde (20 eylül) gebelik testi aldım yaptım oda koyu çift çizgiydi sonuç 5+2 hamiş sizde hamişsinizdir inşallah
Allah gönlüne göre versin inşallahhhhhben adet oldum canım hayırlısı .
Hadi hayırlısı olsun ben dedim sana hamişsindir diye bende de aynısı oldu çünkü Allah kucağına almayı nasip etsin son adetin ne benim 23 ağustos 5+2 hamişimKizlar hamileyim tst yapdim suan direk cikti
Rabbim isteyen herkese...
Canim 29 agustos d adettimHadi hayırlısı olsun ben dedim sana hamişsindir diye bende de aynısı oldu çünkü Allah kucağına almayı nasip etsin son adetin ne benim 23 ağustos 5+2 hamişim
Canım son durumun nedir merak ettimMalesef negatif:/
Ama hala regl olmadım
Psikolojik heralde neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Merhaba canım sen yaptın mı bir daha gebelik testiMerhabalar. Benim de bata 3 ve 2 kala ovulasyon testlerim ancak gebelik testi negatif henüz
Canım çok sevindim maşallah diyelim :)Kizlar hamileyim tst yapdim suan direk cikti
Rabbim isteyen herkese...
Canım çok sevindim maşallah diyelim :)
Evet canı yani o koyu testten 12_24 saat sonra çatlama olmuş oluyor sen bu akşam ve yarını değerlendirsen yeterKızlar sizce ovulasyonum çatlamış mı bi bakarmısınız koyu olan bugün yaptigim