Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

senın ovuların nasıl canım resmını yuklesene .

Benim ovi bitti ya beklicem yarini olmadi. Biliyormusun adeti bekliyince geciktiriyoruz gunumuzu ha oldu derken. Ben ilk cocugumsa cok yasadim onu. Iliski yapamadim surekli kendime kizardim n3den olmuyor yapamiyorum hamisligi diye tovbe YA Rabbim. 1 oglum var dungece yegnimde denettim ya ondada cokcok silikcizgi cikti simdi bakdim onunki denedigi test bozukmus pozitifolanyerde bisi yok.

en alttakını bugun yaptım dıger ıkısı dunun .

Eklentiler

• FD6C2775-3BDC-4BC9-9525-0CB5B46D806E.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 97
Bence hamişsin bende ovü testinde 2 gün önce öğrendim adet günüm gebelik testi yaptım kesinleşti şimdi 5+2 hamişim

Canlar kuzenimde ovü testi vardı adetimede 2gün vardı yaptım kuzenimde ovü testi koyu çift çizgi çıktı 2snra adet günümde (20 eylül) gebelik testi aldım yaptım oda koyu çift çizgiydi sonuç 5+2 hamiş sizde hamişsinizdir inşallah

ben adet oldum canım hayırlısı .

Kızlar sizce ovulasyonum çatlamış mı bi bakarmısınız koyu olan bugün yaptigim

Eklentiler

• IMG_20180930_145420_047.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 83
  • 20180929_143323.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 71
32. Gün de 1 adet oluyorum bugün adetimin 13.günü cok saskinim erken yumurtlama oluyormus normalde takvim programinda ayin 6 sinda catliyor görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…