Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

bata 4 gun var yaptım gebelık testınde cok ınce folge cızgı var fotoda cıkmıyo yorum yaparmısınız adet 12 de yumurtladım ultrasonda gozuktu 7 gun sonra progesteron 31.9 cıktı su an bata 4 gun var ovular boyle dun ondan oncekı gun ovularda ıkıncı cızgı zor gozukuyodu umut varmı . .

Eklentiler

• 2645B521-8519-4538-8D6F-A32964707EF4.jpeg
    2645B521-8519-4538-8D6F-A32964707EF4.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 98
bata 4 gun var yaptım gebelık testınde cok ınce folge cızgı var fotoda cıkmıyo yorum yaparmısınız adet 12 de yumurtladım ultrasonda gozuktu 7 gun sonra progesteron 31.9 cıktı su an bata 4 gun var ovular boyle dun ondan oncekı gun ovularda ıkıncı cızgı zor gozukuyodu umut varmı . .

Benimde boyle arkadasim ya nasip diye bekliyelim bende merak icindeyim
Benimde bata 2 gun kaldi simdi bugun yapmicam yarin tekrar oviden bakicam gebeliktesti yok elimde pzr adetolmazsam kan vericem

Gebelik testinde gorunduyse ☺ hersey normaldir ozaman canim. Hamilesindir. Insallah bekle adete 1gun kala gebelik testini tekrar dene elinde varsa . Kimileri 6 5 gun onceden goruyor gebelik testinde

Gebelik testinde gorunduyse ☺ hersey normaldir ozaman canim. Hamilesindir. Insallah bekle adete 1gun kala gebelik testini tekrar dene elinde varsa . Kimileri 6 5 gun onceden goruyor gebelik testinde
oyle barız bellı olmuyo ben golge bı cızgı goruyorum yada gormek ıstedıgım ıcın goruyorum bılmıyorum hayırlısı olsun .

Valla benim senden umudum var madem üç gün kalmış erken gebelik testi yapsan kesin çıkar yani baya koyulaşmış ovulasyon mutlaka bize de foto at gebelik testi yaparsan bekliyorum

Malesef negatif:/
Ama hala regl olmadım
Psikolojik heralde neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Eklentiler

• F643FBB4-6B4D-4697-9179-FE42E526FDE9.jpeg
    F643FBB4-6B4D-4697-9179-FE42E526FDE9.jpeg
    33,1 KB · Görüntüleme: 88
Bende ovilasyondan takip ediyorum canim hangisi daha koyi anlamadim cubugundan.
Benimde pzr adetgunum.

Canım 3 gün kalan daha koyuydu
ama erken Gebelik testi yaptım azönce negatif çıktı anlamıyorum ki regl e yakın yine mi yumurtluyorum noluyorum eğer yumurtluyorsam niye tutmuyor yok yumurtlama değilse hamilemiyim ahhh kafamda deli sorular :/
Çalışamıyorum yaa bari bi an önce regl olsam da bitse bu Yaman çelişki :)

Canım 3 gün kalan daha koyuydu
ama erken Gebelik testi yaptım azönce negatif çıktı anlamıyorum ki regl e yakın yine mi yumurtluyorum noluyorum eğer yumurtluyorsam niye tutmuyor yok yumurtlama değilse hamilemiyim ahhh kafamda deli sorular :/
Çalışamıyorum yaa bari bi an önce regl olsam da bitse bu Yaman çelişki :)
Demekki regl zamanida kendini yumurtlama gibi gosteriyor evet demekki hamis degiliz

dunku ovu testlerım ve ben bugun 23 gunde adet oldum .

Eklentiler

• 2A63EF7E-030F-4D9E-90B4-721C1C524431.jpeg
    2A63EF7E-030F-4D9E-90B4-721C1C524431.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 91
evet hatta uyuyodum afedersın bısey geldı bune dedım tuvalete gıttım vaktım gelmıs benım kırmızılar 23 gunum bugun oysa daha 3 gunum vardı . demekkı ovu adete yakın cıft cızgı olabılıyo .

X