Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Kizlar adete 5 var iki farkli ovulasyon testle acaba yinemi yumurtluyormuyum veya hamilelikmi?
20181001_204946-1.jpg

Kizlar adete 5 var iki farkli ovulasyon testle acaba yinemi yumurtluyormuyum veya hamilelikmi?
Eki Görüntüle 2194003
Valla benim de adete beş var yani Bat 7ekim ama dün de bgn de ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi neredeyse görünmüyordu yani sen hamile olabilirsin ama daha yeni de bir arkadaşın bu şekildydi üç gün kala ama o adet oldu. O yüzden bi türlü şu ovulasyon testine gebeliği öğrenme konusunda inanamıyorum. Ama sen her gün yapmaya devam et

Valla benim de adete beş var yani Bat 7ekim ama dün de bgn de ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi neredeyse görünmüyordu yani sen hamile olabilirsin ama daha yeni de bir arkadaşın bu şekildydi üç gün kala ama o adet oldu. O yüzden bi türlü şu ovulasyon testine gebeliği öğrenme konusunda inanamıyorum. Ama sen her gün yapmaya devam et

Benimde 7 eylul regl ama dun bu gun geb testi yapdim negatif cnm silik dahil yok

bata 4 gun vardı bu testlerın ertesı gunu adet oldum bu ay .

Eklentiler

• BAF74104-C290-494B-B91C-539E7F788AC8.jpeg
    BAF74104-C290-494B-B91C-539E7F788AC8.jpeg
    48 KB · Görüntüleme: 81
o yuzden bende t cızgısı c den koyu degılse ınanmıyorum yanı t cok koyu olması lazım emın olmak ıcın bu durumda suphelı oluyo..

Haklisin canm tam koyulasacak acaba diyorum tam koyulasmayipda hamile olan varmi
Benimki çok az belliydi ikinci çizgi reglden bir gün önce de bir gün sonra da. BHcg konsantrasyonu ile alakalı bir şey. Tam koyulaşmaması gebelik yok demek değil yani. Çift çizgi görüldükten sonra kan testiyle kesinleştirmek gerekir.

Benimki çok az belliydi ikinci çizgi reglden bir gün önce de bir gün sonra da. BHcg konsantrasyonu ile alakalı bir şey. Tam koyulaşmaması gebelik yok demek değil yani. Çift çizgi görüldükten sonra kan testiyle kesinleştirmek gerekir.
Ay ne guzel imkansiz deglmiş!!!
Acaba ovu dan sonra kacinci gunde idrara gecer hcg?

Ay ne guzel imkansiz deglmiş!!!
Acaba ovu dan sonra kacinci gunde idrara gecer hcg?
Yani bunun için net bir şey söylemek mümkün değil ama kesin sonuç için regl gününüzde ya da bir gün önce idrarda gebelik testi deneyebilirsiniz. Bu günlerde çıkmayan da var tabi. Eğer regl gecikmeniz olursa direkt kanda bHcg'ye baktırabilirsiniz.

Yani bunun için net bir şey söylemek mümkün değil ama kesin sonuç için regl gününüzde ya da bir gün önce idrarda gebelik testi deneyebilirsiniz. Bu günlerde çıkmayan da var tabi. Eğer regl gecikmeniz olursa direkt kanda bHcg'ye baktırabilirsiniz.
Tsk edeeim cnm bilgilerin icin en iyisi beklicem regle kadar

Kızlar merhaba beklenen adet tarihim 7 Ekim yani son dört gün. Son birkaç gündür ovulasyon testi yapıyorum ama hep negatif bu şekilde olup yine de hamile olabilir miyim ki

X