bata 4 gun var yaptım gebelık testınde cok ınce folge cızgı var fotoda cıkmıyo yorum yaparmısınız adet 12 de yumurtladım ultrasonda gozuktu 7 gun sonra progesteron 31.9 cıktı su an bata 4 gun var ovular boyle dun ondan oncekı gun ovularda ıkıncı cızgı zor gozukuyodu umut varmı . .
Gebelik testinde gorunduyse ☺ hersey normaldir ozaman canim. Hamilesindir. Insallah bekle adete 1gun kala gebelik testini tekrar dene elinde varsa . Kimileri 6 5 gun onceden goruyor gebelik testindebata 4 gun var yaptım gebelık testınde cok ınce folge cızgı var fotoda cıkmıyo yorum yaparmısınız adet 12 de yumurtladım ultrasonda gozuktu 7 gun sonra progesteron 31.9 cıktı su an bata 4 gun var ovular boyle dun ondan oncekı gun ovularda ıkıncı cızgı zor gozukuyodu umut varmı . .
oyle barız bellı olmuyo ben golge bı cızgı goruyorum yada gormek ıstedıgım ıcın goruyorum bılmıyorum hayırlısı olsun .Gebelik testinde gorunduyse ☺ hersey normaldir ozaman canim. Hamilesindir. Insallah bekle adete 1gun kala gebelik testini tekrar dene elinde varsa . Kimileri 6 5 gun onceden goruyor gebelik testinde
Valla benim senden umudum var madem üç gün kalmış erken gebelik testi yapsan kesin çıkar yani baya koyulaşmış ovulasyon mutlaka bize de foto at gebelik testi yaparsan bekliyorum
Bende ovilasyondan takip ediyorum canim hangisi daha koyi anlamadim cubugundan.
Benimde pzr adetgunum.
Demekki regl zamanida kendini yumurtlama gibi gosteriyor evet demekki hamis degilizCanım 3 gün kalan daha koyuydu
ama erken Gebelik testi yaptım azönce negatif çıktı anlamıyorum ki regl e yakın yine mi yumurtluyorum noluyorum eğer yumurtluyorsam niye tutmuyor yok yumurtlama değilse hamilemiyim ahhh kafamda deli sorular :/
Çalışamıyorum yaa bari bi an önce regl olsam da bitse bu Yaman çelişki :)
Sizin nasil koyulasma durumuBenimde mi öyle acaba kızlar ovulasyon pik gösteriyor ama :/
Silik çıkması normal önemli olan koyulaşma olmasıAman ben uyuyamiyorum yegnimede yapdirdim. Ondada pozitif cok cok silik cikti demekki ovilrde hata
dunku ovu testlerım ve ben bugun 23 gunde adet oldum .