Valla benim de adete beş var yani Bat 7ekim ama dün de bgn de ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi neredeyse görünmüyordu yani sen hamile olabilirsin ama daha yeni de bir arkadaşın bu şekildydi üç gün kala ama o adet oldu. O yüzden bi türlü şu ovulasyon testine gebeliği öğrenme konusunda inanamıyorum. Ama sen her gün yapmaya devam etKizlar adete 5 var iki farkli ovulasyon testle acaba yinemi yumurtluyormuyum veya hamilelikmi?
Eki Görüntüle 2194003
Valla benim de adete beş var yani Bat 7ekim ama dün de bgn de ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi neredeyse görünmüyordu yani sen hamile olabilirsin ama daha yeni de bir arkadaşın bu şekildydi üç gün kala ama o adet oldu. O yüzden bi türlü şu ovulasyon testine gebeliği öğrenme konusunda inanamıyorum. Ama sen her gün yapmaya devam et
Kişiden kişiye değişir canım kimisi 10 gün önce öğreniyor kiminin adet geçmeden çıkmıyor.
Insallah canim gec ciksin ama yeterki ciksinKişiden kişiye değişir canım kimisi 10 gün önce öğreniyor kiminin adet geçmeden çıkmıyor.
Belirtiler çok önemli değil bence inşallah bu ay gelir bebişin :)Insallah canim gec ciksin ama yeterki ciksin
Bakalim adet olmasam yapicam ama
Bi turlu hamilelik hissim yok
Her ay belirtilerdir hersey vardi
Bu ay hic bisey yok
Insallah tesekur ederim moral oldum cnmBelirtiler çok önemli değil bence inşallah bu ay gelir bebişin :)
Haklisin canm tam koyulasacak acaba diyorum tam koyulasmayipda hamile olan varmio yuzden bende t cızgısı c den koyu degılse ınanmıyorum yanı t cok koyu olması lazım emın olmak ıcın bu durumda suphelı oluyo..
Benimki çok az belliydi ikinci çizgi reglden bir gün önce de bir gün sonra da. BHcg konsantrasyonu ile alakalı bir şey. Tam koyulaşmaması gebelik yok demek değil yani. Çift çizgi görüldükten sonra kan testiyle kesinleştirmek gerekir.Haklisin canm tam koyulasacak acaba diyorum tam koyulasmayipda hamile olan varmi
Ay ne guzel imkansiz deglmiş!!!Benimki çok az belliydi ikinci çizgi reglden bir gün önce de bir gün sonra da. BHcg konsantrasyonu ile alakalı bir şey. Tam koyulaşmaması gebelik yok demek değil yani. Çift çizgi görüldükten sonra kan testiyle kesinleştirmek gerekir.
Yani bunun için net bir şey söylemek mümkün değil ama kesin sonuç için regl gününüzde ya da bir gün önce idrarda gebelik testi deneyebilirsiniz. Bu günlerde çıkmayan da var tabi. Eğer regl gecikmeniz olursa direkt kanda bHcg'ye baktırabilirsiniz.Ay ne guzel imkansiz deglmiş!!!
Acaba ovu dan sonra kacinci gunde idrara gecer hcg?
Tsk edeeim cnm bilgilerin icin en iyisi beklicem regle kadarYani bunun için net bir şey söylemek mümkün değil ama kesin sonuç için regl gününüzde ya da bir gün önce idrarda gebelik testi deneyebilirsiniz. Bu günlerde çıkmayan da var tabi. Eğer regl gecikmeniz olursa direkt kanda bHcg'ye baktırabilirsiniz.
Erken yapmışsın canım ilk gebeliği öde adetten bir gün önce çıkmıştı.
Daha once negatifmiydi cnmErken yapmışsın canım ilk gebeliği öde adetten bir gün önce çıkmıştı.
Evet defalarca yapmıştım ama hep negatifti her gün sabah akşam yapardım sonra beklenen adet günü yaptım predictor early ile o pozitif çıktı ama bir gün öncesi akşam normal gebelik testi yapmıştım negatiftiDaha once negatifmiydi cnm
o yuzden bende t cızgısı c den koyu degılse ınanmıyorum yanı t cok koyu olması lazım emın olmak ıcın bu durumda suphelı oluyo..