- 27 Mart 2017
- 601
- 283
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bu umut dolu bekleyişlerin sonu kanlı hüsrana dönmesee keşkeeKızlar ben de ovulasyon testinde piki gördükten iki gün sonra ovulasyon testi tek çizgi idi yani silik bile ikinci çizgi yoktu ama 3.gün bu şekilde çıktı gerçi bu kadar çabuk tepki vermez de işte bi umut :)Eki Görüntüle 2192563
Bence sen umutlandirdi artık :)Benimde 3 gün geçti adetim .. umutlanmak hiç istemiyorum (
Yok canım ya gecen ay da 2 gün gecti sonra hüsraanBence sen umutlandirdi artık :)
Yok canım ya gecen ay da 2 gün gecti sonra hüsraan
Merak ettim cnm gebelik testi de yapsana bi.Merjaba arkadaslar 1oglum var adet 5gun gecincr ovide ogrenmisdim simdi buay iliski olunca acabami diyerek takip ediyorum oviyi.
adet gunum 30eylul diye dusunuyorum 30 31 gunlukoluyorum 30 eylul dusunerek
Adete bugunle 3 gun var. Oviden bakip takip ediyorum sizlerde durum nasil ekteki foto boyle . Normalde benim hic cikmazdi hep tek cizgi olurdu
Merak ettim cnm gebelik testi de yapsana bi.
Buraya resim yükle hep bize de örnek olsunGebelik testi yokelimde canim oyuzden gun asiri adete kdr devam edicem.
Bu ay hiç kafama takmadım aslında istediği iz zaman ilişki oldu ovülasyona bağlı kalmadım 4 gün gecincee nasipp diyorum herşey Rabbimden vardır bi zamanııAdet zamanini nekdr dusunursen okdr gecikiyor bn evlendikden 1 sene sonra farkettim bu durumu gec oldu. Sonra birakdim kendimi hsg filmi cektirdim temizdiyince 3.ayda hamile kalmisim . 1oglusum var
Tekrar yumurtlama olabilirmi sendeBuraya resim yükle hep bize de örnek olsun
Benim ovulasyon tarihinden 4 gün geçti. Az az akıntım vardı ama bugun baya oldu aynı yumurtlama daki gibi de kramp girdi birkaç kere ve adet olacakmışım gibi inceden de bir sızı var her daim. Oysaki adetime 10gün var sen belirti yaşadın mı
llk gebeliğimde benim de adet sancı oldu hem de çok ama adetin beklendiği gün bir gün sürdü. Ama şimdi resmen yumurtlama nın aynısını yaşıyorum zaten 20-23arası yumurtladım ağrısını akıntısı ı fazlasıyla çektim. Ama bugün yani 4gün sonra Hele ki şu an ufak kasık batma ları ve ağrısı bir de aşırı gaz oldu haliyle bağırsaklarda çok sesli koro kıvamında :) akıntım da fazlalastıTekrar yumurtlama olabilirmi sende
Ben ilk hamililegimde adet sancisindan agliyordum resmen arkadsslar soylemese test yaomicam okadar yani adet sancisi bel agrisi sakir sakir akinti ayipdir soylemesi camasirim hep islakdi habire adet oldum diyr kosardjm
İ
llk gebeliğimde benim de adet sancı oldu hem de çok ama adetin beklendiği gün bir gün sürdü. Ama şimdi resmen yumurtlama nın aynısını yaşıyorum zaten 20-23arası yumurtladım ağrısını akıntısı ı fazlasıyla çektim. Ama bugün yani 4gün sonra Hele ki şu an ufak kasık batma ları ve ağrısı bir de aşırı gaz oldu haliyle bağırsaklarda çok sesli koro kıvamında :) akıntım da fazlalastı
Valla benim senden umudum var madem üç gün kalmış erken gebelik testi yapsan kesin çıkar yani baya koyulaşmış ovulasyon mutlaka bize de foto at gebelik testi yaparsan bekliyorumMerhaba dolunay, aynı şeyleri yaşıyoruz
Benim regl günüm 3 eylüldü 13 eylül de doktorum bu ay soldan yumurtlama olacak ama daha tam gelişmemiş 4-5 güne ovulasyon günün olur Dedi ben yinede ovu test aldım ve günlerimi takip ettim ovulasyon bittikten 3-4 gün sonrası sol kasığım da batma kramp olmaya başladı ve akıntı gaz falan filan işte neyse dedim dur Kızım az bekle bi kaç gün daha bekledim sonra ovu testi yaptım adetime 7 gün kala silik çizgi çıktı
Az önce yine yaptım çizgi daha belirgin bu arada 3 günüm var şimdi fotoları ekliyorum bi bakıverin bakalım ne yorumlucaksınız
Valla benim senden umudum var madem üç gün kalmış erken gebelik testi yapsan kesin çıkar yani baya koyulaşmış ovulasyon mutlaka bize de foto at gebelik testi yaparsan bekliyorum
Bende ovilasyondan takip ediyorum canim hangisi daha koyi anlamadim cubugundan.Merhaba dolunay, aynı şeyleri yaşıyoruz
Benim regl günüm 3 eylüldü 13 eylül de doktorum bu ay soldan yumurtlama olacak ama daha tam gelişmemiş 4-5 güne ovulasyon günün olur Dedi ben yinede ovu test aldım ve günlerimi takip ettim ovulasyon bittikten 3-4 gün sonrası sol kasığım da batma kramp olmaya başladı ve akıntı gaz falan filan işte neyse dedim dur Kızım az bekle bi kaç gün daha bekledim sonra ovu testi yaptım adetime 7 gün kala silik çizgi çıktı
Az önce yine yaptım çizgi daha belirgin bu arada 3 günüm var şimdi fotoları ekliyorum bi bakıverin bakalım ne yorumlucaksınız
Merjaba arkadaslar 1oglum var adet 5gun gecincr ovide ogrenmisdim simdi buay iliski olunca acabami diyerek takip ediyorum oviyi.
adet gunum 30eylul diye dusunuyorum 30 31 gunlukoluyorum 30 eylul dusunerek
Adete bugunle 3 gun var. Oviden bakip takip ediyorum sizlerde durum nasil ekteki foto boyle . Normalde benim hic cikmazdi hep tek cizgi olurdu