- 27 Mart 2017
- 601
- 283
Çok güzel çıkmış canım maşallah maşallah :)Kızlar değerim tam 130.0 çıkmis ☺ adete 1 2 kala sonuç böyle .darisi isteyen herkese ☺☺
Kızlar değerim tam 130.0 çıkmis ☺ adete 1 2 kala sonuç böyle .darisi isteyen herkese ☺☺
Tesekkur ederim canim ☺Çok güzel çıkmış canım maşallah maşallah :)
Bence de oleyyy...amin insallh darisi isteyenlere ☺☺sagolloleyyy,sağlıkla büyüsün doğsun inşallahh
Her ay da farklılık gösterebiliyor canım bazen erken bazen de geç yumurtlayaniliyoruz sen test yapmaya devam et koyulaştığında ve silikleştiğinde değerlendir . İnşallah istediğin gibi olur .Kızlar geçen ay 12.gün ovulasyon testi pozitif verdi bu ay da 9.gün ovulasyon testim böyle sizce kaçıncı gün pik i görürüm yine 12.gün mü yoksa 10. Veya 11.gün mü
Çok teşekkür ederim canım yapacagım bgn yine bakalımHer ay da farklılık gösterebiliyor canım bazen erken bazen de geç yumurtlayaniliyoruz sen test yapmaya devam et koyulaştığında ve silikleştiğinde değerlendir . İnşallah istediğin gibi olur .
Muhteşem mm kan değerine de baktırdım mı maşallah
Aminnnnn canım inşallah. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin.Kızlar buda gebelik testim ovü testide gebeliğü gösteriyormuş ovü de gebelikte çift çizgi teşekkür ederim ilginize darısı isteyen herkese inşallahhhh Allah kıcağınızı doldursun
Amin inşallah sağolun kızlar kan daha vermedim biraz daha geçsin yaptırıcam yoksa her gittiğümde kan alcaklat
Bence yok gibi canım ama belli de olmaz tabiMerhaba kızlar benimde ovitrelle catlatma ignesi sonrasi 12. Günüm ve lh testi bu şekilde çıktı. Sizce unut var mıdır?
Çok enteresan gerçekten bir daha yumurtlama olmaz sanırım bence gebesinBat 4 gün geçti. Dün ve bugün yaptığım ovulasyon testleri , bugünkü daha koyu. fakat gebelik testi negatif çıktı. Adet gecikmesi ile bu durumu yaşayıp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı?