Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Selam kızlar catlatma ignesinin 10.günü hem gebelik negatifti hem ovu testi aşırı silikti.yani igne etkisi geçmişti.12.günü gece su icmistim baya kalktim yine ovu yaptim çizgi biraz koyuydu.bugun 13.gun oglen yine ovu yaptim aşağıdaki gibi iste.ustteki bugünün..iki gündür kasık agrim arttı ve idrarda koku fark ettim.hamile olabilir miyim.adete 2 gun kaldı galiba

Eklentiler

• 20180917_150747-1-1.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 128
Canım benim hep adet öncesi testim böyle çıkar neden bilmiyorum sonra adetin ilk günü de silikleşir bu arada yumurtlama gününde pik yapar 12.günde.

Sabahki gebelik testim çok şükür pembe çizgiyi gördüm demek ovu testi bende doğru sonuç verdi önceki gece koyu görmüştüm..adete 1,5-2 gün kaldı..Inşallah kan sonucum da güzel çıkar

Eklentiler

• 20180918_063801-1.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 130
Sabahki gebelik testim çok şükür pembe çizgiyi gördüm demek ovu testi bende doğru sonuç verdi önceki gece koyu görmüştüm..adete 1,5-2 gün kaldı..Inşallah kan sonucum da güzel çıkar
Harika canım çok sevindim baya da belirgin çıkmış maşallah o zamn bir daha sorayım sana yumurtlama gününden kaç gün sonra bir daha ovulasyon testin koyulaşmaya başladı.

Bu arada bu de benim az önceki ovulasyon testim Adetimin ilk günü 11 idi bugün 8.günüm 12.gün pik olmuştu geçen ay bu ay daha erken olabilir mi sizce bu koyulduk ise

Eklentiler

• IMG_20180918_161127_967.JPG
    43,9 KB · Görüntüleme: 92
Harika canım çok sevindim baya da belirgin çıkmış maşallah o zamn bir daha sorayım sana yumurtlama gününden kaç gün sonra bir daha ovulasyon testin koyulaşmaya başladı.
Teşekkürler ☺☺Ignenin 10.gunu gebelik testi bembeyazdi ovu testi de çok silikti.12.gün gece yine ovu koyulasmisti biraz.13.gün öğlen ikisi de aynı kırmızı olmustu.bugün yani 14.gün sabah gebelik testim böyle çıktı ışte ☺

Selam benim adetim ağustos 23.
Bu ay adet tarihim 20 eylül.
Bugün kuzenime gittim onda ovülasyon testi vardı kullandım hemen çift çizgi çıktı 3 aydır korunmuyorum bebek için hamileliliği gösteriyor mu bu test

Canım ovülasyon testi her zaman çift çizgi çıkar önemli olan t çizgisinin koyuluğudur

Selam benm de 24 agustos son adetim. Ovu koyulasnca gebelik testi yaptim o da hemen pembe oldu.bu sabah kan verdim.senin de baya koyu gebelik testi yap bence 20 sine bir sey kalmadi zaten ☺

Kızlar bulunduğum yer muğla da uc kısımda bir yer her şey burda çok pahalı hele eczane tek olduğu için bindiriyo fiyatları mecbur kalmazsam boykot ediyorum almıyorum buradan bir şey gidip muğladan alıyorum ki tanıdığım bir çok bu şekilde yapıyor yarın gidicem merkeze yarın yapıp atarım foto inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…