- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
Bendede çıkar inşallah geçen gün rüyamda gördüm iki tane kıpkırmızı çizgiÖğleden sonra yapıcam :) bakalım çıkacakmı
Bende bata bir hafta kala çıkar normalde
Bendede çıkar inşallah geçen gün rüyamda gördüm iki tane kıpkırmızı çizgi
bu hcg testi mi?Kızlarrr yorum yapar mısın ben iki saat sonra yine test yaptım hiç sıvı almadan daha koyu çıktı ikisinde de yanılma olabilir mi predictor early için olabilir yanılma diye okumuştum bu kadar erken belli olır mu yumurtlama günüm 27si.
Evet erken gebelik testi yaptımbu hcg testi mi?
İnşallah canım benim sağlıkla ve keyifle sana da nasip olsun aminmmVar canım gözün aydın darısı başıma inşallah
Amin inşallah kuzumİnşallah canım benim sağlıkla ve keyifle sana da nasip olsun aminmm
Valla baya bi şevki kırıldı sonuçta önce kan sonra idrara geçiyor. Gerçi daha vakit. Var adete ama yine de işte insan bi garip oluyor.Kuzum bak benim 6 gün varken bu şekilde aynı testle 1.43 çoktu doktora testi gösterdim çok şaşırdı sonra iki gün de bir test tekrarı yapıldı ve 4.57 sonra 15.30 çıktı olmasa çıkmazdır kana geç karışıyor belki betan benim öyle olmuştu bence var
Kaç gümün var kuzumValla baya bi şevki kırıldı sonuçta önce kan sonra idrara geçiyor. Gerçi daha vakit. Var adete ama yine de işte insan bi garip oluyor.
12eylül canım beklenen adet tarihimKaç gümün var kuzum
:) canım benim sağ ol moral oldun. Evet aha çok var bakalım dediğin gibi bir. Kez daha yaparım test birkaç gün kala artık bakalım kısmetBaya varmış kuzum bence stres yapma Şevki’ni ve inancınıda kırma gelicek o bebiş o göbüşe daha çok var sen 4-5 gün kala tekrarla testini