- 14 Kasım 2017
- 1.363
- 799
- 36
Hadi hayırlısı canım :) yap bize de yazTeşekkürler canım cevabın için bugün yine yapıcam bakalım test koyulaşma mı olucak görcem:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canım :) yap bize de yazTeşekkürler canım cevabın için bugün yine yapıcam bakalım test koyulaşma mı olucak görcem:)
O kadar bekledim yaptım canım test bozuk çıktı hiç çizgi çıkmadı. Ama testim çok öğleden sonra yine yapıcam bakalım :)Hadi hayırlısı canım :) yap bize de yaz
Evet cnım bazı aylar değişebilir sen değerlendir2 gün önce yaptığım çok silikti azönce yaptım böyle oldu. Son adetim 7 ağustos 29 30 günde bir adet oluyorum. Yumurtlama olma ihtimali nedir ? Bu kadar geç kalır mı ? Yanlış konuya yazdım biliyorum kusura bakmayın
Siz ne alemdesinizzz :)
Ya inşallah öyleyimdir. Çok istiyorum.
Benimde 8 eylül olabilir :)Ben bekliyorum canım bat 8 Eylül
Cmt test yapacagım inşallah
Canim ne yaptin?Teşekkürler canım cevabın için bugün yine yapıcam bakalım test koyulaşma mı olucak görcem:)
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum :))Ben bekliyorum canım bat 8 Eylül
Cmt test yapacagım inşallah
17si pik yapmış ama 24ü de baya koyu valla kafam karıştı peki bgn nasıldıEki Görüntüle 2183751 kızlar benim testlerimide yorumlarmısınız .
Benimde 8 eylül olabilir :)
Eki Görüntüle 2183751 kızlar benim testlerimide yorumlarmısınız .
Yeniden koyulaşıyor bu aradaEki Görüntüle 2183751 kızlar benim testlerimide yorumlarmısınız .
BiZde pazartesi tatile gidicez ama çok ağrım var ben olcam sanki çok erken daha hiç böyle olmazdı. Testini burayada at merak ediyorum :)Ben bugün test yapcam kuzum
BiZde pazartesi tatile gidicez ama çok ağrım var ben olcam sanki çok erken daha hiç böyle olmazdı. Testini burayada at merak ediyorum :)
Benim testim yok canım olsa mutlaka yapardım şimdiye kadar ama tatile gitmeden yapmak istiyorum. Akşam alıp sabah yaparım hamileysem tatilde daha dikkat ederimAtarım canım biraz zaman geçsin diye bekliyorum
Sen de yap istersen gitmeden
Adet ve gebelik belirtileri birbirine benzer
Benim testim yok canım olsa mutlaka yapardım şimdiye kadar ama tatile gitmeden yapmak istiyorum. Akşam alıp sabah yaparım hamileysem tatilde daha dikkat ederim
Ah o gelsin de ben denize bile girmem :) zaten öyle bir durumda bir doktorumu arar görüşürüm canım. O kadar bekledik gerekirse gitmemEvet kuzum iyi olur
Çok hareket problem değil ama mikrop kapma durumu için önlem al bence
Havuz özellikle bu aşamada çok önerilmez
Ah o gelsin de ben denize bile girmem :) zaten öyle bir durumda bir doktorumu arar görüşürüm canım. O kadar bekledik gerekirse gitmem
İnşallah canım inşallah sende alırsın bugün güzel haberlerini inşallah :)Hadi inşallah dr una muhtaç olasın bebik var ben napim diye :))
İnşallah canım inşallah sende alırsın bugün güzel haberlerini inşallah :)