- 27 Mart 2017
- 601
- 283
Süper pik olmuş. hemen değerlendirin :)Ekte resimlerim var
Canım resmini göremedim ama bi daha arıtım bakayım.Kizlar sizin icin ovi testi yapmistim. Saat 15.00 gibi sanirim. Yukledim.
Süper pik olmuş. hemen değerlendirin :)
Ya evet yüklenmiş. ama aynı böyleydi. öncesinde kız mı oluyor ? Bende pik olduğu gün ve ertesi gün denedik. o da erkek mi olur ? Hayırlısıyla tabiiCanım resmini göremedim ama bi daha arıtım bakayım.
Ben bir daha ilişki yaşamayacagım çünkü kız olmasını istiyorum. Ovulasyondan önce ilişki yaşadım özellikle bakalım tutacak mı
Evet canım pik oldugu gün ve ertesi günü erkek öncesinde de kız olma ihtimali yüksek tabiki kesin değil ama olasılık artıyor. Ben oğlumu o şekilde planlanmıştır nasip oldu.Ya evet yüklenmiş. ama aynı böyleydi. öncesinde kız mı oluyor ? Bende pik olduğu gün ve ertesi gün denedik. o da erkek mi olur ? Hayırlısıyla tabii
Maşallahh. bende erkek istiyordum allah biliyori tabii hayırlısı olsun da. Ama planlayarak yapmadım. bakalım kısmetse 3 aya belli olur.Evet canım pik oldugu gün ve ertesi günü erkek öncesinde de kız olma ihtimali yüksek tabiki kesin değil ama olasılık artıyor. Ben oğlumu o şekilde planlanmıştır nasip oldu.
Heyecanla bekliyorum unutma bak mutlaka yaz burayaMaşallahh. bende erkek istiyordum allah biliyori tabii hayırlısı olsun da. Ama planlayarak yapmadım. bakalım kısmetse 3 aya belli olur.
İnşallah canım. o günleri görmen nasip olsun hemen yazarım.Heyecanla bekliyorum unutma bak mutlaka yaz buraya
Benim adetim 4 gün geçmişti.
Ovülasyon testim vardı evde, denedim.
Koyu bi şekilde pozitif çıktı.
Test aldık gebelik testi.. o negatif çıktı.
5. Gün adet oldum zaten.
Umutlanmayın kesinlikle gebelik testi kullanın.
Ben size msj atmıştım hatta geçen ay :) hamile olabilirsin demiştin.. ama malesef olmadı. Şaşırtıyor işte. Darısı yarına. İnşallah adet olmam.Benim gebelik testimde çizgi vardı meraktan ovu da yaptım o da pik haldeydi
Ertesi gün gebelik testimdeki çizgi kayboldu ovuya baktım o da pik değil artık cok silikti
Ve o ay kimyasal gebelik yaşamıştım
Ben size msj atmıştım hatta geçen ay :) hamile olabilirsin demiştin.. ama malesef olmadı. Şaşırtıyor işte. Darısı yarına. İnşallah adet olmam.
Bugün adet günüm hala gelen giden yok beyaz losyon gibi akıntı dışında. Bende muhtemelen kimyasal geçirdim çünkü adetim hiç gecikmezdi.Acaba kimyasalmı oldu canım seninde?
Dr um bana erken test yapmasan bilmeyeceksin adetle atacaksın dedi birçok kadın kimyasal gebelik yaşarmış aslında
Ovuların koyuluğuna güveniyorum ben bugüne dek şaşmadı
Şimdi ne yapıyorsun canım? Durumlar nedir?
Bugün adet günüm hala gelen giden yok beyaz losyon gibi akıntı dışında. Bende muhtemelen kimyasal geçirdim çünkü adetim hiç gecikmezdi.
Pazar günü sol yumurtalığımda çok keskin bi ağrı oldu saniyelik. Ptesi günü sağlı ve sollu ağrıdı. Gece belim çok ağrıdı. Bugün de gayet iyiyim ama sağ tarafımda böyle sızıntı şeklinde hareketler var sanki. Dünki sancım yok yani. Bekleyeceğim bakalım yine hüsranla karşılaşmak istemiyorum
Siz ne alemdesinizzz :)Anlattıkların gebelik belirtileri gibi kuzum
İnşallah sağlıkla gelir bebişler
Ben de yaşadım anlıyorum korkularını
Sen kan vermedin degil mi canim?Bugün adet günüm hala gelen giden yok beyaz losyon gibi akıntı dışında. Bende muhtemelen kimyasal geçirdim çünkü adetim hiç gecikmezdi.
Pazar günü sol yumurtalığımda çok keskin bi ağrı oldu saniyelik. Ptesi günü sağlı ve sollu ağrıdı. Gece belim çok ağrıdı. Bugün de gayet iyiyim ama sağ tarafımda böyle sızıntı şeklinde hareketler var sanki. Dünki sancım yok yani. Bekleyeceğim bakalım yine hüsranla karşılaşmak istemiyorum
Yok çünkü döngümün 30. Günündeyim. 31inin gecesi olurum genelde. Yani bugünün gecesi olmazsam yine umutlanıcamSen kan vermedin degil mi canim?
Geç yumurtluyorsundur canım. Sen değerlendir ne olur ne olmaz.2 gün önce yaptığım çok silikti azönce yaptım böyle oldu. Son adetim 7 ağustos 29 30 günde bir adet oluyorum. Yumurtlama olma ihtimali nedir ? Bu kadar geç kalır mı ? Yanlış konuya yazdım biliyorum kusura bakmayın
Teşekkürler canım cevabın için bugün yine yapıcam bakalım test koyulaşma mı olucak görcem:)Geç yumurtluyorsundur canım. Sen değerlendir ne olur ne olmaz.