Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Benimde dusundugum daha once hamile oldugumda da hic 2. Cizgiyi koyu gormedim kan degerim yuksek oldugunda bile..acaba idrara tam olarak gecemediginden mi ovulasyon testlerimde tam koyu 2.cizgi goremiyorum

Benimde dusundugum daha once hamile oldugumda da hic 2. Cizgiyi koyu gormedim kan degerim yuksek oldugunda bile..acaba idrara tam olarak gecemediginden mi ovulasyon testlerimde tam koyu 2.cizgi goremiyorum
Bu durumda sen kendini daha iyi tanırsın daha önce hiç koyuyu gormediysen ozman 15.ve 16 günler senin için koyu sayilir

Kizlar bata uc gun var gebelik testi negatif ovu testim bu ..t kalin ve baya koyulasmis acaba kist mi var bende ya

Eklentiler

• 20171015_123251.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 148
Kizlar bata uc gun var gebelik testi negatif ovu testim bu ..t kalin ve baya koyulasmis acaba kist mi var bende ya
Canım adete yakin bu şekilde bir koyulasma oluyor. Kist değildir yani gebelik testi icin ise erken daha 3 günün var.

Selam kızlar,
Benim enterasan bir durumum var. Şöyle özetleyeyim; adet döngüm 25 gün ve yumurtlama günümü takip etmek icin ovulasyon testi kullaniyorum. Normalde adet kanamam en fazla 7 gunde biterdi. Bugun 9. gun ve hala bitmedi. Hafif hafif kanamam devam ediyor. Az once her ihtimale karsi ovulasyon testi yapayim da bi bakayim dedim. Ekte sonucu gonderiyorum. Bircok kez daha onceki aylarda da ovulasyon testi yapmama ragmen daha once hic bu kadar koyu cizgi oldugunu gormemistim. Ovulasyon testine gore yumurtlama basliyor ama adet kanamam da devam ediyor. Bu sefer cok uzun sürdü. Yani kafam cok karıştı. Sizlerin bi fikri var mi benim durumumla ilgili.

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-10-21-15-19-56.png
    379,6 KB · Görüntüleme: 104
Gerçekten kafa karıştırıcı hala adetin devam ederken nasıl böyle çıkıyor. Pko varmi sende.

Gerçekten kafa karıştırıcı hala adetin devam ederken nasıl böyle çıkıyor. Pko varmi sende.

Gayet duzenli olurdu yumurtlamalarim. Adet dongum de cok duzenlidir. Daha once hic boyle bir seyle karsilasmadim. Ovulasyon testi icin gebeligi de gosterebilir diye duymustum ama bi yandan adet de olmus ve hala devam eder durumdayim. Hamileyken bu kadar uzun adet gorulebilir mi bilmiyorum. Üstüne görme diye bi durum varmis ama benimki normal adet zamanimdan bile uzun surdu. Bugun 9. gun. Hic bi anlam veremedim bu yasadigima. Bi yandan bebek de istiyorum. Ama yumurtlama ihti.ali varsa bile adetken iliskiye de giremeyiz. Karmakarisigim

Bu arada pko nun anlamini yanlis biliyormusum. Simdi baktim netten. Bende kist vs durumlar yok.

Bu arada pko nun anlamini yanlis biliyormusum. Simdi baktim netten. Bende kist vs durumlar yok.
Canım bende anlamadım durumunu bir gebelik testi yap istersen garanti olsun. Üstüne görme var .ben tam adet gibi olup sonrasında hamile olanları biliyorum. Eğer yumurtluyorsan da ozman gününü kaçıracan.yarın mutlaka testi tekrarla.bazen teste dalgalanmalar olabiliyor.

Canım bana göre; 25 günde adette erken ovulasyon normaldir. Teste göre 11.gün pick yapar testin. Bu da normal zaten. Bazen ovu. zamanlarında kahve lekelenmeler olur sen onu adet devamı sanıyor olabilirsin. Sen bence bu şansı değerlendir. Sonu bebiş olsun inşallah.

Bence bi gebelik testi yapmalısın.düşüklerde de kanama uzun sürebiliyo diye duymuştum.ovulasyonun da olabilir regli döngüne göre beklenen bi zaman çünkü.

Mrb arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var mı adetime 3 gün var ovulsaydın testim böyle çıktı

Eklentiler

• FB8E09DE-BD80-4526-A8E7-50AA654C7012.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 130
  • CB28035F-F8F3-4B9A-952E-778ED144F0F4.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 139
Mrb arkadaşlar ovulasyon testiyle gebelik öğrenenler var mı adetime 3 gün var ovulsaydın testim böyle çıktı
Benim bu şekildeyken adet oldum ama baştan sona inceledim bu konuyu nerdeyse..lh testi bu şekilde çıkıp hamile olduğunu ögrenen var koyu 2 kırmızı çizgiyle adet olan da.. umarım hamilesinizdir:) ögrendiginizde paylaşırsanız çok sevinirim bende lh ile takip etmeye çalışıyorum:)

Benimde adetim 23 Ekimdi fakat olmadım bugün LH testi yaptım sonuç. Soğan kürü kullanmıştım bu ay. Arada gecikmelerim de olurdu. Geç mi yumurtladım hamilemiyim kistim mi var anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_20171024-130801.png
    177,6 KB · Görüntüleme: 127
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bekliyorum bakalım hcg testi yapmıyorum inat ettim :)
Çok tuhaftır ki ben bu ay adetime 9 gün kala yumurtladım 19.20.21. Günler koyuydu çizgim o günleri değerlendirdik çok şükür artık rabbim ol derse olur hayırlısıyla inşallah.
Mutlaka haber ederim bende araştırıyorum sürekli bakalım benim ki ne olacak :)

Benimde adetim 23 Ekimdi fakat olmadım bugün LH testi yaptım sonuç. Soğan kürü kullanmıştım bu ay. Arada gecikmelerim de olurdu. Geç mi yumurtladım hamilemiyim kistim mi var anlamadım
Canım adetin ne zaman ki bir takip et istersen testi yapmaya devam et bence. İnşallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…