• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Hadi inşallah üçümüzde hamileyizdir kızlar meltemcim sen ovu testini yarında yap bakalım eger olmazsan :)

Benim eşim hayatta almaz ben önceden almıştım bitane kaldı senden bugün gelir güzel haber inşallah kaç aydır bekliyosun

Benim yedi ay oldu canım rabbim yüzümüzü güldürür inşallah bu ay ben adet oldun diye bekliyorum sabaha ne olacak bakalım

Neden almaz ki yaa :) 1 seneye yakın canım :)
Canım bak sıvı alımına dikkat ederek tekrar yaptım ovu testi ayy sende çıksın bügün yarında bende çok ümitlendim simdi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 128
Ayy kızlar çok heyecan yaptım var mıki bugün adet olmam gerekti ama gelcek gibi oldu gelmedi şimdi ovu testi böyle çıktı tecrübeli arkadaşlar bi yorumlasa inşallah güzel haberler alırız

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 116
Evet yap mutlaka canım benim 2 gün geçti inşallah hamileyizdir :) benim arada gecikmelerim de oluyodu o yüzden %50 olarak bakıyorum :)
Benim üç aydır çok düzensiz iki ay hapla oldum 60 güne yaklaşmıştı geçen ayda 54 güne oldum ama yumurtLamanın 13.günü geldi bugün 14.gün beklemedeyiz bende yüzde elliyim

Ayy kizlar yaaa benim yarin oteki gun falan adet olmam lazim bugun lh yaptim ovu testi baya koyu cikti heyecanlamdim bende insAlllah hepimiz hamileyizzdirr

Back