- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmazsam sabah direk gebelik testi yapayım diyorum ayy inşallah olmam ya eşime sürpriz yapayım Allahım nasip etHadi inşallah üçümüzde hamileyizdir kızlar meltemcim sen ovu testini yarında yap bakalım eger olmazsan :)
İnşallah canım bende eşimi bekliyorum test alıcak gelirken :)Olmazsam sabah direk gebelik testi yapayım diyorum ayy inşallah olmam ya eşime sürpriz yapayım Allahım nasip et
Neden almaz ki yaa :) 1 seneye yakın canım :)Benim eşim hayatta almaz ben önceden almıştım bitane kaldı senden bugün gelir güzel haber inşallah kaç aydır bekliyosun
Canım bak sıvı alımına dikkat ederek tekrar yaptım ovu testi ayy sende çıksın bügün yarında bende çok ümitlendim simdiNeden almaz ki yaa :) 1 seneye yakın canım :)
Markası ne testin canım :) gayette çift çizgi inşallah bebiş vardır hadi bakalım :)Canım bak sıvı alımına dikkat ederek tekrar yaptım ovu testi ayy sende çıksın bügün yarında bende çok ümitlendim simdi
İnşallah aynı marka senle sabah gebelik testi yapcam bakalımMarkası ne testin canım :) gayette çift çizgi inşallah bebiş vardır hadi bakalım :)
Evet yap mutlaka canım benim 2 gün geçti inşallah hamileyizdir :) benim arada gecikmelerim de oluyodu o yüzden %50 olarak bakıyorum :)İnşallah aynı marka senle sabah gebelik testi yapcam bakalım
Benim üç aydır çok düzensiz iki ay hapla oldum 60 güne yaklaşmıştı geçen ayda 54 güne oldum ama yumurtLamanın 13.günü geldi bugün 14.gün beklemedeyiz bende yüzde elliyimEvet yap mutlaka canım benim 2 gün geçti inşallah hamileyizdir :) benim arada gecikmelerim de oluyodu o yüzden %50 olarak bakıyorum :)
Hadi bakalım inşallah canım :)Benim üç aydır çok düzensiz iki ay hapla oldum 60 güne yaklaşmıştı geçen ayda 54 güne oldum ama yumurtLamanın 13.günü geldi bugün 14.gün beklemedeyiz bende yüzde elliyim
Kaçta gelcek eşin ben sana heyecan yaptım şimdiHadi bakalım inşallah canım :)
Ahahha yarım saat sonra gelir ama hemen geldiği yapmıcam biraz bekleticem çişimi :)Kaçta gelcek eşin ben sana heyecan yaptım şimdi
Yaaaa inanmiyorummmm cooookkk guzellll hadi hayirli olsunn darisi bizeeeEvet tahminler doğru çıktı :)Eki Görüntüle 2059840
Naptın canım yaptın mıAhahha yarım saat sonra gelir ama hemen geldiği yapmıcam biraz bekleticem çişimi :)
Aaaa çok sevindim hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah darısı başımızaEvet tahminler doğru çıktı :)Eki Görüntüle 2059840