Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Evet hala bu formun sayfalarını okuyorum ama hamile olanda var olmayan da canım senin bat ne zaman anlatsana biraz :)
caan
Evet hala bu formun sayfalarını okuyorum ama hamile olanda var olmayan da canım senin bat ne zaman anlatsana biraz :)
Cnm bende heyecanla bekliyorum yaa cumartesi gunu bat insAlllahh olmayiz da hamileyizdir cok istiyorum :) 10 aydir falan istiyoruz esim bu aya kadar sehir disindaydi cok imkanimiz olmuyodu bu aydan itibaren yanimda o sebeple umut ediyorum insAllah uzulmem

Cnm seninde baya koyu cikmis adete yakin lh da artiyo ama bu boyle devam ededse ihtimal yuksek insAllah hamilesindir :)
Ay bilmiyorum ki canım bu ay hiç ümidim YÖK adet oldum diye ped bile koydum sabah şimdi bak sanki daha koyu ama yine ümitlenmicem neden dersen yumurtlama günü eşim yoktu bügün öncesini ve bugün sonrasını değerlendirebildik ama nasip oldumu neden olmasın ki

Eklentiler

• image.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 122
Ya zaten testin pik yaptigi gun degil obemli olan, ondan 24-48 saat sonrasi araligi. Egee catladiyi zaman icerde slerm varsa olma ihtimalo yuksek neden oyle umutsuz oluyosun insAlllah hamilesindir :)

On

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…