- 25 Nisan 2017
- 38
- 18
- 38
2 gün kala ve adet günü iki çizgide eşit koyulukta hatta t daha koyu cikmaliymis canım gebelik düşünmen için henüz erken gibi kaçıncı günün suanMerhaba, iyi akşamlar herkese yaşadıklarınızı okudum ama hepsini takip edemedim. Ovulasyon testini adetin 9. günü yapmaya başladım adet bittikten iki gün sonra ilişkiye girdik ve 15. gün çizgi biraz daha koyuydu o gün de ilişki oldu. Elimde ovulasyon testi vardı bugün de yapayım dedim T çizgisi silik çıktı. Adetime 8-9 gün var. Sizce gebelik ihtimali var mıdır?
Canım 9 gün ovulasyonda çıkması için erken biraz adete yakın tekrarla silik çıkması normalMerhaba, iyi akşamlar herkese yaşadıklarınızı okudum ama hepsini takip edemedim. Ovulasyon testini adetin 9. günü yapmaya başladım adet bittikten iki gün sonra ilişkiye girdik ve 15. gün çizgi biraz daha koyuydu o gün de ilişki oldu. Elimde ovulasyon testi vardı bugün de yapayım dedim T çizgisi silik çıktı. Adetime 8-9 gün var. Sizce gebelik ihtimali var mıdır?
21. günüm canım reglime 1 hafta var2 gün kala ve adet günü iki çizgide eşit koyulukta hatta t daha koyu cikmaliymis canım gebelik düşünmen için henüz erken gibi kaçıncı günün suan
Daha çok varmış benimde 13 aksam ve 14 gündüz pozitifti 13 14 15 degerlendirdik 27. Gundeyim negatif cikiyor üç günum var yaptim Bugün ama bekliyorum bende seni anliyorum insan sabirsizlaniyor insallah bebisin seninledir değilse de çok bekletmesin rabbim tez zamanda nasip etsin21. günüm canım reglime 1 hafta var
Kızlar bişey sorcam size.ilk hamileliğimde kan değerim 10.000 e kadar çıktığında bile idrar testinde ikinci çizgi hiç koyu kırmızı olmadı.. hep uçuk bi renkti.. ovulasyon testi kullandım onda da hiç koyu 2. Çizgi göremedim.yumurtlama ve çatlama oluyor.adetlerim düzenli.acaba idrara yeterli oranda geçmediği için mi 2. Çizgiler hep açık renk.. çünkü kanda lh yüksek çıkıyo 12. Gün ama ovulasyon testi koyu kırmızı değil.
Gebelik testini başka testlerle denedim ama ovulasyonu denemedim.internetteki uygun fiyatlı olandan genelde herkesin uygun diye aldığı markayı kullandım.Farkli testler ile denedin mi
Gebelik testini başka testlerle denedim ama ovulasyonu denemedim.internetteki uygun fiyatlı olandan genelde herkesin uygun diye aldığı markayı kullandım.
Canım bu koyuya yakin.ama gebelik için bakiyorsan c den silik t yani bişey söyleyemeyiz.Sizce bu 2. Çizgi silik mi ? Böyle olmasi silik mi sayılıyo?dün öglen böyleydi akşam bundan daha silik oldu.şimdi yine bu şekilde anlayamadım.
Bu 16. Günüm yumurtlama için baktım. Ama 2 gündür böyle diye anlayamadım.bu koyu gibi desek kaç gün böyle çıkar genelde yumurtlama zamanı icin?Canım bu koyuya yakin.ama gebelik için bakiyorsan c den silik t yani bişey söyleyemeyiz.
Benim 2 yada 3 gün böyle çıkıyor sonra birden koyulaşıyor.Bu 16. Günüm yumurtlama için baktım. Ama 2 gündür böyle diye anlayamadım.bu koyu gibi desek kaç gün böyle çıkar genelde yumurtlama zamanı icin?
Evet testlerinde tam koyu yok 6.gün koyu gibi sonra 15 16.günün koyuya yakin kaç günde bir adet oluyosunuz.Kimileri bozuk ama bu şekilde ama hic tam koyu 2.çizgi goremedim
28 29 günde bir adet oluyorumEvet testlerinde tam koyu yok 6.gün koyu gibi sonra 15 16.günün koyuya yakin kaç günde bir adet oluyosunuz.
Ozman adetin 14 yada 15.günü yumurtluyorsun.testinin 12. Yada 13. Gun koyu olmasi lazim.denemeye devam et belki bu ay geç yumurtlican ama ilişkiyide ihmal etme.çünkü testlerin şüpheli biraz.28 29 günde bir adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?