- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
23 ekimdi bugüm gecikmenin 2.günü canım az önce tekrar LH testi yaptım sonuçCanım adetin ne zaman ki bir takip et istersen testi yapmaya devam et bence. İnşallah hamişsindir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 ekimdi bugüm gecikmenin 2.günü canım az önce tekrar LH testi yaptım sonuçCanım adetin ne zaman ki bir takip et istersen testi yapmaya devam et bence. İnşallah hamişsindir
Gebelik testi yAp canım hemen yada en net kan tahlili yumurtlama günlerini degerlendirdin mi
Hiç takip etmedim mi canım soğan kürü kullanmıştım işte kafamıza göre takıldıkGebelik testi yAp canım hemen yada en net kan tahlili yumurtlama günlerini degerlendirdin mi
. Hayırlısı canım testini yap bakalım ne cıkacakHiç takip etmedim mi canım soğan kürü kullanmıştım işte kafamıza göre takıldık
Akşam yapıcam canım haber veririm :). Hayırlısı canım testini yap bakalım ne cıkacak
Canim bana kalirsa hamilesij insAlllah yaa bu kadar koyu cikmaya devam. Etmesi bunu gosteriyo sanki bi an omce test yap:)
İnsallah yaaaaa o kadar çok istiyorum kiiiiiii :)Canim bana kalirsa hamilesij insAlllah yaa bu kadar koyu cikmaya devam. Etmesi bunu gosteriyo sanki bi an omce test yap:)
Ay insAlllahh hamilesindir hamileyizdir :) insan burda hamile olanlari gorunce cok degisik heyecanlaniyor :)İnsallah yaaaaa o kadar çok istiyorum kiiiiiii :)
Evet hala bu formun sayfalarını okuyorum ama hamile olanda var olmayan da canım senin bat ne zaman anlatsana biraz :)Ay insAlllahh hamilesindir hamileyizdir :) insan burda hamile olanlari gorunce cok degisik heyecanlaniyor :)
Benim bat bugün olmak üzere gibiyim hadi senden özendim yaptım böyle çıkmış benimde neden acabaHiç takip etmedim mi canım soğan kürü kullanmıştım işte kafamıza göre takıldık
caanEvet hala bu formun sayfalarını okuyorum ama hamile olanda var olmayan da canım senin bat ne zaman anlatsana biraz :)
Cnm bende heyecanla bekliyorum yaa cumartesi gunu bat insAlllahh olmayiz da hamileyizdir cok istiyorum :) 10 aydir falan istiyoruz esim bu aya kadar sehir disindaydi cok imkanimiz olmuyodu bu aydan itibaren yanimda o sebeple umut ediyorum insAllah uzulmemEvet hala bu formun sayfalarını okuyorum ama hamile olanda var olmayan da canım senin bat ne zaman anlatsana biraz :)
Cnm seninde baya koyu cikmis adete yakin lh da artiyo ama bu boyle devam ededse ihtimal yuksek insAllah hamilesindir :)Benim bat bugün olmak üzere gibiyim hadi senden özendim yaptım böyle çıkmış benimde neden acaba
Ay bilmiyorum ki canım bu ay hiç ümidim YÖK adet oldum diye ped bile koydum sabah şimdi bak sanki daha koyu ama yine ümitlenmicem neden dersen yumurtlama günü eşim yoktu bügün öncesini ve bugün sonrasını değerlendirebildik ama nasip oldumu neden olmasın kiCnm seninde baya koyu cikmis adete yakin lh da artiyo ama bu boyle devam ededse ihtimal yuksek insAllah hamilesindir :)
Ya zaten testin pik yaptigi gun degil obemli olan, ondan 24-48 saat sonrasi araligi. Egee catladiyi zaman icerde slerm varsa olma ihtimalo yuksek neden oyle umutsuz oluyosun insAlllah hamilesindir :)Ay bilmiyorum ki canım bu ay hiç ümidim YÖK adet oldum diye ped bile koydum sabah şimdi bak sanki daha koyu ama yine ümitlenmicem neden dersen yumurtlama günü eşim yoktu bügün öncesini ve bugün sonrasını değerlendirebildik ama nasip oldumu neden olmasın ki
Ay bilmiyorum ki canım bu ay hiç ümidim YÖK adet oldum diye ped bile koydum sabah şimdi bak sanki daha koyu ama yine ümitlenmicem neden dersen yumurtlama günü eşim yoktu bügün öncesini ve bugün sonrasını değerlendirebildik ama nasip oldumu neden olmasın ki[/QUOT
Bide bi gun oncesi olmasida iyi icrede 48 saat kalabiliyolar en azindan, belki denk gekmistir Rabbim yazdikdan sonra vajinusmus yasayan insanlar bile hamile kaliyo boyle inanmak lazim
İnşallah canım rabbim nasip eder hepimize
Adet sancım da var o yüzden ihtimal vermedim hala olcak gibiyim yazarım neticeyi
Adet sancım da var o yüzden ihtimal vermedim hala olcak gibiyim yazarım neticeyiolmazsinda hamilesindir sende
Hayırlısı canım Ümit'ler Kasım'a kalır rabbim sağlık versin hepsi olur inşallahInsAllllah hayirlsii ile olmazsind