- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
Geç döllenme olabilir belkiBenim cikdi isde dunde gebelik testi yapdim ama negatif ve hala adet olmadim en son adetim 4 eyluldu 28 olmam gerekdi olmadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç döllenme olabilir belkiBenim cikdi isde dunde gebelik testi yapdim ama negatif ve hala adet olmadim en son adetim 4 eyluldu 28 olmam gerekdi olmadim
Sanmam canim kalmissam bile 3 haftalik olmasi lazim oda testte gostermezmis gerci benim prolaktinim biraz yuksek cikmisdi ilac kullandim bu ay o geciktirdi desem doktorum gecikme olmaz dedi kafam karisdi.Geç döllenme olabilir belki
Senin ki cikmasi lazim canim ya kan testi yapsanaKesin hamilesindir
Benimde 23 gün geçti testler negatif çıkıyor anlamadım valla kafam karışık
8 gün önce yaptırdım negatifSenin ki cikmasi lazim canim ya kan testi yapsana
O zaman baska bir sorun var canim ben yurt disinda yasiyorum burda kan testi falan yapilmiyor o yuzden merak da kaldim8 gün önce yaptırdım negatif
Bende bi sorun olduğunu sanmıyorumO zaman baska bir sorun var canim ben yurt disinda yasiyorum burda kan testi falan yapilmiyor o yuzden merak da kaldim
Hamile isen senin bebek kendisini sakliyor o zaman canimBende bi sorun olduğunu sanmıyorum
Olabilir mi ki acaba canımHamile isen senin bebek kendisini sakliyor o zaman canim
Eger hormonlarinda bir sikinti yok ise neden olmasin ama bende merak ettim insallh senin iledir bebegin.Olabilir mi ki acaba canım
İnşallah canımEger hormonlarinda bir sikinti yok ise neden olmasin ama bende merak ettim insallh senin iledir bebegin.
Artik benimde umidim kalmadi 6 gunum gecdi tik yok gelmedi adetimKızlar benimde bugün adet olmam lazim di olmadım bugün idrar testi yaptım negatifti bakalım hayırlısı beklicem artık pek ümidim yok ama
Sen test yaptin mi peki canım? Bende olmadım daha ama goguslerim ağrıyor arada birde kasiklarimArtik benimde umidim kalmadi 6 gunum gecdi tik yok gelmedi adetim
Hadi hayirlisi evet yapdim ama cimadi benim de agriyor igne batar gibi goyuslerim arada agriyor ama zaten prolaktin hapiSen test yaptin mi peki canım? Bende olmadım daha ama goguslerim ağrıyor arada birde kasiklarim
yapdim canim cikmadi olsada kurtulsam die dusunuyorum artik bugun 7 gunum oldu adet gecikdiSen test yaptin mi peki canım? Bende olmadım daha ama goguslerim ağrıyor arada birde kasiklarim
Aynen canım valla.. yoksa da olsakta bitsek hemenHadi hayirlisi evet yapdim ama cimadi benim de agriyor igne batar gibi goyuslerim arada agriyor ama zaten prolaktin hapi
yapdim canim cikmadi olsada kurtulsam die dusunuyorum artik bugun 7 gunum oldu adet gecikdi
Canım bu teste bişey diyemem.benim bundan daha koyuydu adet oldum.ama bekle belki adet yaklastikca daha da koyu olurKızlar rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin tez zamanda inşallah bat a son 5 gün bi ovulasyon testi bakayım dedim hafif koyu cikti bir kaç gündür yapmıyordum yumurtlamadan sonra yok gibi cikiyordu t cizgisi umut varmı besinci ayim cok istiyorum bebegim olsun banada bi yardimci olurmusunuz lutfenn
Sağol canım sabırsızlık başa belaCanım bu teste bişey diyemem.benim bundan daha koyuydu adet oldum.ama bekle belki adet yaklastikca daha da koyu olur