yumurtlama tarihin ne? ondan tam 14 gün sonra adet olman lazım olmadıysan hamilesindirMerhabalarbu ay ilk kez Ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi gördük ve değerlendirdik şu an adetimin üzerinden 4 gün geçti hala adet olmadım bebeğe yorup ümitlenmek istemiyorum ama elde değil bu ay bi ameliyat geçirdim ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım üzüldüm strese girdim bunlar da adeti geciktirmiş olabilir tabi. 3 gün öncesine kadar her adet yaklaştığında olduğu gibi göğüste şişme ve uçlarında hassasiyet vardı, şimdi geriye çok az hassasiyet ve bel Ağrısı kaldı. Bir hafta önce gebelik testi yaptım negatif çıktı aynı anda Ovulasyon testi de yapmıştım onda 2. Çizgi silikti, ama bu sabah gebelik testim olmadığı için Ovulasyon testi yaptım sonuç resimdeki gibi 2. Çizgi 1. Kadar koyu nerdeyse. Bu arada hastalık yakamı bırakmıyor 5 gündür gribim ve dün de ishal ve mide bulantısı vardı ay ben nerelere gideyim
19.gün yumurtlama olmuş yani ayın 10da senin 24 de adet görmen gerekirdi bence kesin hamilesin test yap sabah ilk idrar ile çıkarSanırım 18. Gün yumurtlama olmuştu. Genelde 30 günde bir oluyorum son sat 23 temmuzdu.
Çok teşekkür ederim cevabınız için19.gün yumurtlama olmuş yani ayın 10da senin 24 de adet görmen gerekirdi bence kesin hamilesin test yap sabah ilk idrar ile çıkar
İnş allah bizede nasip etsin müjdeli haberleri bekliyoruzÇok teşekkür ederim cevabınız içininşallah öyledir ilk çocuğum olacak eğer varsa Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kaçıncı günlerde ilişki oldıÇok teşekkür ederim cevabınız içininşallah öyledir ilk çocuğum olacak eğer varsa Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
7 9 ve 10 ağustosta sonraki gün eşim çok rahatsızdı maalesef ilişki olmadıKaçıncı günlerde ilişki oldı
Zaten olması gerekenlerde olmuş hadi hayırlısı7 9 ve 10 ağustosta sonraki gün eşim çok rahatsızdı maalesef ilişki olmadı
Zaten olması gerekenlerde olmuş hadi hayırlısı
beklemene gerek yok sabah idrar testi sonuç verirBunu da şimdi yaptım, normalde Ovulasyon testi sabah yapılmıyor belki olmamıştır diye ama bu da çift koyu çıktı birkaç gün daha bekleyip kan kesti yaptırayım en iyisi
Eczaneler kapanmıştır bu saatte de acaba sağlık ocaklarında yapılıyor mu kan ve idrar testi?beklemene gerek yok sabah idrar testi sonuç verir
yapılıyor sağlık ocağında sabah gidebilrsin kan testi için,idrar testi için istediğin zaman bence sabahtan gitEczaneler kapanmıştır bu saatte de acaba sağlık ocaklarında yapılıyor mu kan ve idrar testi?
Evet o Zaman öyle yapayım çok teşekkür ederimyapılıyor sağlık ocağında sabah gidebilrsin kan testi için,idrar testi için istediğin zaman bence sabahtan git
İlginç bir arkadaşta daha böyle olmuştu şrolaktin yüksek çıkmıştı onda[/QUOT ne yapsam bilemedim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?