9 gun geçti canım gebelik tedtinde ilişkide 5 gun sinra yazıyordu bende ona güvendiğim. Ovaliasyon testi eşit kötülükle değil ama diğer günlere göre baya koyuyduCnm birde yumurtlama testinin poz olmasından 8gün geçti anladığım kadarıyla embriyonun rahime yerleşmesi 10günü buluyor gebelik olsa bile çıkmayabilir
Ovulasyon testi çıkabiliyor öyle hamilelik olmasa bile,bir iki gün sonra sabah ilk idrar ile gebelik testi yap inş hamilesindir9 gun geçti canım gebelik tedtinde ilişkide 5 gun sinra yazıyordu bende ona güvendiğim. Ovaliasyon testi eşit kötülükle değil ama diğer günlere göre baya koyuydu
Bunu sabah namzindan sonra kalkınca yaptım 4 saatlik ıdrarla bilmiyorum kafan çok karisti...Ovulasyon testi çıkabiliyor öyle hamilelik olmasa bile,bir iki gün sonra sabah ilk idrar ile gebelik testi yap inş hamilesindir
4saat az akşam sıvı alımını azalt sabah yapBu
Bunu sabah namzindan sonra kalkınca yaptım 4 saatlik ıdrarla bilmiyorum kafan çok karisti...
4saat az akşam sıvı alımını azalt sabah yap[/QUOTE
Namaza kalkıyorum. Tuvalete gidiyorum mecburen. Bakalım 3 gun sonra yine test yapicam internetten sipariş verdim yarın yada sonraki günü gelir... teşekkür ederim. Fikirlerin icin
Kızlar adetime 6 gun var erken gebelik testi yaptım negatif ama ovaluasyon testin pozitif aklım çok karışır bu ay kesin hanileyin sanmistin
Benimki t cizgis biraz daha açık ama kötü yinede. Ama erken gebelik testi negatif çıktıHer iki çizgi eşit koyulukta olucak ya da t çizgisi c den koyu olacak canım öyle yazmış hep hamileliğini ovu.testleriyle anlayanlar senin ki nasıl? Bende ayni durumdayım 29.günüm ve iki çizgi de koyu bakalım birkaç gün daha bekleyip gebelik testi yapıcam tatlım..
B
Benimki t cizgis biraz daha açık ama kötü yinede. Ama erken gebelik testi negatif çıktı
Birkaç gün daha bekleyip öyle yap bakalım canım belki geç döllenme olmuştur..adetin kaç gün gecikmişti peki?[
adetin gecikmedi daha 5 gün var
Yok canm yapmadm bisey hatta iki aydr çocuk olayını dusunmuym pek o leke kesildi ama kasik bölgede bi hareketlilik var rabbm sonunu hayırlı etsinKür felan yapmışmıydın bu ay
Yok canm yapmadm bisey hatta iki aydr çocuk olayını dusunmuym pek o leke kesildi ama kasik bölgede bi hareketlilik var rabbm sonunu hayırlı etsin
Kizlar bnde araniza yeni katildim. En basindan beri okuyorum yazilanlari takip ediyorum. Bnde bu ay ovulasyon takibi yaptim ve adetimin 14. 15.gunu yumurtalama gunumdu o gunleri drgerlendirdik. Hatta o gun kasiklarim asiri sekilde agirdi. Daha sonra gun asiri degerlendirdk. 2 gun gecmisti ovulasyonmdan ve bn yine ovu. testi yaptim cok silikti baya bi. Daha sonra 9 gun gecti ve benim ovu testim ikinci cizgisi belirgin sekilde cikiyo daha yumurtlama olmz die dusunuyorum sizce ne olabilir. Bana yardimci olacak varmi bu guzel sitede.. ??
Ayy insallah bn bide bu ay rahim filmi cektirdim. Insallah hayirli haberler aliriz canim ;-)Canım bende aynı durumdayım bat a bir hafta kala ovu. testi yaptım pozitif sonra 5 gün kala yaptım pozitif 3 gün kala yaptım yine pozitifbütün testlerde ikiside baya koyu aynı yumurtlama günündeki gibi..bakalım birkaç gün daha bekleyip gebelik testi yapıcam inşallah sonumuz hayırlı olur canım
Ayy insallah bn bide bu ay rahim filmi cektirdim. Insallah hayirli haberler aliriz canim ;-)
Erkenden test yaptırmaya korkuyorumCnm bence hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?