Negatif olup hamile olanlar çok fazlapeki bir şey soracağım, hamile olunduğunda illaha pozitif mi cıkması gerek ovulasyon testinin de negatif görep de hamile olduğunu öğrenen var mı? benim bu ay cok düşük ihtimal ama bakalım Allah buyuktur.
Negatif olup hamile olanlar çok fazla
Hadi hayirlisi canm güzel haberini beklyrz dua eder dua bekleriz[/QUOTE][QUOThayırlısı ko, post: 47817863, member: 769426"]Eczaneler kapanmıştır bu saatte de acaba sağlık ocaklarında yapılıyor mu kan ve idrar testi?
2. Çizgi hep çıkar zaten bu pozitif olduğunu göstermez , 2. Çizgi 1 kadar koyu ya da 1den daha koyu çıktığında pozitif demektir. Lh hormonu vücutta hep var ama yumurtlama döneminde pik yani en yüksek seviyeye yükselirBende dün gebelik testi yaptım biraz bekledikten sonra sonuç aşağıdaki gibi çıktı bilemedim negatif mi pozitif mi..bir haftadır hala daha ovu testlerim pozitif cikiyo noluyo anlamadım gerçektenEki Görüntüle 1876009
Bu arada resimdeki gebelik testi mi Ovulasyon testi mi? Gebelikse hamile olma olasılığınız yüksek ama ovulasyonsa negatif sonuçBende dün gebelik testi yaptım biraz bekledikten sonra sonuç aşağıdaki gibi çıktı bilemedim negatif mi pozitif mi..bir haftadır hala daha ovu testlerim pozitif cikiyo noluyo anlamadım gerçektenEki Görüntüle 1876009
2. Çizgi hep çıkar zaten bu pozitif olduğunu göstermez , 2. Çizgi 1 kadar koyu ya da 1den daha koyu çıktığında pozitif demektir. Lh hormonu vücutta hep var ama yumurtlama döneminde pik yani en yüksek seviyeye yükselir
Bu arada resimdeki gebelik testi mi Ovulasyon testi mi? Gebelikse hamile olma olasılığınız yüksek ama ovulasyonsa negatif sonuç
Pembeli olan ilk paylaştığım gebelik simdi paylaştığım ise ovulasyon
Canm bnde gebelik testinde ikinci hafif cizgiyi gordum hamilesin bnce bak gor. :) darisi bize inşallah. Sayet hamileysen bize tum belirtilerini eksiksiz anlatrsin artik. ;-)
Biliyorum canım önceki sayfalarda paylaşmıştım zaten ovu testlerimi de bi tane de senin görmen için paylaşayım canım sen de bak pozitif mi değil mi sence?Eki Görüntüle 1876013
Cnm sen hamilesinBende dün gebelik testi yaptım biraz bekledikten sonra sonuç aşağıdaki gibi çıktı bilemedim negatif mi pozitif mi..bir haftadır hala daha ovu testlerim pozitif cikiyo noluyo anlamadım gerçektenEki Görüntüle 1876009
Cnm sen hamilesin
Canımİnş hamilesindir ama yarım saat biraz uzun bir süre olmuş bence tekrar kaliteli bir gebelik testi al testi tekrarla Eğer o da negatif veya pozitif çıkarsa kesin olmak için kan testi yaptır Bence Hadi hayırlısı inşallah bize de dua et
Amiin canm amin insallh rabbm bu hasretle birakmasn kac yasindaisn nezamandr istyon[/QUOTE]AMİİN canm amonE="NrmKaraca, post: 47831603, member:kaç yo1194"]Tamam canım öyle yapayım en garantisi o olucak. Bugün 34.günüm adet olmam lazim ama olmadım bakalım birkaç gün daha geçsin ondan sonra tekrar yapayım gebelik testini ondan sonra da gidip bir kan testi yaptırayım..inan sürekli dua ediyorum canım Allah hepimizin kucağını en kısa zamanda doldursun annelik duygusunu bize de tattırsın en kısa zamanda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?