- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Ne kadar gcikti canm iyi gozukuyo he.en çıktım i ikinci çizgi bence bi test yaptrAdetim gecikince evde yaptıgım ovulasyon testi ne düşüneceğimi bilemedim
Naptin canm adet oldnmi3.gün bugün gecikeli hemen olmasa bile yavaş yavaş koyuldu 10dk içinde yinede tamamen koyu değil o yüzden korkuyorum gebelik testi için
Oncelikle herkese merhabalar.Kizlar adetime 8 gün var. Bugun ovulasyon testi yaptım t çizgisi hafif silik çıktı acaba hamile miyim?Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah evlat.benimde adet tarihime çok yakın lh testler çift çizgi çıktı.meraklandım gebelik tedt yaptım hamileymişim.Allah hepimizin yardımcıcısı olsun.
ben ilk hamileliğimiz ovalasyon testinden öğrenmiştim hcg testlerinin arasına karışmıştı yani yanlışlıkla lh yazanı yapmıştım ama sonu iyi olmadı bebeğim düştü şimdide 4 gün geçti adetim ovülasyon yine pozitif testler
Canim acaba bende hamile miyim? 8 gun sonra adet olacagim hamile kalmayi cok istiyorum. Bundan onceki testlerimdede ikinci cizgi silikte olsa surekli görünüyor bazende cok az belli oluyor.insallah hamile olurum bendeben ilk hamileliğimiz ovalasyon testinden öğrenmiştim hcg testlerinin arasına karışmıştı yani yanlışlıkla lh yazanı yapmıştım ama sonu iyi olmadı bebeğim düştü şimdide 4 gün geçti adetim ovülasyon yine pozitif testler
Canm ovu testinde hamileligi öğrenmek için ikinci çizginn birinci ile aynı koyulukta olması gerekiyor ve hemen köyü çıkmasi gerekiyo tabi böyle olduğu halde hamile olmayanlarda var sizin kiler insallh olmldr biraz daha bekleyip testleri ara ara yapın koyulaşma varmı bakalmBEYAZGULL .!.:Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün var klomen ve çatlama iğnesi kullandım ve akşam ovilasyon testi yaptım sizce hamile miyim çok heycanlıyim ne olur yardimci olun
Teşekkür ederim canım artık bekliyecem. Adetim 3 gün geçsin öyle test yapıcam. İnşallah Rabbim şu mübarek ayda isteyen kullarına bebek nasip etsinCanm ovu testinde hamileligi öğrenmek için ikinci çizginn birinci ile aynı koyulukta olması gerekiyor ve hemen köyü çıkmasi gerekiyo tabi böyle olduğu halde hamile olmayanlarda var sizin kiler insallh olmldr biraz daha bekleyip testleri ara ara yapın koyulaşma varmı bakalm
İnsallh canm ya artik bi bebisin Olsn cook istiyorum ben 6 yildr ugrasiyrm ama rabbim büyük o nezamn ol derse o zaman olurBEYAZGULartık bi bebisin st: 46925097 .!.:Teşekkür ederim canım artık bekliyecem. Adetim 3 gün geçsin öyle test yapıcam. İnşallah Rabbim şu mübarek ayda isteyen kullarına bebek nasip etsin
Bende 2 yıl ama eşim yanımda değil sağlıklı bir birlikteliğimiz yok dek gelmiyor. Es durumundan dolayı bir araya gelemedik bu yaz inşallah birlikte olucaz. Kendime 6 ay verecem sonra tam teşekküllü tedaviye basliyacagim inşallah. Rabbim seninde kollarını bos birakmasin inşallah canım şu mübarek ayda Rabbim kabul et dualarimiziİnsallh canm ya artik bi bebisin Olsn cook istiyorum ben 6 yildr ugrasiyrm ama rabbim büyük o nezamn ol derse o zaman olur
Canm ne yaptn adet oldnmuTeşekkür ederim canım artık bekliyecem. Adetim 3 gün geçsin öyle test yapıcam. İnşallah Rabbim şu mübarek ayda isteyen kullarına bebek nasip etsin
malesef cuma günü adet oldum canım. hsg çektireceğim inşallah bu cuma sonra klomene devam.Canm ne yaptn adet oldnmu
Canm baya iyi durumda insallh vardr bide gebelik testi yap baklm[/QUOTE][Qnım UOTE="Love_angell, post: 47006805, member: 668930"]Regle 2 gun kaldi yumurtlamadan sonra ilk defa ovu testi yaptim fotodakinden daha koyu normalde icime bir acaba düstü sizce kizlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?