Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim gecikince evde yaptıgım ovulasyon testi ne düşüneceğimi bilemedim
Oncelikle herkese merhabalar.Kizlar adetime 8 gün var. Bugun ovulasyon testi yaptım t çizgisi hafif silik çıktı acaba hamile miyim?Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah evlat.
Benim adetime 7 gün kala test yaptım hamile oldugumu ögrendim ovu testi yaptım böyle cıktı kızlar inş hamilesiniZ:)Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün var klomen ve çatlama iğnesi kullandım ve akşam ovilasyon testi yaptım sizce hamile miyim çok heycanlıyim ne olur yardimci olun
Malesef ben değilim hsg çekildi bugün şükür bir sıkıntı yokmusBenim adetime 7 gün kala test yaptım hamile oldugumu ögrendim ovu testi yaptım böyle cıktı kızlar inş hamilesiniZ:)
kızzz hamile misin yoksa adete kaç gün var :)Kizlar carsamba gunu cift cizgiyi gormustum ovulasyonda sonrasinda siliklesti alti gun sonra tekrar cift cizgiyi gordum anlam veremedim neden tekrar bu sekilde olurki
canım hayırlı olsun, ovu testi ilemi hamile kaldın nasıl oldu anlatırmısın :) bu arada hamilelik takvimime aldırma aralıkta kurtaj oldum boş gebelikten, kaldıramadım bulamadığm için e sen anlat bakalmEki Görüntüle 1849872 Kızlar bugun hamile oldugumu ögrendim ovulayon testini merak edip yapim dedim oda böyle cıktı :)
Tabi cevaplarım canım benim ne demek kusura bakm benim 1 kızım var 2 yaşında onunla uğraşmak bide Ramazan oldugu için hep giremiyorum :)canım hayırlı olsun, ovu testi ilemi hamile kaldın nasıl oldu anlatırmısın :) bu arada hamilelik takvimime aldırma aralıkta kurtaj oldum boş gebelikten, kaldıramadım bulamadığm için e sen anlat bakalm
Pko var canım bende 2 kere koyuluk olmasının sebebi ıh yüksekliği mi benim ıh yüksek pko oldugum için
Ya yumurtlayın yada hamilesin :) foto kıyarmısınKızlar benim adetimin 16. günü yumurtladım ertesi günü Ateş'imde yükseldiçizgide silikleşti şimdi 22. günüm ovulasyon testim gene pozitif hiç bırakmadan yapmaya devam ettim neden olabilir ikinciye mi yumurtluyorum
Ya yumurtlayın yada hamilesin :) foto kıyarmısın
Var gibi bi çizgiYa yumurtlayın yada hamilesin :) foto kıyarmısın
Bu erken gebelik testiyse hamilesin canım :)Var gibi bi çizgi
Hayırlısı neyse o olsun daha 8 gün var adetime çok erken inanamıyorum hala neyse ben 2 günde bir tekrarlıyım testiBu erken gebelik testiyse hamilesin canım :)
inşallah canım :) ben en koyu gördüğüm günün öncesi ve gördüğüm gn ilişki yaşadım acaba tutarmı blmyorumm hamilesin dua et banada :)Tabi cevaplarım canım benim ne demek kusura bakm benim 1 kızım var 2 yaşında onunla uğraşmak bide Ramazan oldugu için hep giremiyorum :)
Şimdi anlatayım
Ben pcoluyum Dr yumurtaların tembel çalışıyor ve kist var dedi cok üzüldüm ikinci cocuk istedigim için hemen hamile kalamazsın bi ssürü ilac yazdı ama almadım allahın işi bu ya Dr geldim kk ya girdim burda bi abla ile tanıştım ona derdimi anlattım oda bana doğal bi kür verdi onu 1 Ay içitim Dr gittim hiç bişeyim kalmadı allaha şükür sonra ovu testi aldım 3 ay kullandım 3 ayda hamile kaldım bu benim için mucize Eskişehir'e bile gittim Dr için hepsi olmaz dediler tedavisiz ama oldu ovulasyon gününe kadar eşimle 10 gün ilişki olmadı pekmez tuzlu şeyler yedi fındık ceviz yedi bide ben bu ay hiç stres yapmadım tuttu streste cok etkiliyor hamile kalmayı yarın Dr gidicem kalp atışı için inşallah herşey güzel olur sormak istediklerin varsa sorabilirsin :)