- 7 Şubat 2016
- 799
- 2.303
- 33
- 29
Bencede hamilesinHayırlısı neyse o olsun daha 8 gün var adetime çok erken inanamıyorum hala neyse ben 2 günde bir tekrarlıyım testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede hamilesinHayırlısı neyse o olsun daha 8 gün var adetime çok erken inanamıyorum hala neyse ben 2 günde bir tekrarlıyım testi
Şnşallah tutar :)inşallah canım :) ben en koyu gördüğüm günün öncesi ve gördüğüm gn ilişki yaşadım acaba tutarmı blmyorumm hamilesin dua et banada :)
Uc gun adet gibi olmayan kanamam oldu inofolikte kullaniyorum onun etkisi olurmu acaba adetim temmuz uckızzz hamile misin yoksa adete kaç gün var :)
Test yapsana gebelik testiUc gun adet gibi olmayan kanamam oldu inofolikte kullaniyorum onun etkisi olurmu acaba adetim temmuz uc
Dun yaptim canim silik bi cizgi goruyorum gibi oldu ama gecen ayda oyle olmuştu hep silik cikmisti ama dahada bes gun var olsada cikarmi bilmiyorumTest yapsana gebelik testi
Çıkar bence niye çıkmasın yarın ilk idrarnla bida yap bakalmDun yaptim canim silik bi cizgi goruyorum gibi oldu ama gecen ayda oyle olmuştu hep silik cikmisti ama dahada bes gun var olsada cikarmi bilmiyorum
Naptin canm gebelik varmiDun yaptim canim silik bi cizgi goruyorum gibi oldu ama gecen ayda oyle olmuştu hep silik cikmisti ama dahada bes gun var olsada cikarmi bilmiyorum
Uccgun akinti gibi kanamam oldu heralde adetti test yaptim bisey cikmadi ama gunumede uccgun var dahaNaptin canm gebelik varmi
Canm kac günde bir adet oluyrsn[/QUOTE][QUOTkaç gunictmervec, post: 47155466, member: 650424"]Merhaba kızlar 22 nisanda 4.5 aylık bebeğimi kahbettim kordon düğümlenmesinden 25 gün kanamam sürdü ve kürtajdan sonra 45. Gün adet oldum adet bitti 9.gün ovüladyon yapmaya başladım sizinle fotoları paylaşıyorum son 3 gündür hep koyunçıkıyor bunlar gebelik belirtisimi yoksa ymurtlamamk devam ediyor anlamadım bildiğim kdarıyla 1 gün koyu cıkıp silikleşir bunaeada fotodaki 26.gün bugün öğlen yaptım
30-35 arası oluyordum döngüm değişmediyse tabi aşağıda 26.günün akşamında yaptıgım testide atıyorum şimdi. En altta yazılmayan bu aksam 18:10da yapılan[/QUOTE]Canm kac günde bir adet oluyrsn
Ayni koyulukta canim hamilesin bence hos dongun 35 gunse 24. Gun yumurtlarsin ama 4 gun ust uste pozitif cikmaz yumurtlucan gun pozitif olur sonra siliklesmeye baslar seninki koyu devam ediyo bi kac gun daha yap yine pozitifse bece bi gebelik testi yap[/QUOTE]30-35 arası oluyordum döngüm değişmediyse tabi aşağıda 26.günün akşamında yaptıgım testide atıyorum şimdi. En altta yazılmayan bu aksam 18:10da yapılan
Bugün tekrar yaptım az önce hatta atıyorum hemen[/QUOTE]Ayni koyulukta canim hamilesin bence hos dongun 35 gunse 24. Gun yumurtlarsin ama 4 gun ust uste pozitif cikmaz yumurtlucan gun pozitif olur sonra siliklesmeye baslar seninki koyu devam ediyo bi kac gun daha yap yine pozitifse bece bi gebelik testi yap
Siliklesmis canim yumurtlamissin bu gunu de degerlendirmen iyi olur[/QUOTE]Bugün tekrar yaptım az önce hatta atıyorum hemen
Değerlendirdim :) ama dün akşamı değerlendiremedi. Kandil diye ondan önceki Akşamı değerlendirmiştim[/QUOTE]Siliklesmis canim yumurtlamissin bu gunu de degerlendirmen iyi olur
Cok benzer bir durum yasiyoruz.bnmde sat 30 mayis.dr a gittinmi canmHerkese iyi bayramlar dilerim arkadaşlar en son adet tarihim 24 Mayıs bugün 43 gün oldu hala adet olmadım test yaptım negatif ovülasyon testi böyle çıkıyor acaba adet olmadan yumurtluyormuyum