Canm kanda baktrdnmiydin gebeligebugün ovu dan sonra 16. gün ve hala adet olmadım
Bence 18 canm en koyu o duruyo bu ovu testi hep pozitif cikiyo ama iki çizgi aynı koyulukta olursa o zaman yumurtlama oluyrmsAy bi yardm eder misiniz kafam karştı şimdi ne zaman yumurtlama oldu , 20 yazanı bugün yaptım, adetin 20.günü bugün
hayır baktırmadım,idrar neg ama zannetmiyorumCanm kanda baktrdnmiydin gebelige
Bence git canmkızlar acil karar vermem lazım tüp bebek için ne yapayım gitsemmi bu ay
SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN DUALARDA UNUTMAYALIM BİRBİRİMİZİBence git canm
Amiin canm insallh belki vesilen tüp bebektr imkann varsa hiç bekleme hemen başla millet yılmadan 10 13 kere yaptranlar var insallh en güzel sonuçları alirsnSAĞOL ALLAH RAZI OLSUN DUALARDA UNUTMAYALIM BİRBİRİMİZİ
ay inşallah inşallah bir arip ruh halindeyim,rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş kendim için meryem suresine başlıcam ve ahdım var hamile kalayım sonra sizler için başlıcam meryem suresine..inş allah nasip etsinAmiin canm insallh belki vesilen tüp bebektr imkann varsa hiç bekleme hemen başla millet yılmadan 10 13 kere yaptranlar var insallh en güzel sonuçları alirsn
Ne kadar süredir deniyorsunuz?kızlar acil karar vermem lazım tüp bebek için ne yapayım gitsemmi bu ay
2014 ağustosda düşük yapdım ondan beri deniyoruz 1 ay klomen çatlatma iğnesi 2 ayda ovu testi kullandım ama çok yıprandım.çok sabırlı bir inssan değilim rabbim sınamasın çok zormuşNe kadar süredir deniyorsunuz?
İki tarafta da sorun görünmüyorsa bir kaç ay daha ovulasyon testiyle deneyin bence.. Çünkü tüp bebek maddi manevi çok yıpratıcı bir süreçmiş.. yada ondan önce aşılama deneseniz?2014 ağustosda düşük yapdım ondan beri deniyoruz 1 ay klomen çatlatma iğnesi 2 ayda ovu testi kullandım ama çok yıprandım.çok sabırlı bir inssan değilim rabbim sınamasın çok zormuş
aşılamada oran %15 herkesde böyle.tüpde %60 birde eşimde morfoloji %2 ileri hız %4İki tarafta da sorun görünmüyorsa bir kaç ay daha ovulasyon testiyle deneyin bence.. Çünkü tüp bebek maddi manevi çok yıpratıcı bir süreçmiş.. yada ondan önce aşılama deneseniz?
O zaman başlayın en azından vakit kaybetmemiş olursunuz. İnşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz :)aşılamada oran %15 herkesde böyle.tüpde %60 birde eşimde morfoloji %2 ileri hız %4
amin cnm inş hepimiz senin ilk miO zaman başlayın en azından vakit kaybetmemiş olursunuz. İnşallah tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz :)
Ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım.. Bu ay bişey yok.. Umutlar diğer aylara kaldı.. Temmuzdan beri ovulasyon testleriyle deniyorduk ilk defa geçen ay hamile kaldım onda da sonuç hüsran :)amin cnm inş hepimiz senin ilk mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?