Hay allh ya ölduk meraktan[/QUOTE]Canım doktor telini açmıyor , beni kalpten götürmeye niyetli galiba...
Canm o gun yumutlama olms olablr ama illa yumurtlamadan 14 gun sonra adet olcan diye29.12 DE OVU TESTİM POZ AKŞAM ÜSTÜ AYNI GÜN AÇILDI.HALA ADET OLMADI. Bende cok olur buM VE BETA NEG İDRAR DA.YANİ ARKADAŞLAR OVU 14.GÜNÜ ADET OLCAM DİYE BEKLEMEİN KİMSE
İnşallah beklediğimize değer, dua edelim...[/QUOTE]sinemgüzel post: 44617571 .!.:Hay allh ya ölduk meraktan
Catlatma iğnesi vuruldnmu kaçıncı günün[/QUOTE]Çatlatmak ig84 busra, post: 44615500, member: 635566"]Oyy insallahhh ya guzel.haberi hemencecik ver. Ben 2 gundur test yapiyorum hep silik 2 cizgi ,az once erken gebelik.yaptim.bak sonuc bu merakla bekliyorum.gunumu :)
Ama kitaplarda öyledemiyor ovu dan sonra 14gün adet görülmesi gerekir diyor.sen takip etmişmiydin yumurtlamadan kaç gün sonraadet oldnCanm o gun yumutlama olms olablr ama illa yumurtlamadan 14 gun sonra adet olcan diye
birsey yok stres hava hersey adetini gecktreblr bende cok oluyo bu durum
Cnm öğrenelerde var öğrenmeyenlerde kesin bir şey yok yani inş hamilesindirmerhaba adetıme 6 gun var. goguslerımde 1 haftadır ınanılmaz derecede acı var yururken bıle acıyorlar. uykuyu cok sevmem ama basımı kaldıramıyorum. ovulasyon testıyle hamılelıgı ogrenenler varmıs. bugun yaptım bunu. Allah rızası ıcın yorumlar mısınız
basına boyle gelıpte hamiş olan yok mu hanımlarCnm öğrenelerde var öğrenmeyenlerde kesin bir şey yok yani inş hamilesindir
Canim bayağı koyu cikms belirtilerinde hamilelk belirtileri var ama bunların hepsi hamilesindro anlamına gelmz ama insallh oylesindr burda yorumları okudysan bundan daha koyu çıkıp hamile olmayan da var ama olanda var ya erken gebelik testi yap yada biraz daha bekle adet gününde test yap hadi hayırlısı Olsn[/QUOTE]Canım E="balkupuu, post: 44619000, member: 677628"]merhaba adetıme 6 gun var. goguslerımde 1 haftadır ınanılmaz derecede acı var yururken bıle acıyorlar. uykuyu cok sevmem ama basımı kaldıramıyorum. ovulasyon testıyle hamılelıgı ogrenenler varmıs. bugun yaptım bunu. Allah rızası ıcın yorumlar mısınız
çok fazla okudum. belkı boyle bısey yasayıp evet dıyen cıkar dıye dusundum ınsallah oyledırCanim bayağı koyu cikms belirtilerinde hamilelk belirtileri var ama bunların hepsi hamilesindro anlamına gelmz ama insallh oylesindr burda yorumları okudysan bundan daha koyu çıkıp hamile olmayan da var ama olanda var ya erken gebelik testi yap yada biraz daha bekle adet gününde test yap hadi hayırlısı Olsn
İnsallh caniim unuturmuyum hic rabbm burdaki herkesi ve tanimadgmz evlat hasretyle bekleyen hherkesi deen kkısazamanda insallh sevndesnçok fazla okudum. belkı boyle bısey yasayıp evet dıyen cıkar dıye dusundum ınsallah oyledırduanıza ekleyın benı
inşallah Allah razı olsun. hanımlar yok mu boyle basına gelen ay bayiliciğimm:)
İgnede bu belirtiler oluyo canm bu igneyi sekiz dokuz vuruldm çünkü adı üstündegebelik hormonu yyükleniyor vücuda belirtiler normal canm senn silik cikiyomw bune sabır git bi kan testi yaptr varsa tutunması icn iilaç verrlerAyni benim belirtilerim gibi :) igneden bi kac gun sonra basladi goguslerim cok sisti yururken yatarken acayip aciyor igneden sonra 9 gunum iki gundur gwbelik tahlilinde silik 2 cizgi goruyorum hayirlisi Allah tan
İnşallah beklediğimize değer, dua edelim...[/QUOTE]sinemnyaptın ogst: 44617571 .!.:Hay allh ya ölduk meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?