- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Canım deE="ezo26, post: 44605827, member: 682016"]Tup bebek için değil çocuk tedavisine başlamak için evliliğin bir yıl olması gerekiyo sonra eğer normal hamile kalma şansın varsa en az iki kere iğneli aşılama yaptrman gerekiyo sonra tüp bebeğe gecesin ama ege eşinin sperm leri çok düşükse yada siz nin tüplerin tikaliysa direk tüp bebe geciyorsun evliliğin bir yıl olnca aşılama felan yapmylar. Tabi bütün bu dedikleri devlet hastanesi için geçerli özele gidip hemen tüp bebek yapmak istyrm dersen yapar[/QUOTE]
Aşılama deyince ben özellerde yapılan çatlatma ignesiyle oluyor sanıyordum ama öyle degilmiş heralde aşılama için bile belirli bir deger mi gerekir eş için çünkü benim eşimin şuanki degeri 1 milyon canlılık %50 ameliyat olalı da 2 ay oldu[/QUOTE]
Canim devlette göbekten iğne vurularak yumurtlar buyutulyr bu şekil iki kere iğneli aşılama yapıyorlar ama eşini değeri kendi kendine gebelik sağlayacak değerde deglde direk tüp bebek yapılıyor
Aşılama deyince ben özellerde yapılan çatlatma ignesiyle oluyor sanıyordum ama öyle degilmiş heralde aşılama için bile belirli bir deger mi gerekir eş için çünkü benim eşimin şuanki degeri 1 milyon canlılık %50 ameliyat olalı da 2 ay oldu[/QUOTE]
Canim devlette göbekten iğne vurularak yumurtlar buyutulyr bu şekil iki kere iğneli aşılama yapıyorlar ama eşini değeri kendi kendine gebelik sağlayacak değerde deglde direk tüp bebek yapılıyor