- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 35
Ben de saskinim bildiğin adet sancısı var su an ve kahverengi yı gordumYok artikk aa demekki test yalnsmis hayirlisi kuzum ya zamani degilms demekki ama yine de bi kontrole gitseydn canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de saskinim bildiğin adet sancısı var su an ve kahverengi yı gordumYok artikk aa demekki test yalnsmis hayirlisi kuzum ya zamani degilms demekki ama yine de bi kontrole gitseydn canm
Aynen öyle canım inşallah Rabbim gönlümüze göre versincnm hayırlısı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, ümidini sakın kaybetme, bu uzun bir yol yılmak yok
Devami gelmz ve insallh yerlesme kanamasdr bence bi git sabaha cogalmazsa adet[/QUOTE]Devamı ge="Buket buket, yerleşme kanamsdr 737128, member: 713570"]Ben de saskinim bildiğin adet sancısı var su an ve kahverengi yı gordum
sen ilaç kullanıyor musun tatlımMERHABALR KIZLAR 6 GUN GECİKTİM İDRARDA NEGATF CIKIYOR ACABA YUMURTLAMA MI DENESEM ?
ne iilacı canım almıorm bişisen ilaç kullanıyor musun tatlım
antibiyotikler çok sonra da etki edebiliyormuş o yüzden dedimsen ilaç kullanıyor musun tatlım
Canım valla bnce idrar testi yapıp daha iyi bilgi alırsn Çünkü ov testi yanıltabilir lh hormonu hep yüksek oldugu için bazen cift cizgi cıkblir ama bazılarıda gebeliğini ov testyle ögrenmişIyi aksamlar bayanlar. 8 aylk evliym.Bu ay 3. Klomen kullanisim olacak. Dr yumurtamin kendilginden catladgni soyledi igne yapmadi. bugun yarin adet olmam gerekiyor forumlardan ovulasyon testinin gebeligi gosterdigini okudum sabah denedm pozitif cikti suan cok akintim var surekli adet oldm diye wc ye gidiyorum ama bisey yok. Gebelik testi yapmaya korkuyorm . Ovulasyon testi sizce gebeligi gosterir mi ?