- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Gercktnmi hadi hayirli Olsn canm nerde ozeldemideniz19hayırlı t: 44682167 .!.:ben bugün tüp bebek ted başladım dua edin
evet özelde allah hepimzin yüzünü güldürsün inş dua edelimGercktnmi hadi hayirli Olsn canm nerde ozeldemi
Hersey duayla canm bak ben bisey duydm mutlaka doktrnla gorus doğum aşısı diye haberlerde de çıktı tüp bebekte kullnlyrms internetten arastr[/QUOTE]Herşey ="deniz1983, post: 44683354, member: 702417"]evet özelde allah hepimzin yüzünü güldürsün inş dua edelim
neymişki o bakayım br ilk defa duydum[/QUOTE]Hersey duayla canm bak ben bisey duydm mutlaka doktrnla gorus doğum aşısı diye haberlerde de çıktı tüp bebekte kullnlyrms internetten arastr
cnm kan testi yanlış olması lazım bu durumda çünkü 2 testde poz. ama kan testinin yanlış olması küçük bir ihtimal. fakat ovu testin poz bence biran önce başka biryerde kan baktır hamilesindir inşKızlar bugün adetim gecikeli 8gun oldu. 4.günde gebelik testi yaptım resimdeki gibi çıktı (ince olan) ertesi gün kanda HCG 1,2 o günden sonra aynı zamanda ovulasyon testi yaptım hep silik çıkıyordu biraz önce tekrar ovulasyon testi yaptım ikinci resimdeki gibi çıktı yarın tekrar kan vereceğim umudum geç döllenme olması sizce bu mümkün olabilir mi ?
İnşallah tatlım sabahı iple cekiyorum ama hüsrana uğramak istemiyorum :cnm kan testi yanlış olması lazım bu durumda çünkü 2 testde poz. ama kan testinin yanlış olması küçük bir ihtimal. fakat ovu testin poz bence biran önce başka biryerde kan baktır hamilesindir inş
Canm kanda o kadar dusukken idrarda o kadar belirgin olmasi çok zor bi ihtimal ama eğer rabbm ol dediyse herşey olur insallh hamilesndr bizede yaz en azından böyle olup da hamile olanlar olduğunu bilms olurzolması imah tatlım sabahı iple cekiyorum ama hüsrana uğramak istemiyorum :
Canım son paylaştığı ovulasyon testi gebelik değil inşallah hamileyimdir haber veririm yarınCanm kanda o kadar dusukken idrarda o kadar belirgin olmasi çok zor bi ihtimal ama eğer rabbm ol dediyse herşey olur insallh hamilesndr bizede yaz en azından böyle olup da hamile olanlar olduğunu bilms olurz
Fark etym canim gebekk degl ama gebelik testin de bayağı belirgin elnde twsy yokmu bi gebelik daha yapsana resm atCanım son paylaştığı ovulasyon testi gebelik değil inşallah hamileyimdir haber veririm yarın
Yapa yapa kalmadı kuzum ya :) :) bida da almam zaten strese sokuyor beniFark etym canim gebekk degl ama gebelik testin de bayağı belirgin elnde twsy yokmu bi gebelik daha yapsana resm at
Yapa yapa kalmadı kuzum ya :) :) bida da almam zaten strese sokuyor beni
İnşallah inşallah :)Dogru canm sabah ola hayir ola insallh guzel haberlerle gelirsn
adet oldum canım benDogru canm sabah ola hayir ola insallh guzel haberlerle gelirsn
Adet oldumcnm kan testi yanlış olması lazım bu durumda çünkü 2 testde poz. ama kan testinin yanlış olması küçük bir ihtimal. fakat ovu testin poz bence biran önce başka biryerde kan baktır hamilesindir inş
cnm hayırlısı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, ümidini sakın kaybetme, bu uzun bir yol yılmak yokAdet oldum
Yok artikk aa demekki test yalnsmis hayirlisi kuzum ya zamani degilms demekki ama yine de bi kontrole gitseydn canmadet oldum canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?