- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Tatlimm haberini bekliyrz hayirlisiyla insallhAmin canım inşallah, ben yarın kan sonucunu yazarım, sen de habersiz bırakma.
kac gunumuzu alirki acaba tutacagida garanti degil bulundugum ildede tup bebek merkezi yok en yaki izmir burayaözelde yaptırırsan hayır ama devlet karşılasın dersen prosedürleri bilmiyorum.ben özel bir tüp bebk merkezine gitim eşimin sonuçları sıkıntılı olduğu için yapalım hemen dedi
Aşılama deyince ben özellerde yapılan çatlatma ignesiyle oluyor sanıyordum ama öyle degilmiş heralde aşılama için bile belirli bir deger mi gerekir eş için çünkü benim eşimin şuanki degeri 1 milyon canlılık %50 ameliyat olalı da 2 ay oldu[/QUOTE]Canım deE="ezo26, post: 44605827, member: 682016"]Tup bebek için değil çocuk tedavisine başlamak için evliliğin bir yıl olması gerekiyo sonra eğer normal hamile kalma şansın varsa en az iki kere iğneli aşılama yaptrman gerekiyo sonra tüp bebeğe gecesin ama ege eşinin sperm leri çok düşükse yada siz nin tüplerin tikaliysa direk tüp bebe geciyorsun evliliğin bir yıl olnca aşılama felan yapmylar. Tabi bütün bu dedikleri devlet hastanesi için geçerli özele gidip hemen tüp bebek yapmak istyrm dersen yapar
Sanirim beklicem bende ): malesefeTup bebek gecen yil yaptirdim hastanelerde olacaksa eger esinde veya sizde sorun varsa doktor direk yonlendiriyor mesela tuplerib kapali olmasi durumda, ben direk ozele gittim cocugum 3yildir olmuyor dedim zaten ozel oldugu icin direk tup bebek yapildi kimyasal gebelik yasadim .. ama.devlet karsilamiyor gecenyil 10 binlirayi buldu harcamalar canom tup ten once iyi dusun iyi doktorlar bulun derim.cokgecmis olsun
EĞER PARA SIKINTIN YOKSA İSRAİL ARUH VAR ONA GİT ÇOK İYİ O. CNM İLK ÖNCE YUMURTA BÜYÜTÜLÜYOR, TAKİP İÇİ 3-4 DEFA ONDAN SONRA TOPLAMA İŞLEMİ İÇİN VE TRANSFER İÇİN GİDİLİYORkac gunumuzu alirki acaba tutacagida garanti degil bulundugum ildede tup bebek merkezi yok en yaki izmir buraya
Tam bir pamuk maşallah, darısı inşallah bizlere olur nurancım, ben senin için de dua edeceğim...
84 busra kan verdim ama henüz çıkmadı sonuç, hiç sorma meraktan öleceğim ben de, akşam dörtten sonra çıkar yetişmezse yarın sabah 11 den sonra dedi. 1 saat sonra filan tekrar soracağım. haber veririm buradan...sen ne durumdasın?Sinemnur , ne durumdasin yaptirdinmi tahlil ? Meraktan öldum
İzmirde mi pekiEĞER PARA SIKINTIN YOKSA İSRAİL ARUH VAR ONA GİT ÇOK İYİ O. CNM İLK ÖNCE YUMURTA BÜYÜTÜLÜYOR, TAKİP İÇİ 3-4 DEFA ONDAN SONRA TOPLAMA İŞLEMİ İÇİN VE TRANSFER İÇİN GİDİLİYOR
84 busra kan verdim ama henüz çıkmadı sonuç, hiç sorma meraktan öleceğim ben de, akşam dörtten sonra çıkar yetişmezse yarın sabah 11 den sonra dedi. 1 saat sonra filan tekrar soracağım. haber veririm buradan...sen ne durumdasın?
Amin canım, amin inşallah. Senin hikayen nasıl?[/QUOTE][Qyıllık evliysinemnur, post: 44605076, member: 80179"]Allh razi olsun canm insallh rabbm hepimizi en güzel hayırlı evlatlarla sevndrsn
İZMİRDE CNM AMA MUĞLADA DA VARDIR YOK MU TÜP BEBEK MERKEZİ MEDİCANA MEMORIAL FELANİzmirde mi pekiben muğladayım çünkü en yakın İzmir bize
6 yillik evliyim beş yildr istiyorum bes sasilama bir tüp bebek yaptım herşey yolunda olmasına rağmen olmadı ikinci tüp bebegmde yarıda iptal oldu yumurtanın biri hızlı buyudu o yüzden şimdide bekliyorum öyle doktrlarda gore sebebi yok ama yumurta tembelliği var.. Senn nasıl kaç yildr istiyrsn[/QUOTE]Amin canım, amin inşallah. Senin hikayen nasıl?
6 yillik evliyim beş yildr istiyorum bes sasilama bir tüp bebek yaptım herşey yolunda olmasına rağmen olmadı ikinci tüp bebegmde yarıda iptal oldu yumurtanın biri hızlı buyudu o yüzden şimdide bekliyorum öyle doktrlarda gore sebebi yok ama yumurta tembelliği var.. Senn nasıl kaç yildr istiyrsn[/QUOTE]Amin canım, amin inşallah. Senin hikayen nasıl?
Silik 2. çizgi var, hadi inşallah, güzel haberi verirsin bize inşallah, bekliyorum mutlaka haberini...Oyy insallahhh ya guzel.haberi hemencecik ver. Ben 2 gundur test yapiyorum hep silik 2 cizgi ,az once erken gebelik.yaptim.bak sonuc bu merakla bekliyorum.gunumu :)
Canım dün kasıklarımda sancı vardı erken uyudum arada da mesaj bildirimlerini kaçırmışım.6 yillik evliyim beş yildr istiyorum bes sasilama bir tüp bebek yaptım herşey yolunda olmasına rağmen olmadı ikinci tüp bebegmde yarıda iptal oldu yumurtanın biri hızlı buyudu o yüzden şimdide bekliyorum öyle doktrlarda gore sebebi yok ama yumurta tembelliği var.. Senn nasıl kaç yildr istiyrsn
Canm cikmadimi sonucn[/QUOTE][QUOTçıkmasını ur, post: 44616778, member: 80179"]Silik 2. çizgi var, hadi inşallah, güzel haberi verirsin bize inşallah, bekliyorum mutlaka haberini...
Canım doktor telini açmıyor , beni kalpten götürmeye niyetli galiba...[/QUOTE]Canm cikmadimi sonucn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?