- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Ben 18. Gun yumurtladim bu ay. 27 gunde bir adet oluyorum. Ve sonuc hamileyim rabbim saglicakla daim ederse insallah.. umidini kesmesin arkadaslarAmin insallah
Sizde teste devam edin mutlaka bazi arkadaslrn 18. Gun fln yumurtlamasi oluyo blki ilerleyen gunlerde cift cizgiyu girursunz
canım cevabın için teşekkürleer.. gebelik testimde iki ince çizgi çıkıyor ortası boş.. t kısmında..çok çok silik.. kuruyunca koyulaşıyor.. negatif yani aslında ama umut işte.. inşallah yanlış görmüyorumdur... dış gebeli,k tehlikem de var rabbim hayırlısını nasip etsin inş.cnm lh takılma gebelik durumunda kisi aynı koyulkta çıkıyor ama çıkmayanlarda var adet günü beta yap
cnm gebelik poz ozaman foto koy bakalımcanım cevabın için teşekkürleer.. gebelik testimde iki ince çizgi çıkıyor ortası boş.. t kısmında..çok çok silik.. kuruyunca koyulaşıyor.. negatif yani aslında ama umut işte.. inşallah yanlış görmüyorumdur... dış gebeli,k tehlikem de var rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
Oglen 12 gbi test yaptim soluk cikti dedigin gbi aksam 17 gbi bir daha yapacagm sanrim yumurtladm dunku koyudan snra acildgina gore. Bugunu de degerlndrmek lazim simdi degil mi?cnm sen bu geceyi değerlendir yarın açılır test büyük ihtimal
dün akşamı değerlendirdinmi ya gece ya sabaha karşı çatlamıştır yumurtanın ömrü 6-24 saat arasında değişiyor kiiden kişiye bugün akşam olmadan fırsat olursa değerlendir derim benOglen 12 gbi test yaptim soluk cikti dedigin gbi aksam 17 gbi bir daha yapacagm sanrim yumurtladm dunku koyudan snra acildgina gore. Bugunu de degerlndrmek lazim simdi degil mi?
cnm foto da birşey gözükmüyor 2 gün sonra sabah ilk idrar ile yapbu canım..
1hafta geciktigi ay doktora gittim hemen regl oldugum gun hicbi problem cikmadi cok sukur canim. Ama iste su ovu tarihini belirleyemiylrum bi turlu anlayamiyorum ama ovu testine devam edecem dualarinizi eksik etmeyin nolurgecikme 7 günden sonra problem diye değerlendiriliyor
canını sıkma inş pozitifi görürsün ilk bebk değil dimidirekt ekleyemiyorum işte faceden indirip ekliyorum o yüzden kalitesi düşüyorneyse kısmet en güzeli beklemek...
Dun aksam ve bgn ogleden snrayi degerlendrdm insallah spermler ve yumurta bu ay bulusmayu basarirlardün akşamı değerlendirdinmi ya gece ya sabaha karşı çatlamıştır yumurtanın ömrü 6-24 saat arasında değişiyor kiiden kişiye bugün akşam olmadan fırsat olursa değerlendir derim ben
amin stres yapıyorsun bence ben yapamıyom ama kendini rahat bırakabilirsen ii olur1hafta geciktigi ay doktora gittim hemen regl oldugum gun hicbi problem cikmadi cok sukur canim. Ama iste su ovu tarihini belirleyemiylrum bi turlu anlayamiyorum ama ovu testine devam edecem dualarinizi eksik etmeyin nolurRabbim hepimize tez zamanda nasip etsin
iyi yapmışsın inş canım haberlerini bekliyorumDun aksam ve bgn ogleden snrayi degerlendrdm insallah spermler ve yumurta bu ay bulusmayu basarirlar
Bu ay incir ceviz yedik vee keci boynuzu kurune basladik tutarsa belki bnlarinda faydasi olmustr diyecegm haberleri paylasacagmiyi yapmışsın inş canım haberlerini bekliyorum
Yok canim 2 bucuk yaşında bi oglu. Bi de 2014 ekim ayinda 6 haftalik dis gebelik yasadim.. Iglenyle sonlandi..canını sıkma inş pozitifi görürsün ilk bebk değil dimi
bak varmş oğlunda küçük daha kendine zaman ver stres yapma,benim oğlum 8 yaşındaYok canim 2 bucuk yaşında bi oglu. Bi de 2014 ekim ayinda 6 haftalik dis gebelik yasadim.. Iglenyle sonlandi..
Ah bi rahatlatabilsem kafami belkide hemencik olacak ama cok istoyorum diye iste boyle stres sknti hepsi girdi birbirineamin stres yapıyorsun bence ben yapamıyom ama kendini rahat bırakabilirsen ii olur
ilk bebek mi olak sağlık problmi varmıAh bi rahatlatabilsem kafami belkide hemencik olacak ama cok istoyorum diye iste boyle stres sknti hepsi girdi birbirine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?