Klomen hapı yumurtaoluşması için verdi onlar büyüyünce de çatlatma iğnesi oldum canım değerin 312 çıktı Hiç bozma moralini Rabbim zamanı gelince nasip eder inş kimine geç kimine erken[/QUOTE][QUdeğerin ctem2013, post: 44290936, member: 724853"]Ne kadar sanslisin canım ya ben beş yildr. Ugrasiyrm inanki kanda kaç çıktı değerin yumurtaların gelişsn diyemi verdi iigneyi adı ne canim
Klomen hapı yumurtaoluşması için verdi onlar büyüyünce de çatlatma iğnesi oldum canım değerin 312 çıktı Hiç bozma moralini Rabbim zamanı gelince nasip eder inş kimine geç kimine erken[/QUOTE][QUdeğerin ctem2013, post: 44290936, member: 724853"]Ne kadar sanslisin canım ya ben beş yildr. Ugrasiyrm inanki kanda kaç çıktı değerin yumurtaların gelişsn diyemi verdi iigneyi adı ne canim
cnm sen ne yaptınCanım yumurtlama olduğunda catladiginda böyle siliklesiyor yumurta beyazı kıvamında akinti da varsa bu gece yarın geceyi değerlendirin
Kizlar testlerime bi bakarmisiniz yaya benim ovu gunum 10.gundu bilemiyorum ya da bu testleri yapmayi beceremiyorum sanki iki cizgiyi hic goremicem. Bide ayni saatte de yapamiyorum gelenim gidenim oluyor mecbur en kotusunden kahve icmek zorunda kaliyorum sonra bekliyorum 2-3 saat ustunden gecsin diye of napacam ben ya. Yalniz bugun akintim fazla bide sol tarafimda inceden agrilar var acaba yakinmiki ovu
Canim pozitif sayilmasi icin ilkinin birinci cizgi koyulugnda olmasi gerekiyrms[/QUOTE]Canım pozE="Alsayılması için 44298122, memberçizgi koy015"]Kizolması sgerekiyrmstu bakarmisiniz yaya benim ovu gunum 10.gundu bilemiyorum ya da bu testleri yapmayi beceremiyorum sanki iki cizgiyi hic goremicem. Bide ayni saatte de yapamiyorum gelenim gidenim oluyor mecbur en kotusunden kahve icmek zorunda kaliyorum sonra bekliyorum 2-3 saat ustunden gecsin diye of napacam ben ya. Yalniz bugun akintim fazla bide sol tarafimda inceden agrilar var acaba yakinmiki ovu
Reglim 1 hafta suruyor 8.gun calisma olmadi 9.gun oldu 10.gunde teste baslayim dedim iste ama ilk defa kullandigim icin ovu testini tam bilemiyorum malesefki,devam edecem testi yapmaya ama ilki biraz boyle koyu cikinca acaba kacirdimmi diye dusundum iste9. gun fln yaptnizmi cunku ilk testnz hepsinden koyu gozukmus yavas yavas siliklesmis. Adet ne nemn bitti?
Yada yapmaya dvm edin ilerleyen gunlerde koyuyu goreblrsnz.
Bnde testlerimi yolluyorn benide yorumlsrsanz sevinirm. 12 ve 13. Gun yaptim. Bgn cift cizgi olustu gbi ama yrn daha koyu olma ihtimli varmi yoksa siliklesrmi bilemedm calismamizi yptik biz yinede
Reglim 1 hafta suruyor 8.gun calisma olmadi 9.gun oldu 10.gunde teste baslayim dedim iste ama ilk defa kullandigim icin ovu testini tam bilemiyorum malesefki,devam edecem testi yapmaya ama ilki biraz boyle koyu cikinca acaba kacirdimmi diye dusundum iste
Testiniz baya koyu ama bence siz yinede bugunu yarin aksami degerlendirin,soraki gunlerede gun asiri devam edin. Bende oyle yapacam cunku. Hepimiz en kisa zamanda bebislerimize kavusur insallah
Ay kacirmis olmayimda cift cizgiyi oyle boyle yapabildigim kadar yapmaya calisirim valla testi cok tesekkur ederim canimAmin insallah
Sizde teste devam edin mutlaka bazi arkadaslrn 18. Gun fln yumurtlamasi oluyo blki ilerleyen gunlerde cift cizgiyu girursunz
10.gunun bi gunduz bi aksamustu yaptigim testin ilk hali ben galiba kacirdim bu ay yaAmin insallah
Sizde teste devam edin mutlaka bazi arkadaslrn 18. Gun fln yumurtlamasi oluyo blki ilerleyen gunlerde cift cizgiyu girursunz
cnm stres yapma birde sıvı kısıtlancak tamamen kesmene gerek yok senin döngün kaç gün zaten en erken 14.gün görürsünKizlar testlerime bi bakarmisiniz yaya benim ovu gunum 10.gundu bilemiyorum ya da bu testleri yapmayi beceremiyorum sanki iki cizgiyi hic goremicem. Bide ayni saatte de yapamiyorum gelenim gidenim oluyor mecbur en kotusunden kahve icmek zorunda kaliyorum sonra bekliyorum 2-3 saat ustunden gecsin diye of napacam ben ya. Yalniz bugun akintim fazla bide sol tarafimda inceden agrilar var acaba yakinmiki ovu
cnm sen bu geceyi değerlendir yarın açılır test büyük ihtimal9. gun fln yaptnizmi cunku ilk testnz hepsinden koyu gozukmus yavas yavas siliklesmis. Adet ne nemn bitti?
Yada yapmaya dvm edin ilerleyen gunlerde koyuyu goreblrsnz.
Bnde testlerimi yolluyorn benide yorumlsrsanz sevinirm. 12 ve 13. Gun yaptim. Bgn cift cizgi olustu gbi ama yrn daha koyu olma ihtimli varmi yoksa siliklesrmi bilemedm calismamizi yptik biz yinede
Ben bilemedigim icin komple kesiyorum siviyi zaten suyla normal hayatta da pek isim olmaz icmem yani cok :))) bugun yaptigim test ilk etap baya silikti suan bu durumda. Normalde 28 gunde bir regl oluyorum ama son 3aydir ilk defa gecikmeler yasiyorum. İlk 1hafta gecikti sonra 4 gun son ayda 1 gun gecikmeli oldum. Bugunku testimide koydum bi bakabilirmisin?cnm stres yapma birde sıvı kısıtlancak tamamen kesmene gerek yok senin döngün kaç gün zaten en erken 14.gün görürsün
cnm devam et daha varBen bilemedigim icin komple kesiyorum siviyi zaten suyla normal hayatta da pek isim olmaz icmem yani cok :))) bugun yaptigim test ilk etap baya silikti suan bu durumda. Normalde 28 gunde bir regl oluyorum ama son 3aydir ilk defa gecikmeler yasiyorum. İlk 1hafta gecikti sonra 4 gun son ayda 1 gun gecikmeli oldum. Bugunku testimide koydum bi bakabilirmisin?
cnm lh takılma gebelik durumunda kisi aynı koyulkta çıkıyor ama çıkmayanlarda var adet günü beta yapregle 5 gün kala... üstteki lh dün akşam alttakı koyu olan biraz önce yaptım.. gebelik testi negatif
gecikme 7 günden sonra problem diye değerlendiriliyorBen bilemedigim icin komple kesiyorum siviyi zaten suyla normal hayatta da pek isim olmaz icmem yani cok :))) bugun yaptigim test ilk etap baya silikti suan bu durumda. Normalde 28 gunde bir regl oluyorum ama son 3aydir ilk defa gecikmeler yasiyorum. İlk 1hafta gecikti sonra 4 gun son ayda 1 gun gecikmeli oldum. Bugunku testimide koydum bi bakabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?