Canim benm hiçyok bbeş yıldr istym beş aşılama bir tüpbebek yaptrdm hepsi yolunda oolmasına rağmen sonc negatif sorunda yok diyrlar basit yumurta ttembelliği diyrlar canm düşüklerin sebebi kan pıhtılaşması olablr genetiğe baktr bende var hamile kalır kalmz kan sulandırıcıkkullanan gerek eeşinede sperm dDNA hasar testi yaptr arastr bu Dediklerimi canm bunlarda sorun oldgnda ttüpbebek bile tutmuyoms bizim eeşimin testler inormal cikiyo ama normal olsada DNA hhasarı olursa tüp bebek felan tutmazms[/QUOTE]BENİM 1 OĞLUM VAR İKİDE KAYBIM HEMEN HAMİLE KALMIŞTIM HEPSİNDE. DÜŞÜKDEN SONRA 1,5 YIL HAMİLE KALAMAYINCA DR GİTTİM EŞİMİN SPERMİYOGRAMINDA MORFOLOJİ VE HAREKETLİLİKDE SIKINTI VARMIŞ. TÜP BEBEK YAPTIRCAZ ÖNÜMZDEKİ AY SENİN İLK BEBEKMİ. DR GİTTİNMİ HİÇ
ama dna hasarı olsa sağlıklı bir çocuğum var,bilemiyorum. senin tutmama sebebi ne acaba?aşılama yaptırma birdaha banada dedi dr istemiyorum dedim sonuçta aşılamada şans %15 tüp de %60 aslında sadece tenbellik ise olması lazımdı. inş bu ay hamilesindir yarın sabah idrar testi yap,[/QUOTE]Tutunmaya eniz1983, post: 43710896, member: 702417"]Canim benm hiçyok bbeş yıldr istym beş aşılama bir tüpbebek yaptrdm hepsi yolunda oolmasına rağmen sonc negatif sorunda yok diyrlar basit yumurta ttembelliği diyrlar canm düşüklerin sebebi kan pıhtılaşması olablr genetiğe baktr bende var hamile kalır kalmz kan sulandırıcıkkullanan gerek eeşinede sperm dDNA hasar testi yaptr arastr bu Dediklerimi canm bunlarda sorun oldgnda ttüpbebek bile tutmuyoms bizim eeşimin testler inormal cikiyo ama normal olsada DNA hhasarı olursa tüp bebek felan tutmazms
Varikoselin tek tedavisi var o da ameliyat canım.kaçıncı derece varikosel var eşinizde?inşallah canm benımde esımde varıkosl var kürlerle duzelttık cok sukur duzelınece hala olmayıncada rahım fılmıne karar verdık hayırlısı olsun hakkımzda...
Diger iki hastanede spermiyogram yapildi degerler guzel cikti,tup bebek merkezinde kotu cikti oyle mi?emin misiniz guvenilir olduguna?yanlis anlamayin adi uzerinde tup bebek merkezi ve kimseye guven olmuyor.canım bir tüp bebk merkezine git bizede öyle diyorlardı ama eşimde sıkıntı çıkdı ve diğer iki hastanede birşey yok diyorlardı ve bizim oğlumuz lduğu alde tüp bebeğe yönlendirdiler ve güvenilir tanıdık bir yer burası
nerde yaptırıyorsun tedaviyi yer değiştir bence[/QUOTE]Aslında çokiistiyorum ama "deniz1983, post: 43711192, member: 702417"]ama dna hasarı olsa sağlıklı bir çocuğum var,bilemiyorum. senin tutmama sebebi ne acaba?aşılama yaptırma birdaha banada dedi dr istemiyorum dedim sonuçta aşılamada şans %15 tüp de %60 aslında sadece tenbellik ise olması lazımdı. inş bu ay hamilesindir yarın sabah idrar testi yap,
evet hastanelerin birinde morfoloji de sıkıntı çıkmıştı ama genel olarak iyiydi..ama canım 1,5 sene dir çocuk olmuyor..Diger iki hastanede spermiyogram yapildi degerler guzel cikti,tup bebek merkezinde kotu cikti oyle mi?emin misiniz guvenilir olduguna?yanlis anlamayin adi uzerinde tup bebek merkezi ve kimseye guven olmuyor.
grade 2-3 yazıo dr lara sorduk sızın spermlere zararı olmamıs amelıyat gereksız dediVarikoselin tek tedavisi var o da ameliyat canım.kaçıncı derece varikosel var eşinizde?
Her iki tarafta da var değil mi?solda 3 sağda 2 derece tahminimce değil mi?grade 2-3 yazıo dr lara sorduk sızın spermlere zararı olmamıs amelıyat gereksız dedi
Tup bebek merkezindeki sonuclar nasil canim peki?sayi kalite morfoloji cok cok mu kötü?evet hastanelerin birinde morfoloji de sıkıntı çıkmıştı ama genel olarak iyiydi..ama canım 1,5 sene dir çocuk olmuyor..
%2 morfoloji %4 ileri hız %32 normal hızTup bebek merkezindeki sonuclar nasil canim peki?sayi kalite morfoloji cok cok mu kötü?
%2 morfoloji %4 ileri hız %32 normal hıznormal yollarla olur olmaz değil dedi ama bekletebilir dedi..yani direk tüp bebek yapalım demedi bize bıraktı[/QUOT
diğer sonuçlar iyi morfoloji ve hız dışında%2 morfoloji %4 ileri hız %32 normal hıznormal yollarla olur olmaz değil dedi ama bekletebilir dedi..yani direk tüp bebek yapalım demedi bize bıraktı
yok canım sadece sol tarafta bizimkisi hasarlı damar bellı deıl 1 buçuk ay önce yaptırdık sonuçlar çok iyiHer iki tarafta da var değil mi?solda 3 sağda 2 derece tahminimce değil mi?
Dışarıdan belli oluyormu hasarlı damarlar?
En son spermiyogramı ne zaman yaptırdınız?
Varikosel sperm kalitesini yani morfolojoyi bozuyor olabilir mi?
Kızkardeşimin eşi ameliyat oldu ve kardeşim 3 ay sonra hamile kaldı.
Benim eşimde de cıkti varikosel solda 2 sagda 1 derecesi.dr.etkilemiyor dedi ama bu 8.ay hamile kalamadim.normalde hemen kalıyorum ben bu ikinci evliligim
Sayı nasıl mlde ve toplamda?toplam hız 36 bunu yükseltebilirsiniz.%2 morfoloji %4 ileri hız %32 normal hıznormal yollarla olur olmaz değil dedi ama bekletebilir dedi..yani direk tüp bebek yapalım demedi bize bıraktı
kür kullandınz mı%2 morfoloji %4 ileri hız %32 normal hıznormal yollarla olur olmaz değil dedi ama bekletebilir dedi..yani direk tüp bebek yapalım demedi bize bıraktı
sonuçlar evde akşam yazarım ama diğerlerine gayet iyi dediSayı nasıl mlde ve toplamda?toplam hız 36 bunu yükseltebilirsiniz.
antioksidan kullanıyor eşim e vit alcam bugünkür kullandınz mı
hatırladım 80 mil dusonuçlar evde akşam yazarım ama diğerlerine gayet iyi dedi
mutlaka kürü kullan düzenli olarak çok faydası var ihmal etme.. degerlerın çok kötü deil böyle degerlerde kür sonuç verioantioksidan kullanıyor eşim e vit alcam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?