- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide ayni canım bekleyip gorcez insallh hepimizde kavusurz bebeklerimize
inş hamilesindirEki Görüntüle 1696827 Kizlar adete 5 gun kala bu test nasil sizce ? Hamilelik var midir ?
Heyecan yaptim da sikildim valla yaa .. Cok zormus..inş hamilesindir
Bende yeniyim canm benm az daha silik adet gnm bugun bakalm nasip insallh hamilwyzdr[/QUOTE][QUOTE="Sassenachen, post: 43683194, member: 70bugün ]Eki Görüntüle 1696827 Kizlar adete 5 gun kala bu test nasil sizce ? Hamilelik var midir ?
sabah ilk idrar ile gebelik testi yap çıkar heraldeHeyecan yaptim da sikildim valla yaa .. Cok zormus..
Adet oldun mu cnm ?[/QUOTE]Bende yeniyim canm benm az daha silik adet gnm bugun bakalm nasip insallh hamilwyzdr
Ya kızlar ben anlamadım bu ovulasyon testi bugün adetmn 32. Günü öncekilerden daha silik çıktı ama normalde genellikle testi yaptgmda o ilk çıkan çizgi hemen cikiyo bunda biraz bekleyip cikiyo acaba testlerde sıkıntı mi var ikinci çizgiden ondan sonra cikiyo benm bildgm köy ulaşırken ilk cizgnn hemen çıkması lazm deglmiBugün gebelik testi yaptım negatif .benim pek umudum kalmadı ilk hamileliğimi 5 gün önce gebelik testinde öğrenmistim. moralim bozuk sanırım bu ay olmadisen ne yaptın canım test yaptinmi?
Off daha silik cikmasi bence hamilelik olmadığını gösterir demi testte bi guvenszlk olustrmadida deglnuraninçıkması be post: 43698658 .!.:Ya kızlar ben anlamadım bu ovulasyon testi bugün adetmn 32. Günü öncekilerden daha silik çıktı ama normalde genellikle testi yaptgmda o ilk çıkan çizgi hemen cikiyo bunda biraz bekleyip cikiyo acaba testlerde sıkıntı mi var ikinci çizgiden ondan sonra cikiyo benm bildgm köy ulaşırken ilk cizgnn hemen çıkması lazm deglmi
Kizlar benm testler bunlar aşağı yukarı hep aynı cikiyo yanı nasıl yorumlanır bilmiyom[/QUOTE]Kızlar ="nuraninbebegi, post: 43701972, member: 641632"]Eki Görüntüle 1697850
gebelik testi yapsan sabah[/QUOTE]Kizlar benm testler bunlar aşağı yukarı hep aynı cikiyo yanı nasıl yorumlanır bilmiyom
Valla canm arada yapiyom ovulasyon testmn icinde çıkan basit çok ince birşey var ama negatif kasiklarimda agriyo yanı adetim birgün geçti hala yumurtlama niye pozitif cikiyo lh hormonn vücudunda olmasından kaynaklimiki anlamadım ben sırf yumurtlaması anlamak icn aldm bu testi ama gebelik te gosteriyo olması beni allak bullak etti durmadan test yapasm geliyo kafam karıştı herkesin pozitif çıkınca testleri ve sonunda gebelik haberlerini alınca off rabbm duysun sesimizi[/QUOTE]gebelik testi yapsan sabah
ovulasyona çok takılma benimde adetten 1 gün önce ikisi aynı koyuluktaydı ama adet oldum[/QUOTE]dhayırlısı arti post: 43709694 .!.:Valla canm arada yapiyom ovulasyon testmn icinde çıkan basit çok ince birşey var ama negatif kasiklarimda agriyo yanı adetim birgün geçti hala yumurtlama niye pozitif cikiyo lh hormonn vücudunda olmasından kaynaklimiki anlamadım ben sırf yumurtlaması anlamak icn aldm bu testi ama gebelik te gosteriyo olması beni allak bullak etti durmadan test yapasm geliyo kafam karıştı herkesin pozitif çıkınca testleri ve sonunda gebelik haberlerini alınca off rabbm duysun sesimizi
Demii ya hayirlisi artık bende adet olurum senn sorun ne ne kadardır olmuyo[/QUOTE]ovulasyona çok takılma benimde adetten 1 gün önce ikisi aynı koyuluktaydı ama adet oldum
BENİM 1 OĞLUM VAR İKİDE KAYBIM HEMEN HAMİLE KALMIŞTIM HEPSİNDE. DÜŞÜKDEN SONRA 1,5 YIL HAMİLE KALAMAYINCA DR GİTTİM EŞİMİN SPERMİYOGRAMINDA MORFOLOJİ VE HAREKETLİLİKDE SIKINTI VARMIŞ. TÜP BEBEK YAPTIRCAZ ÖNÜMZDEKİ AY SENİN İLK BEBEKMİ. DR GİTTİNMİ HİÇ[/QUOTE]denbir tanene post: 43710386 .!.:Demii ya hayirlisi artık bende adet olurum senn sorun ne ne kadardır olmuyo
BENİM 1 OĞLUM VAR İKİDE KAYBIM HEMEN HAMİLE KALMIŞTIM HEPSİNDE. DÜŞÜKDEN SONRA 1,5 YIL HAMİLE KALAMAYINCA DR GİTTİM EŞİMİN SPERMİYOGRAMINDA MORFOLOJİ VE HAREKETLİLİKDE SIKINTI VARMIŞ. TÜP BEBEK YAPTIRCAZ ÖNÜMZDEKİ AY SENİN İLK BEBEKMİ. DR GİTTİNMİ HİÇ[/QUOTE]CanımE="deniz1983, post: 43710386, member: 702417"]Demii ya hayirlisi artık bende adet olurum senn sorun ne ne kadardır olmuyo