- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 53
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar benimki böyle akşam 10 gibi yaptm daha köyüydü bekledkce açıldı sanki[/QUOTE]Kızlar benmk="nuraninbebegi, post: 43671786, member: 641632"]Eki Görüntüle 1696155
Canim resim gonderdm nasıl sence ama daha koyuydlar bekleyince açıldı az[/QUOTE]Canım resim gönderdi E="Royaldamla, post: 43671637, member: 699594"]İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın . İsteyen her kadına tattirsin bu duyguyu . Dua ederim tabi :) koyu olması güzel zaten ilk idrarinla yap bide yarın gün içinde de yap
[QUOTaslında taldamla, post: 43672370, member: 699594"]Canim resim gonderdm nasıl sence ama daha koyuydlar bekleyince açıldı az
Canm aslinda takvimine gore bugün ama uç dört gün gecikmeli geliyo yanı besgun vardı bunları yaptgmda arkadasn hamilemi şimdi yarın bidaha yaparım sabahtan bunları akşam yaptım[/QUOTE]Bak bunlarda arkadasin ovu testleri biraz açık geldi ona da gösterdim . Tabi daha erken sanırım regline kaç gün var
Canm aslinda takvimine gore bugün ama uç dört gün gecikmeli geliyo yanı besgun vardı bunları yaptgmda arkadasn hamilemi şimdi yarın bidaha yaparım sabahtan bunları akşam yaptım
tedavi ile mi ikiz olduSeninki bana koyu geldi aslına bakarsan ilk idrarinla yap yarın . Ben gebeligimi reglime 5 gün kala idrar da öğrendim çünkü bnm Bebeklerim ikiz :) o yüzden benimki daha koyu olabilir
ay canım çok iyi ailedemi var ikizHayır tedavi falan olmadım :)
ay canım çok iyi ailedemi var ikiz
muhteşem bir şey maşallah sana, anne tarafından geçer ikiz durumu ilginçBenim halamda ve eşimin de halasında var . Onun dışında kimsede yok :)
muhteşem bir şey maşallah sana, anne tarafından geçer ikiz durumu ilginç
amin canım allah nazarlardan saklasın oku kendini sık sıkEvet çok güzel bi müjde bizim için .3 ay önce Bebeğimi kaybettim sabrimin, acimin mükafatı bebeklerim ..bizde başta sasirdik ama çok güzel bi duyguymus Rabbim isteyen herkese nasip etsin
amin canım allah nazarlardan saklasın oku kendini sık sık