1-2 gun kala yapsan daha ıyı olur. sımdıden cok zor canım tahmın etmekMerhaba kızlar bata 8 gün var geçen hafta yumurtlama oldu ve değerlendirdik eşimle. Bugün ovulasyon bu şekilde çıktı acaba daha da koyulasirmi bende heyecanlıyım ama Eki Görüntüle 1694032
Teşekkür ederim canım bu 2.gebelik olacak inşallah yani :)ilkinde 5 gün önce gebelik testinde öğrenmistim .şimdi de ilkmis gibi yine aynı heyecan:))hayırlısı artik1-2 gun kala yapsan daha ıyı olur. sımdıden cok zor canım tahmın etmek
sen tecrubelısın :) hayırlısı olsun hepımız ıcınTeşekkür ederim canım bu 2.gebelik olacak inşallah yani :)ilkinde 5 gün önce gebelik testinde öğrenmistim .şimdi de ilkmis gibi yine aynı heyecan:))hayırlısı artik
Canm benimkide boyke adetimn 28. Günü yaptm sende haber et insallh hamileyizdr rabbm nasip etmstrMerhaba kızlar bata 8 gün var geçen hafta yumurtlama oldu ve değerlendirdik eşimle. Bugün ovulasyon bu şekilde çıktı acaba daha da koyulasirmi bende heyecanlıyım ama Eki Görüntüle 1694032
Benimkide ayni canım bekleyip gorcez insallh hepimizde kavusurz bebeklerimizeKizlar bugün yada yarin adet günüm. Elimde ovulasyon testi vardi dün aksam yaptim böyle çıktı? Daha da mi koyu olmasi gerekiyo gebelik var demek icin?
Sendemi ovulasyon testi yaptin canimBenimkide ayni canım bekleyip gorcez insallh hepimizde kavusurz bebeklerimize
O zaman yok bendenuraninbebegi nurgulkurtcan
Kızlar bakın bunlar benim ovulasyon testlerim ben 30 günde bir regl oluyodum size fikir vermesi için yukledim
idrar rengin nasıldı peki bu günlerde?nuraninbebegi nurgulkurtcan
Kızlar bakın bunlar benim ovulasyon testlerim ben 30 günde bir regl oluyodum size fikir vermesi için yukledim
idrar rengin nasıldı peki bu günlerde?
portakal kabuğu renginde gibi mi?idrarim koyuydu ben çok fazla su içerim gün içinde değil ama sabah ilk idrarim çok koyuydu . Hala da öyle . Ve bulanikti idrarim.
O zaman yok bende
Hamilemisin canm testi hangi gun yaptinnuraninbebegi nurgulkurtcan
portakal kabuğu renginde gibi mi?
Hamilemisin canm testi hangi gun yaptin
Ayy canm hayirli Olsn Bende 28. 29 yaptım bayağı belirgin çıktı ama ben 32-35 arası adet oluyrm insallh bizde hamileyzdr çok dua et ben beş yildr istyrm canm beş aşılama bir tüp bebek yaptım sorun da yok diyrlar rabbm bu sefer ol demsrtr insallhEvet 6 haftalik :) ovulasyon testlerini ben adetimin 11. Gununden itibaren hergün yaptım . Attığım fotolarda 28 29 ve 30. Gün testlerim
Ayy canm hayirli Olsn Bende 28. 29 yaptım bayağı belirgin çıktı ama ben 32-35 arası adet oluyrm insallh bizde hamileyzdr çok dua et ben beş yildr istyrm canm beş aşılama bir tüp bebek yaptım sorun da yok diyrlar rabbm bu sefer ol demsrtr insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?