Ovülasyon testiyle hamile kalanlar

ovülasyon testiyle hamile kalan var mı?

• Ankete Katılan
    89
OVULASYON TESTİ MARKASI NEYDİ

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay ovulasyon testi deneyeceğim inşallah. daha once denedim ama düzenli ve kullanma talimatına uymadan yapmistim nasip olmadi sonuç negatif oldu.bu ay daha dikkatli uygulayacağım insallah hepimize en hayirli zamanda nasip olur.

Bu ay ben de deneyeceğim ovulasyonu sonucu burda paylaşırım birbirimize dua edelim

9. Gün başladım teste hiç çizgi çıkmadı 13. Gün çok koyu olmasa da kızardı iki kere sabah akşam ilişki oldu 14. Gün silikleşti bir daha ilişki olmadı sizce yakaladım mı ovülasyonu tecrübeliler paylaşır mı bilgilerini

9. Gün başladım teste hiç çizgi çıkmadı 13. Gün çok koyu olmasa da kızardı iki kere sabah akşam ilişki oldu 14. Gün silikleşti bir daha ilişki olmadı sizce yakaladım mı ovülasyonu tecrübeliler paylaşır mı bilgilerini

Merhaba hangı takvımı kullandınız acaba

Merhaba hangı takvımı kullandınız acaba
Mrblar takvim olarak FLO ve takvimim yazınca ilk çıkanı kullanıyordum ama hamile kaldığım ay takip etmedim bende pco var dolayısıyla onların tahmini pek bende işe yaramıyordu

Mrblar takvim olarak FLO ve takvimim yazınca ilk çıkanı kullanıyordum ama hamile kaldığım ay takip etmedim bende pco var dolayısıyla onların tahmini pek bende işe yaramıyordu

Bende de pco var canım 8 ayfır bebek istiyoruz bu ay folic asite basladım 10 gün oldu regli günüme 6 gün kaldı takbımımde ilk cıkan papatya resımli bir uygulama ben onu kullanıyorum suan reglim 20 günde bir oluyor 2 gün sürüyor normal de regl olacagım 1 hafta oncesı belırtılerım gogus agrılarım olurdu sımdı sadece kasıklarımda kasılmalar ve ara da kramplar oluyor test yapöayı ıstyrum ama olumsuzluk gormekten korkuyorum tekrardan.. Rabbım saglıcakla cocugunu kucagına almayı nasıp etsın

Evet o uygulamayı diyorum bende döngü süren kısaymis hadi hayırlısı Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah negatif test görmek insanı baya yıkıyor biliyorum insAllah sağlıkla iki çizgi görürsün

Kizlar ovu testi 12 gun pozitif ama akintim 16 gunde basliyo normalmi bu yumurtlama ne zaman olmus oluyo bu durumda teste goremi akintiyami yoksa ?

Merhaba kızlar ben de ovulasyon testi kullanıyorum bugün adetimin 15.günü sizce pozitif.mi bakar mısınız

Eklentiler

• 20200302_215844.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 654
Merhabalar . Ovulasyon testi yaptığınız ay hamile kalanlar var mı acaba ne kadar doğru çok merak ediyorum ona göre testi deneyecegim. Yardımcı olursanız sevirim

Merhaba. Ovulasyon testleri sonucu hamile kaldınız mi bu yöntem yararli mi lütfen cevap yazın

Canım eşin varikösel için tedavi falan veya bi kür uyguladınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…