Ovülasyon testiyle hamile kalanlar

ovülasyon testiyle hamile kalan var mı?

• Ankete Katılan
    89

Mscim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
31
9
34
Merhaba arkadaşlar bir yıl önce kürtaj oldum sonrasında çocuğum olmadı. Bu ay ovülasyon testi yaptım.
  • Son adet tarihi 29 Aralık - 3 Ocak
  • Ovülasyon gösteren gün ise adetin basından sayınca 12. Gün
Kürtajdan sonra adetim hep düzensiz 30 günde bir 28 günde bir değişiyor. Ovülasyon testinde tam çok koyu olmadı çift çizgi ama suan da da yapıyorum silik çıkıyor ve karnıma bastırınca acıyor hamile olabilirmiyim.ilişkiye de ovülasyon olan gece ve bir önceki gece birlikte olduk ve ovülasyondan 2 gün sonra

Eklentiler

• 5A446AE5-B782-4B22-9A50-D3526E0B4B48.jpeg
    331,9 KB · Görüntüleme: 14.812
Bir de gebelik testi yapmayı deneyin derim. Bende ilk gebeligimi bu şekilde öğrendim ovulasyon testim hep pozitif çıkıyordu acaba mı dedim yaptım ki evet hamileydim ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı maalesef..

Bir de gebelik testi yapmayı deneyin derim. Bende ilk gebeligimi bu şekilde öğrendim ovulasyon testim hep pozitif çıkıyordu acaba mı dedim yaptım ki evet hamileydim ama kimyasal gebelik ile sonuçlandı maalesef..
Çok üzüldüm yaptım 2 kere ama daha erken daha 10 gün var adet günüme ama sol kaşığım hala agrıyo

Peki ovulasyon testi yapmadan önce uyulması gereken kurallara uyuyor musunuz 2 saat öncesinde su içmemek gibi. Su icerek yapilan testler yanlış sonuç verebiliyor cunku.

Bende bu ay ovulasyon takibi yaptim t çizgisi c çizgisi kadar kopkoyu olmadi ama diger gunlere gore koyu olunca 3 gun degerlendirdik ara verip 1 gun daha yaptik şükür pozitifi gördüm bu ay ama yarin tekrar tahlil vericem deger artmıştır inşallah diye.
Sizde sabırla bekleyin belki değeriniz artar bilemezsiniz yerlesiyordur belki.

Hadi inşallah güzel haber alırsınız ben çok su tüketen biri değilim ov testinide orda sabah akşamı koydum günde en az 5 tane yaptım dün bıraktım artık silik çıkıyor diye artık dua ile bekliyorum. Sağlıkla gelsin bakalım. Sen kaç gün sonra test yaptın pozitif çıktı

Bugun de anlamsız sivilceler çıktı sivilce gibi de değil kırmızı kırmızı acaba ondan mı yoksa çok sitres yapıyorum diye mi

Sadece su değil çay kahve gibi her türlü sıvı içecekler.
Ben instagramda bir bayana denk geldim testin doğru nasıl yapılır video ile anlatmıştı ona uydum ve şükür tuttu ilk düzenli denememde.
Galiba 14.günde gördüm ben çift cizgiyi.

Ben bu ovulasyon testlerine hiç güvenmiyorum. Tecrübeyle bu fikrimde sabit.
O yüzden testlere yorum yapmayacağım. Ama hamile kaldığım ay benimde kasıklarımda batmalar sızılar vardı. Hatta ilişki sonrası tam yumurtlama zamanında başlamıştı bu ağrılar ve hep devam etti.
Ben o ay hep hamileyim diyordum, dediğim gibide çıktı. Adetime 10 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Israrla 3-4 gün sonra tekrar yaptım ve silik ikinci çizgi çıktı. Ertesi günde kanda belli oldu. Yani adetime 5 gün kala filan belli oldu.
Bu hafta içi bir kan testi yaptır, için rahat etsin.

Böyle duyunca çok ümitleniyor insan bende instagramdan buldum videoyla aynı yaptım dikkat de ettim herşeye. Bekliyorum

Böyle duyunca çok ümitleniyor insan bende instagramdan buldum videoyla aynı yaptım dikkat de ettim herşeye. Bekliyorum

Ümidinizi hiç kaybetmeyin. Benim eşimde varikosel vardı ovulasyon testi vesile oldu rabbim nasip etsin hamileyim cok şükür. Sizde inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.
Ustelik bana ovulasyon testini bir cocuk doktoru önermişti kendide bu şekilde hamile kaldı.
Inanmaktan dua etmekten vazgecmeyin.

Mrb öncelikle konu sahibi sonuc ne oldu hamile misinz bende bu ay ovu takibi yapiorum testim hala koyulasmadi yeterince herkeste tamamrn kopkoyu mu oluyor ki degiskenlik olabilior mu ki

Eklentiler

• Screenshot_20190201-151643(1).jpg
    357 KB · Görüntüleme: 8.464
Mrb öncelikle konu sahibi sonuc ne oldu hamile misinz bende bu ay ovu takibi yapiorum testim hala koyulasmadi yeterince herkeste tamamrn kopkoyu mu oluyor ki degiskenlik olabilior mu ki

Canım 19.gun hangi gun ise yumurtlama zamani herkeste kopkoyu olmuyor bende de boyle çıkmıştı ve su an hamileyim elhamdülillah.
Bugun ise bu gunden itibaren 5gunu degerlendirin derim.

Canım 19.gun hangi gun ise yumurtlama zamani herkeste kopkoyu olmuyor bende de boyle çıkmıştı ve su an hamileyim elhamdülillah.
Bugun ise bu gunden itibaren 5gunu degerlendirin derim.
Adet başlangıcından bu yana bugün 19. Gün cnm bugün digerlerine gorebiraz daha koyu değerlendiricez insAllah bu günü bi kac gün üst üste mi degerlendirelim ki

Adet başlangıcından bu yana bugün 19. Gün cnm bugün digerlerine gorebiraz daha koyu değerlendiricez insAllah bu günü bi kac gün üst üste mi degerlendirelim ki

Eşinde problem yoksa evet canım.
Benim eşimde varikosel vardı biz çift çizgiyi gördükten sonra 3gun peşpeşe yaptık 1gun dinlendirip ertesi gün tekrar yapmıştık. Biz 4gun değerlendirdik ama o bile yetmiş Rabbimin izni ile.
Allah'ıma bin şükür nasip etti normal yolla doktorların zor demesine rağmen.
Inşallah sende ay sonunda gebelik testinde çift çizgiyi görürsün

Bi sorun yok dediler test yaptrmistik insAllah cnm ya bklm tmm tsk edrirk bizde degerlmdrcez insAllah

Allahimmmm resmen gunlerdir aradigim sorunun cevabini bu mesajda buldum
Benimde kasik agrim ayni o sekilde, iliski sonrasi yumurtlama haftamda basladi ve hala gecmedi. Bugun bat gunumdu. İnsallah bende siz gibi hamileyimdir

Allahimmmm resmen gunlerdir aradigim sorunun cevabini bu mesajda buldum
Benimde kasik agrim ayni o sekilde, iliski sonrasi yumurtlama haftamda basladi ve hala gecmedi. Bugun bat gunumdu. İnsallah bende siz gibi hamileyimdir
Ayyy inşaallah hamilesindir canım. :) test yapsan çıkar aslında. Ama hayal kırıklığına uğramamak adına birkaç gün daha bekle.

Ayyy inşaallah hamilesindir canım. :) test yapsan çıkar aslında. Ama hayal kırıklığına uğramamak adına birkaç gün daha bekle.

bende sirf hayal kirikligi olmasin diye az daha bekleyeyim diyorum.

ya resmen kk'nin altini ustune getirdim boyle bir sey yasayan var mi diye ve kimseyi bulamamistim. oh nasil rahatladim bi bilseniz size denk gelince artik bi sorunum var heralde diye dusunmeye baslamistim insallah yavrunuza da sag salim kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…