Ovülasyon testiyle hamile kalanlar

ovülasyon testiyle hamile kalan var mı?

• Ankete Katılan
    89
Mrb öncelikle konu sahibi sonuc ne oldu hamile misinz bende bu ay ovu takibi yapiorum testim hala koyulasmadi yeterince :KK43: herkeste tamamrn kopkoyu mu oluyor ki degiskenlik olabilior mu ki
merhaba oncellikle hamile kalmissiniz tebrik ederm dogurucaksiniz kisa zamanda Allah sagligkla kucaginiza almayi nasib etsin ovulyasyn testiylemi kaldiniz bu yaziyi yazarken yani hamilemi kaldiniz

Kızlar bu da bugüne ait.Dün T daha kalındı.Bugün aynı kalınlıktalar.

Eklentiler

• 7F7BFAB8-2C60-42E3-9EC2-DB3C9E285F53.jpeg
    7F7BFAB8-2C60-42E3-9EC2-DB3C9E285F53.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 587
Merhaba benim eşimde de var adetim düzensiz bugün test yaptım bu şekilde çıktı yumurtlama günüm mü değerlemdirmelimiyim koyulaşmasını beklemelimiyim yardım eder misiniz

Eklentiler

• 59C2AB55-823D-4380-AF56-9FE58C57199D.jpeg
    59C2AB55-823D-4380-AF56-9FE58C57199D.jpeg
    94,7 KB · Görüntüleme: 646
Herkese merhaba 🌸bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. İlk testi Bu döngünün 10. Gününde test yaptım ve pik gördüm. İlişki de pik görünce o gün oldu. Sizce geç mi kaldık bu ay için. Yoksa zaten pik gördükten ve silikleşmeye başladıktan sonraki günler mi değerlendirilmeli yardımcı olur musunuz 🙏🏻

Herkese merhaba 🌸bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. İlk testi Bu döngünün 10. Gününde test yaptım ve pik gördüm. İlişki de pik görünce o gün oldu. Sizce geç mi kaldık bu ay için. Yoksa zaten pik gördükten ve silikleşmeye başladıktan sonraki günler mi değerlendirilmeli yardımcı olur musunuz 🙏🏻
Pink ve silinme canım ikisi

20201227_154416.jpg
merhabalar ben de laboquick markasını kullanıyorum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi yapıyorum ve pko var bende. Fotoda en alttaki test 24. Günüm ve en koyu olan gün diğerlerine nazaran. Sonraki günler yine çok silik. Bugün 31. Gun deyim. Siz de yumurtlama gununuzun çok koyu olmadığını yazmissiniz. Gebelik testi yapmam için daha 11 gün beklemem gerekiyor. İlla ki çok koyu olmayabilir mi yumurtlama günü?

Merhaba arkadaşlar bir yıl önce kürtaj oldum sonrasında çocuğum olmadı. Bu ay ovülasyon testi yaptım.
  • Son adet tarihi 29 Aralık - 3 Ocak
  • Ovülasyon gösteren gün ise adetin basından sayınca 12. Gün
Kürtajdan sonra adetim hep düzensiz 30 günde bir 28 günde bir değişiyor. Ovülasyon testinde tam çok koyu olmadı çift çizgi ama suan da da yapıyorum silik çıkıyor ve karnıma bastırınca acıyor hamile olabilirmiyim.ilişkiye de ovülasyon olan gece ve bir önceki gece birlikte olduk ve ovülasyondan 2 gün sonra

Gebelik varmi canim naptın

Merhaba arkadasa ben yeni katiliyorum araniza. 10ayda ovulation testine basladim ama malesef birden adet düzensozligim oldu bu ay tekrar ovutestine basladim bu aygercekten iyi degerlendiriyoruz icimde umut var ama bakalim allah nasip ederse nezaman nasip ederse olsun 1 oglum var 3 yasinda simdi allah nasip ederse 2 cocugu istiyoruz. Bugün biraz koyu cikti yarin tekrar bakcam premom appiyle yapiyom orda 35 yüksek cikti buda önceden belirti veriyomus 24 36 saatarasinda yumurtlamam olabilir diye yarim telrar 2 kere test yapcm.

Merhaba benimde bakar mısınız testime 7. Günden itibaren başladım dün bugün köyü gibi rengi 1. günü değerlendirdik 2 gün daha değerlendirmeyi düşünüyoruz sizce olmuş mu pik seviyesi ve hangi günleri degerlendirmeliyim

Evet canım 17haftalik hamileyim Rabbim bağışlasın insallah.

Ben adetten sonra 5.gunde başladım.
Sabah kalkıp idrarimi yapip sıvı almadan bekledim öğlen 14.00 a kadar.
Piki yakalandığım gün de ilişkiye başladım 3 gün peşpeşe bir gün boşluk bırakıp tekrar değerlendirdik.
Şükürler olsun ay sonunda hamile olduğumu öğrendim.
Bebeğinizin cinsiyeti Bedir acaba

Peki ovulasyon testi yapmadan önce uyulması gereken kurallara uyuyor musunuz 2 saat öncesinde su içmemek gibi. Su icerek yapilan testler yanlış sonuç verebiliyor cunku.

Bende bu ay ovulasyon takibi yaptim t çizgisi c çizgisi kadar kopkoyu olmadi ama diger gunlere gore koyu olunca 3 gun degerlendirdik ara verip 1 gun daha yaptik şükür pozitifi gördüm bu ay ama yarin tekrar tahlil vericem deger artmıştır inşallah diye.
Sizde sabırla bekleyin belki değeriniz artar bilemezsiniz yerlesiyordur belki.
merhaba adetin kaçıncı günü başladınız ovulasyona acaba

X