Ovülasyon testiyle hamile kalanlar

ovülasyon testiyle hamile kalan var mı?

• Ankete Katılan
    89
Canım hangi markayı kullandın test için

Canım hamile kalabilildin mi?
Sanırım hayır adetime 5 gün var doktor ayın 4de progesteron testi yaptı 14 çıktı yumurtluyorsun dedi gerçi doktorum izinli olduğu için başka doktora yaptırdım oda ilgilenmedi yumurtluyorsun dedi gonderdi hcg tek çizgi çıktı 2 gün önce bende yapmayı bıraktım çünkü hiç gebelik belirtisi yok ümitler gelicek aya. Umarım sizlerden iyi haberler alırda biraz sevinirim

Canım gebelik belirti vermeden de geliyor. Ayrıca adet olacağın güne kadar ilişkiyi bırakma. Adetten bir kaç gün önce tek ilişkiyle hamile kalan var. Hcg yi 5 gün gecikince görmeyip 9 gün gecikince gören var o yüzden hiç bırakma derim ben. İnşallah güzel haberler veririz bu ay

Evde ovulasyon testi varsa adetiniz olacağı gün bir tane yapın. T çizgisi C çizgisinden kopkoyu olduğunda hamilelikten suphelenebilirsnz

Inşallah canım teşekkür ederim

Bende 5 aydır ovulasyon testlerini sıkı takip ediyorum pik günleri ve sonrasını da değerlendiriyorum ama nasipte yoksa olmuyo
6 ay önce kürtaj oldum
Rabbim şu mübarek cumâ hürmetine hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Bende internetten bir gebenin günlüğü markalı testlerden aldım yeşil çubuk test dün ve bugün yumurtlama günüm sizin ilk denemede mi tuttu acaba

Arkadaşlar yumurtlamadan sonra 9. Günüm adete kaç gün kala erken gebelik testi yaparsam doğru sonuç alırım yada ovulasyon testiyle yaparsam kaç gün olması gerekir bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Arkadaşlar yumurtlamadan sonra 9. Günüm adete kaç gün kala erken gebelik testi yaparsam doğru sonuç alırım yada ovulasyon testiyle yaparsam kaç gün olması gerekir bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
En kesin yumurtlamadan 17 gün sonra çıkar

Peki ovulasyon testiyle de öğrenebilir miyim
Ben de bu ay ovülasyon testi yaptım ayın 17 ve 18 inde yumurtlama gördüm üç gün önce regl olmam gerekirdi iki gün kahve rengi bi leke oldu ama adetim gelmedi illaki yumurtlamadan 17 gün geçmesini beklemeliymişiz idrar testi yaptım çıkmadı ovülasyon testinlede denedim iki çizgi her zaman çıkıyor ama hamileyken ovülasyon testi çok çok kırmızı çıkıyor genelde bebek 4 haftalıkken ovülasyon testinde çıkıyor

Adete kaç gün kala yaptınız yani ovulasyonu

bir gün dinlendırıp dedıgın bır gun araylamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…