Kızlar merhaba bana fa yardımcı olurmusunuz
Adetim bu Pazar ben 4 gün önce ovülasyon yaptım 2 Side çok koyu çizgi çıktı
Tekrar 2 gün sonra yani bugün ovülasyon testi yaptım silik çıktı adetime 2 gün var pek anlamayıyorhm bu ovülasyon testlerinden bana yardımcı olurmusunuz?(erken gebelik testi yaptım dün akşam ama bisey cıkmadı)
Canım 4 gün önce yaptığım ovülasyon testi varya ondan bi gün öncesini değerlendirmistim ertesi gün test yaptım 2 çizgi de çok belirgin kırmızı çıktıOvulasyonda cift cizgi çıkması yumurtlama olmuş demek canim insallah degerlendirmissindir o gunlerini.
Kızlar merhaba bana fa yardımcı olurmusunuz
Adetim bu Pazar ben 4 gün önce ovülasyon yaptım 2 Side çok koyu çizgi çıktı
Tekrar 2 gün sonra yani bugün ovülasyon testi yaptım silik çıktı adetime 2 gün var pek anlamayıyorhm bu ovülasyon testlerinden bana yardımcı olurmusunuz?(erken gebelik testi yaptım dün akşam ama bisey cıkmadı)
4 gün önceyi değerlendirdim ertesi gümde ovülasyon testi yaptım yani değerlendirmiş oldum tekrardan çok fena ağrım var karın altı ve sağ kaşıkta afedersiniz göğüs uçlarım sanki emzirmisim de yara olmuş gibi hissiyat veriyor bana2 sefer yumurtladınız demekki. Keşke koyu çıkan günleri değerlendirseydiniz
4 gün önceyi değerlendirdim ertesi gümde ovülasyon testi yaptım yani değerlendirmiş oldum tekrardan çok fena ağrım var karın altı ve sağ kaşıkta afedersiniz göğüs uçlarım sanki emzirmisim de yara olmuş gibi hissiyat veriyor banaSizce ne zaman test yapmalıyım geç döllenme olmuş olabilir mi
O zaman her halükarda adet günün geçmesini beklicemCanım yumurtlamadan 12 gün sonra gebelik testiyle bakabilirsin. Ancak o zaman anlaşılır. Ben 15. Gün silik çizgi görmüştüm
O zaman her halükarda adet günün geçmesini beklicem
Teşekkür ederimHakkında hayırlısı olsun canım
Merhaba ameliyattan ne kadar süre sonra kaldınız acaba? Birde testte damlalık olayı zor oluyor tam olarak nasıl uygulamıştınızÜmidinizi hiç kaybetmeyin. Benim eşimde varikosel vardı ovulasyon testi vesile oldu rabbim nasip etsin hamileyim cok şükür. Sizde inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.
Ustelik bana ovulasyon testini bir cocuk doktoru önermişti kendide bu şekilde hamile kaldı.
Inanmaktan dua etmekten vazgecmeyin.
Canim biz ameliyat olmadık doktor eşime gerek yok demişti. 3.derededeydi çünkü varikoseli.Merhaba ameliyattan ne kadar süre sonra kaldınız acaba? Birde testte damlalık olayı zor oluyor tam olarak nasıl uygulamıştınız
bizimde 3. derece idi ameliyat oldu eşim doktorlar şu an çocuğunuzun olma ihitmali var ama 2 sene sonra 3 sene sonra ameliyatla şu an ki dereceye dönmeye çalışcaksınız hızlı ilerliyor demişlerdi :/ ameliyattan sonra ki 4. ayımızdayız daha öncesinde hiç denememiştik bilmiyorum nasip kısmet işi tabi :/ ne güzel sizin baya yolunda gitmiş her şey darısı bize olsun inşallah:) ben testi hep evde uygulayamadığımdan zorlanıyorum demek.. çünkü bir gün silikse ertesi gün daha silik oldu anlamadım hiçCanim biz ameliyat olmadık doktor eşime gerek yok demişti. 3.derededeydi çünkü varikoseli.
Ben tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bizde 2 ay dinlenme suresinde kendimiz deneyelim derken 2.ayda ovulasyon testini kullanirken nasip oldu dogal yolla cok şükür.
Ben idrari önce bir pet bardağa alıyordum ondan sonra damlalikla alıp teste 3 damla koyuyordum. Diğer türlü zor olabilir.
Biz de kendimize göre sıkıntılar yaşadık inan ki canım ama emin ol ki güzel şeyler zor oluyor sabır ve dua ole beklemek lazim sadece.bizimde 3. derece idi ameliyat oldu eşim doktorlar şu an çocuğunuzun olma ihitmali var ama 2 sene sonra 3 sene sonra ameliyatla şu an ki dereceye dönmeye çalışcaksınız hızlı ilerliyor demişlerdi :/ ameliyattan sonra ki 4. ayımızdayız daha öncesinde hiç denememiştik bilmiyorum nasip kısmet işi tabi :/ ne güzel sizin baya yolunda gitmiş her şey darısı bize olsun inşallah:) ben testi hep evde uygulayamadığımdan zorlanıyorum demek.. çünkü bir gün silikse ertesi gün daha silik oldu anlamadım hiç
Ben adetimin bitiminden 3. Günde başladım üç gündür yapıyorum talimatlara uyarak ama çizgi her geçen gün silikleşiyorBiz de kendimize göre sıkıntılar yaşadık inan ki canım ama emin ol ki güzel şeyler zor oluyor sabır ve dua ole beklemek lazim sadece.
Canim ovulasyon testinin kurallari var ona göre yapman gerekiyor ki doğru sonuç almalısın.
Eşiniz ameliyat olmuş muydu değerleri nasıldı acabaÜmidinizi hiç kaybetmeyin. Benim eşimde varikosel vardı ovulasyon testi vesile oldu rabbim nasip etsin hamileyim cok şükür. Sizde inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza.
Ustelik bana ovulasyon testini bir cocuk doktoru önermişti kendide bu şekilde hamile kaldı.
Inanmaktan dua etmekten vazgecmeyin.
Benim esimde de varikosel var.Peki eşiniz bir kür filan uyguladı mi?Eşinde problem yoksa evet canım.
Benim eşimde varikosel vardı biz çift çizgiyi gördükten sonra 3gun peşpeşe yaptık 1gun dinlendirip ertesi gün tekrar yapmıştık. Biz 4gun değerlendirdik ama o bile yetmiş Rabbimin izni ile.
Allah'ıma bin şükür nasip etti normal yolla doktorların zor demesine rağmen.
Inşallah sende ay sonunda gebelik testinde çift çizgiyi görürsün
Canım hamile kalabilildin mi?Eki Görüntüle 2545338 Eki Görüntüle 2545338 slm kızlar bu konu uzun zaman önce açılmış ama işte bir umut bi çok konuya yazıyorum belki cvp gelir diye dün adetime 5 gün kala yaptığım ovulasyon testi her yaptığım test dahada koyulaşıyor gebelik testi negatif hamile değilim ama niye günden güne koyulaşıyor merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bunların kullanma talimatı var ona uydun mu 3 saat su içmemek gibiCanım hamile kalabilildin mi?